Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 
Salt la soluție REZOLVAT

Subiect inițial:

Doar încărcare pe USB prin calculator, dar fără transfer fișiere .

(Subiect creat la: 11-12-2022 07:06 PM)
2533 Vizualizări
FlaviuDeva
Journeyman
Opțiuni
Deși inițial la conectarea cu cablu USB la calculator puteam alege între transfer
fisiere, încărcare , etc. acum apare doar încărcare. 
Nu e detectat telefonul de către calculator nici prin sunet de conectare, nici în Managerul de Dispozitive, nu apare nici în computerul meu.
Am încercat cu aplicatia Samsung Smart Swich, dar nu vede telefonul. 
Am reușit să mă conectez doar cu aplicația Link to windows.
Am dat resetare din fabrică. S-a șters tot din telefon, dar problema rămâne.
Am activat developer option, am ales transfer de date, dar tot nu funcționează.
1 Soluţie
Soluţie
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Salut. Inserează acest cod în aplicația de telefon *#0808# . Îți va apărea meniul cu USBSettings ai o primă opțiune pentru transfer fișiere MTP (media transfer protocol) ar trebui să îți recunoască PC-ul / laptopul fișierele din telefon. După ce bifezi prima opțiune MTP dai Ok și după reboot la telefon, își va da restart. Îți sugerez să înserezi codul manual (nu copy/paste).

Vizualizare soluţie în postul original

1 Soluţie

9 Răspunsuri
Soluţie
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Salut. Inserează acest cod în aplicația de telefon *#0808# . Îți va apărea meniul cu USBSettings ai o primă opțiune pentru transfer fișiere MTP (media transfer protocol) ar trebui să îți recunoască PC-ul / laptopul fișierele din telefon. După ce bifezi prima opțiune MTP dai Ok și după reboot la telefon, își va da restart. Îți sugerez să înserezi codul manual (nu copy/paste).
FlaviuDeva
Journeyman
Opțiuni
Interesant. Apare bifat MTP.
Dar tot nu merge.
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Ai incercat cu alt cablu si alt port USB?

FlaviuDeva
Journeyman
Opțiuni
Da, am încercat și cu alt cablu și în alt calculator. Nimic.
0 Aprecieri
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Posibil să fi apărut o eroare în soft. O nouă actualizare poate va rezolva problema sau o rescriere într-un service autorizat Samsung nu înainte de o diagnosticare.
FlaviuDeva
Journeyman
Opțiuni
Am testat Link to windows.
Mă gândesc că aplicația aia a modificat ceva permisiuni, că să fie doar ea folosită ca transfer de date.
0 Aprecieri
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Nu sunt convins, încearcă să bifezi o altă opțiune din meniul ăla USBSettings cu acel cod fără să dai ok și apoi bifezi la fel MTP după ok și reboot poate își revine.
0 Aprecieri
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
De asemenea îți sugerez să instalezi driverul usb de la Samsung pe Windows pentru ca pc-ul să-ți recunoască telefonul. Ai aici linkul de descărcare a driverului și apoi instalarea s-au reinstalarea lui .
https://developer.samsung.com/android-usb-driver
Alex13579
Explorer
Opțiuni
Asa am patit si eu cu un S20 FE. Dar pe langa ce ai mentionat mai sus, eu aveam probleme mult mai grave. Windows-ul o luase razna. Ma tot spama cu sunetul implicit de conectare si deconectare a USB-ului, eu nefăcând nimic, doar ma uitam la PC si telefon cum actionau in felul lor. Pe telefon nici nu mai puteam sa umblu, eram spamat de acea animatie de incarcare. La mine toate probleme mentionate mai sus au aparut atunci cand voiam sa partajez internetul prin cablu. Ca sa rezolv problema, a trebuit sa dezinstalez toate driverele de la Samsung care vin preinstalate cu Windows-ul si sa le reinstalez folosind Windows Update. Nu o sa functioneze din prima. Există ceva probleme de compatibilitate cu driverele de pe Windows (10/11). De atunci nu am mai partajat niciodata internet prin cablu.