Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Eroare secure folder

(Subiect creat la: 25-01-2023 08:35 PM)
791 Vizualizări
kalybossul
Explorer
Opțiuni
Salut, a mai intampinat cineva problema din video ? 

30 Răspunsuri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Nu se vede clipul pentru ca trebuie aprobat.

Tine apasat pe aplicatia Secure Folder, info, storage, clear cache + clear data, restart la telefon si vezi daca problema persista.

kalybossul
Explorer
Opțiuni
Salut, eu nu il gasesc ca si aplicatie, doar in meniul de sus unde e si wi fi, lanterna etc... problema e in felul urmator, cand apas pe iconita numita secure folder din meniul precizat, apas continue de 2 ori si imi da o eroare de genul "if this continue to happen, contact customer setting. Pe play store nu imi arata nici ca il am, nici ca nu il am
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Telefonul este sau a fost rootat?

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
kalybossul
Explorer
Opțiuni
Nu stiu sa ti zic, il am de vreo 3 saptamani, am facut schimb cu un baiat, eu avand atunci un iphone 12
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Hmmm...ok

Instaleaza aplicatia asta din Play Store (sau oricare alta cautand după "Knox check")

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bryancandi.knoxcheck

Verifica care este statusul Knox, eventual pune un printscreen

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
kalybossul
Explorer
Opțiuni
Am instalat o, scrie cu verde exact asa: Knox Warranty Status: 0x0
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Perfect, nu e declansat. In cazul asta telefonul tau foloseste un firmware original si putem incerca alte variante dar e bine ca am eliminat aceasta posibilitate

kalybossul
Explorer
Opțiuni
Multumesc enorm ptr ajutor, poate o rezolvam pana la urma. Nu credeam sa gasesc asa oameni dornici sa ma ajute aici😂cinste voua
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Mergi in setări, apps, apeși pe sortare și show systems apps, cauți acolo secure folder.
Daca telefonul are knox declanșat, nu îl vei putea folosi.
kalybossul
Explorer
Opțiuni
Poti sa mi spui te rog ce inssamna knox declansat? Suna grav si nu ma pricep😂😂
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Daca telefonul a avut firmware sau recovery custom (adica neoficial), se declanseaza Knox care este o siguranta electronica, un e-fuse. Odata declansata, statusul Knox apare declansat si o parte din aplicatiile Samsung care se bazeaza pe el, nu vor mai functiona.

ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Atunci când se încearcă operațiuni nerecomandate cum ar fi instalarea unui boot loader sau kernel diferite fata de cele oficiale.
Aplicațiile Samsung care utilizează KNOX pentru securitate (cum ar fi Samsung Pay, Secure Folder și mai câteva) nu mai funcționează daca KNOX este declanșat.
kalybossul
Explorer
Opțiuni
Knox Warranty Status: 0x0, asta imi scrie
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Încearcă ce am zis, cu clear cache + data + restart și vezi cum e după.
kalybossul
Explorer
Opțiuni
Zi mi te rog din suflet putin mai detaliat, unde gasesc optiunea de clear cache? Eu am avut iphone 6 ani si nu prea le am cu samsung, mersi pentru amabilitate
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Urmeaza pasii indicati de @ElfStone, iti pun si eu printuri cu pasii după ce intrii in Settings - AppsScreenshot_20230125_205651_Settings_1000018610_1674673011.pngScreenshot_20230125_205708_Settings_1000018611_1674673028.pngScreenshot_20230125_205733_Settings_1000018612_1674673053.pngScreenshot_20230125_205759_Settings_1000018613_1674673080.png

RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Si pasul 6 ca nu ma lasa mai mult de 4 poze... Screenshot_20230125_205814_Settings_1000018614_1674673094.png

ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Apeși pe ambele când ajungi aici.
kalybossul
Explorer
Opțiuni
Salut, am apasat pe ambele. La "clear cache" se sterge instant, insa cand apas "clear data" nu se intampla nimic, cele 2 butoane (clear data si cache) se fac gri gen ca nu se mai pot apasa, si raman in continuare 24.89 MB.Screenshot_20230125_210644_Settings.jpg
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
E corect, cei 24.89 MB reprezinta dimensiunea aplicatiei si aceasta este inclusa in sistemul de operare, nu se poate sterge.

Incearca si vezi daca acum iti merge. Ce versiune de S22 ai si ce sistem de operare? Ai facut toate update-urile atat la telefon cat si cele din Play Store si Galaxy Store?

Intreb pt ca mie pe S22 Ultra îmi arata ca ocupa 63.74 MB, la tine e mult mai putin.