Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Eroare camera foto

(Subiect creat la: 16-12-2023 07:36 PM)
1468 Vizualizări
LastOnMars
Voyager
Opțiuni
Bună seara! Folosesc un s22 de 1an și un pic și azi am vrut sa fac o poza și mi s-a oprit camera, m-a scos efectiv. Încercând din nou sa intru, mi-a apărut "Avertisment, eroare camera foto".
Am încercat și cu restart, tot asa...
Ma poate ajuta cineva, va rog? 
1 Soluţie
Soluţie
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
Ține apăsat pe camera foto, dai pe acel "i" apoi mergi la storage > clear cache + clear data si un restart la telefon. Vezi dacă își revine după.

Vizualizare soluţie în postul original

1 Soluţie

9 Răspunsuri
LastOnMars
Voyager
Opțiuni
Asa îmi arată 1702748172342.jpg
0 Aprecieri
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Salutare,
Încearcă un clear cache la aplicația camera și vezi dacă se modifica ceva. Spune-ne și noua dacă se rezolva!
LastOnMars
Voyager
Opțiuni
Am dat clear cache, momentan nu am dat și clear data. Nu ma mai scoate, dar când fac poze, durează foarte mult "îmbunătățirea foto" , cred ca pot sa aștept mult și bine
0 Aprecieri
LastOnMars
Voyager
Opțiuni
Am reușit cu clear data. Va mulțumesc pentru ajutor!
0 Aprecieri
Soluţie
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
Ține apăsat pe camera foto, dai pe acel "i" apoi mergi la storage > clear cache + clear data si un restart la telefon. Vezi dacă își revine după.
LastOnMars
Voyager
Opțiuni
Am dat clear cache. Dacă dau clear data îmi șterge toate datele și pozele?
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Nu, daca dai clear data, se va reseta camera.
LastOnMars
Voyager
Opțiuni
Am reușit cu clear data! Mulțumesc frumos! Am avut o reținere cu clear data având în vedere ca scrie "toate datele, fișiere se vor șterge"
Tervi
Voyager
Opțiuni
După acest răspuns am rezolvat și eu la două A53. La amândouă funcționa greu camerele (dura mult până salva poza).