Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Folie s22 ultra

(Subiect creat la: 25-07-2022 03:52 PM)
846 Vizualizări
SebastianAndrei
Journeyman
Opțiuni
Salut. Ce folie de sticlă folosiți pe s22 ultra fără a avea acea gaură pentru senzorul de amprenta ?
0 Aprecieri
10 Răspunsuri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Whitestone Dome sigur functioneaza.

Vrei neaparat sticla? Daca nu, ai alternative din silicon (aliensurface, spigen).

N20US22US23U
Hotshot
Opțiuni
Bucurați-vă de el fara folii 😉
N20US22US23U
Hotshot
Opțiuni
Ba da , chiar gandesc , eu unul nu folosesc .
N20US22US23U
Hotshot
Opțiuni
Vad ca toate telefoanele care le am , au scapat de zgarieturi si sparturi , si daca este sa se crape , stai tu linistot ca se crapa cu tot cu ce folie vrei tu 😉, si da decat sa tin o folie pe tel , prefer sa dau 1300 la 1 an si ceva 2 daca este necesar . Alta iti este experiența pe un telefon fara folie .. zi faina .
PACRi
Maestro
Opțiuni
Nici eu. Nu am folosit vreodata
2b old & wise u have 2b young & stupid 1st.
PACRi
Maestro
Opțiuni
Cand am sa-l scap prima data o sa vad atunci.
2b old & wise u have 2b young & stupid 1st.
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Scapă-l şi tu măcar o dată.
Să ne "bucurăm" şi noi!
😁

Nu de alta, dar pe aici aşa-s blestemele:
- Crăpa-ți-ar display-ul!
- Umple-te-ai de burn-in!
-Albi-ți-s-ar negrul Amoled-ului!
-Întârzia-ți-ar toate update-urile!

Din astea româneşti.
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Nu am folosit niciodata folie la telefon de niciun fel (cu o singura exceptie), poate doar folia aia din fabrica sa o tin putin mai mult. In peste 10 ani si o gramada de telefoane, nu s-a zgariat niciodata ecranul si mi s-a spart 1 singura data...si exista asigurare pentru asta. Prefer sa stau fara grija...si fara folie.

Ca idee, Withestonedome este cred no 1 in lume ca si calitate si merge amprenta pe ea. Am avut 1 singura data si am luat-o special ca sa o testez...am vandut telefonul (un Note 10+) cu ea.

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
TheSpidyFlash
Pathfinder
Opțiuni

Am si eu folie de silicon pe S22 Ultra, nu-mi place deloc. Lasa urme mai ales cand folosesc PEN-ul, daca o murdaresc dureaza 10 ani s-o curat. Am folosit telefonul si eu ca restul de pe aici fara folie, si ***** nici 2 sapt a aparut o zgarieturia sus stanga, si am avut grija ca de un bebelus de el. ***** ce-am pus folia, am avut ghinionul sa-mi cada din buzunar cand eram pe motor, a cazut pe jos, si a fost calcat de masina, si in afara de faptul ca a fost murdar, nu a avut nimic. Aveam si husa, si folie. Prefer sa nu ma gandesc ce s-ar fi intamplat daca nu aveam.

Concluzia, daca poti, i-ati folia de sticla, as incerca si eu, poate daca o cumperi si o incerci imi dai si mie un feedback :).

Spor.

0 Aprecieri
Adi0794
Explorer
Opțiuni
Eu am intrebat odata la Contakt si au zis ca au foloe de sticla care merge cu amprenta din display, era undeva pe.la 120leo parcă...momentan eu am una de silicon, tot de la ei...am avut intrecut pe 2 telefone cu ecranul curbat folie de sticla si pe niciunul nu a rezistat ca sa dezlipt...eu numa de aceea nu as pune folie de sticla ca nu stoi daca va rezista fiind ecranul curbat...cea de silicon cum zicea cineva mai sus este enervanta ca se murdareste usor si nu se simt asa bine la atingere ca sticla sau ca ecranul fara nimic pe el, dar personal vreau sa imi tin telefonul cat mai perfect estetic, deci asta nu ii o opțiune pentru mine
0 Aprecieri