Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

După 8 luni de utilizare pot sa zic ca s22 ultra e cel mai prost telefon

(Subiect creat la: 24-05-2023 02:15 PM)
499 Vizualizări
ionutyc
First Poster
Opțiuni

Probleme:

Se incalzeste rapid
Se blocheaza 
Se stinge singur 
In jocuri se blocheaza-mai mult de 30 fps uri nu prinde 
Multe erori 

Avantaje:
Calitatea video e buna 
Face poze frumoase 
Bateria tine destul 

Samsung galaxy s10+ pe care l am avut timp de 3 ani sa descurcat de 10000 de ori mai bine decat s22 ultra

--Nu recomand s22 ultra--
14 Răspunsuri
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Hei, @ionutyc ,

Ceva te-a supărat, altfel n-ai fi dat un titlul atât de categoric. Mai sunt pe aici câțiva utilizatori de Galaxy S22 Ultra, care sunt mulțumiți de telefoanele lor. @ElfStone , @RapierXDA , @ElenaP - ați avut parte și voi de simptomele descrise în acest topic?

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Nu am intalnit nici macar una din problemele mentionate de tine pe S22 ultra-ul meu. Este unul din cele mai stabile telefoane pe care l-am avut pana acum. Singurul telefon care este peste S22U-ul meu este S23U pe care l-am avut in teste in vreo doua randuri.

Ai incercat o resetare generala?

EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni

Salut,

Nu am întâmpinat nici una din problemele enumerate de tine. Nu se încălzește, nu se blochează. Funcționează impecabil. 🙂

NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
S22 ultra user. Nu am avut nici macar un restart aleatoriu.
In jocuri (pubg mai des) merge 'brici' .
De incalzit eu zic ca e normal cand il forjezi pe ceva jocuri cu grafica intensa.
Ce erori ti-au aparut ??
Thor1985
Helping Hand
Opțiuni
Și eu care vroiam sa dau s21 la schimb pe s22 ultra
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Sa inteleg ca parerea unei singure persoane te-a facut sa te razgandesti? Wow, asa da! :-)))

Thor1985
Helping Hand
Opțiuni
Nu neapărat, poate ca e paleta:))
0 Aprecieri
Leo__
Helping Hand
Opțiuni
Eu iti recomand s22 ultra pentru ca este goarte bun având în vedere ca am apucat sa îl testez
Marius_M
Legend
Opțiuni
Depinde de "la caz la caz" și mai ales modul de utilizare al fiecăruia utilizator! Personal, nu am deținut S22 ultra, ci S22. Cât timp l-am avut ( 1 an de când l-am achiziționat ), a funcționat fără probleme, bineînțeles sesiuni de jocuri nu au fost dar oricum nu este vb dacă poți face sesiuni. Repet depinde "de câtă grija "ai de el.
Molid
Helping Hand
Opțiuni
Am S22 ultra de vreo luna, luat la mana a doua. Varianta 12/ 256 Gb. Merge super, nu se încălzește, nu se inchide aiurea. Am actualizarile la zi. Mă îngrijorează putin cand văd aici ca unii au probleme cu acelasi tip de telefon si nu inteleg care e cauza la ei. Imi place viteza de reactie, faptul ca nu oboseste cand "trag" de el. Pana acum m-au impresionat pozele macro (flori, am si pus aici cateva păpădii) si cele cu zoom: e prima data cand pot sa fac o poza ok la o barză. Il folosesc deocamdată ca al doilea telefon, ma bucur ca pot folosi acelasi cont Whatapp ca si tel principal -S20FE (care e mai micut, mai usor de purtat in buzunar ca tel principal).
0 Aprecieri
Molid
Helping Hand
Opțiuni
Deci eu deocamdată sunt super mulțumit de al meu S22Ulta si intentionez sa il folosesc 4-5 ani.20230522_175725_1000004529_1684767448.jpg20230522_175720_1000004528_1684767444.jpg
Leo__
Helping Hand
Opțiuni
La s22 ultra ai decât tu problema asta,am s22 si nu are nimic din astea. Probabil are al tău probleme avand in vedere ca eu am s22 simplu si se misca perfect
0 Aprecieri
Mihaelea
First Poster
Opțiuni
Bună, Știe cineva de ce nu mai pot înregistra mai mult de 3 minute cu S22 ultra? Pana acum am înregistrat video cu el dar acum îmi arată că pot înregistra doar 3 minute chiar dacă am șters toate videoclipurile din el.
0 Aprecieri
Rapha24
Legend
Opțiuni
Hai că nu are cum să fie chiar așa rău. Am și eu S22 Ultra și chiar sunt mulțumit de el(singura problemă e când se încălzește mai rar și puțin bateria )
În rest, toate bune și pace peste Israel ! 😅😉😂
0 Aprecieri