Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Folie originala ultra

(Subiect creat la: 08-07-2024 08:07 PM)
198 Vizualizări
bogdzda
Voyager
Opțiuni
Salut,

Stie cineva cat de corecta este informatia din link? Doresc să comand o folie originala pentru S22 ultra. 

Mulțumesc. 
11 Răspunsuri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
Dacă e de sticla, nu cred că se potrivește. Dacă este una din silicon/plastic, este posibil sa se potrivească folia.
0 Aprecieri
bogdzda
Voyager
Opțiuni
Nu de sticla. Folia originala Samsung de pe site îl Samsung pentru S24 ultra. Cred că este de silicon.
0 Aprecieri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Pe Reddit era vorba dacă se potrivește folia de la S23 ultra la S22 ultra. Dacă folia este de silicon, da se potrivește. Însă de la S24 ultra la S22 ultra, nu știu dacă merge.
bogdzda
Voyager
Opțiuni
Spune că s22,S23 și s24. De asta nu se pare puțin ciudat. Am zis sa întreb.
0 Aprecieri
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Salut,
Daca este din silicon, se potrivește folia de S23U pe S22U.
Cea pentru S24Ultra nu se poate monta pe S22Ultra pentru că nu are ecran curbat aproape de loc din câte am văzut.
Practic nu va sta lipita cum trebuie neavând o forma măcar aproape la fel că ecranul lui S22Ultra
bogdzda
Voyager
Opțiuni
Așa mă gândeam și eu. De aia am întrebat.
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
S24 Ultra NU vine cu nicio folie pe display deci nu ai ce folie "originala" sa cumperi.

Iar ala de pe Reddit e un bagator in seama care a scris o prostie. Display-urile difera la S22, S23 si S24 Ultra, evident ca nu se potrivesc foliile de la unul la celalalt.

S24 Ultra are antireflex pe ecran si il vei anula punand orice folie. Singura folie de la Samsung care se potriveste este cea antireflex (dar nu e la fel de buna ca ecranul gol la capitolul asta) si o poti comanda

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
bogdzda
Voyager
Opțiuni
https://www.samsung.com/ro/mobile-accessories/galaxy-s24-ultra-anti-reflecting-screen-protector-tran...

De asta zic.
Și mie mi s-a părut puțin deplasat. Ecranele sunt diferite intre 22,23 și 24.
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Clar da. Intr-adevar, aceasta este folia. Cu toate ca efectul de antireflex este mai redus decat la ecranul gol, este singura folie pt cei care doresc si protectie si sa reduca reflexiile pe ecran. Personal folosesc telefoanele fara folie dar na, acum fiecare isi stie modul de utilizare.

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
bogdzda
Voyager
Opțiuni
Am folosit aproape 2 ani S22 ultra fara folie și a fost ok doar că recent am căpătat o zgârietură. N-am nici o idee cum a apărut.
Ulterior am montat o folie generică de silicon dar nu îmi place deloc, este foarte lucioasă.
Dacă existe alte recomandări sunt deschis. 👍
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
S22 Ultra are protectia ecran ceva mai redusa decat S24 Ultra (model mai vechi de Gorila Glass) si nu are proprietati antireflex. Ti-as recomanda Whitestone Dome, Spigen sau ESR (in ordinea asta), daca iti cauti folie de sticla. Toate sunt ok si nu vei avea probleme cu amprenta. Whitestone e cea mai scumpa dar si cea mai buna.

De silicon exista diverse oferte inclusiv Spigen dar si producatori locali gen Alien Surface