Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Display spart

(Subiect creat la: 06-03-2024 06:16 PM)
890 Vizualizări
Rapha24
Legend
Opțiuni
Mi-am scăpat telefonul din buzunar pe asfalt și s-a cam spart. Cat durează până mi-l repara un service autorizat Samsung ? Si daca vreau să îmi pun folie de sticlă cum să cer/comand ca să poată funcționa amprenta prin ea ??? Mulțumesc!!
7 Soluţii
Soluţie
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Îmi pare rau de ce ai pățit... Folie compatibila cu amprenta sa fie și din sticla cam greu. White stone și Spigen parca sunt cele mai ok.
Eu îți recomand de la white stone , nu știu de cele de la Spigen (nu știu dacă sunt compatibile 100%cu amprenta)1709742691497.jpg1709742691515.jpg

Vizualizare soluţie în postul original

Soluţie
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Dacă nu merge amprenta din prima cu folia pe ecran o poți reseta și reface alta. De durat durează câteva zile! Nu aveai folie pe ecran? E și curbat ecranul, la S22 Ultra, parcă și cam greu cu sticla. Sper sa merite schimbatul ecranului!

Soluţie
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Din păcate, costa destul de mult, cam 1500 lei. Și aici găsești mai multe detalii. Acum tu știi dacă merita sau nu.

https://esdservice.ro/programeaza-te-singur.php1709743616330.jpg

Soluţie
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Fă-ți un backup neapărat, mai nou schimba și bateria și sunt convins ca îl vor reseta încât sa o ia de la 0 cu totul. Faci 2 odată dacă crezi ca merita. În mod normal, pot face și ei comanda la curier sa vina după el, doar ca trebuie sa ii suni sa le spui despre ce este vorba.

Soluţie
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Backup -up dacă îl faci pe spațiul de stocare in cloud de la Samsung de exemplu, datele se vor salva in contul tău Samsung. După aceea te conectezi cu același cont Samsung pe tabletă și o să ai opțiunea de restabilire a datelor de backup.
Așa procedezi pe orice dispozitiv pe care vrei să restabilești , chiar și pe actualul telefon după ce o să-l iei din service.

Soluţie
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Cel mai simplu cu smart switch. Le pui ori prin cablu ori pe același wifi și pe tableta selectezi sa primești date iar pe telefon sa dai date. Selectezi ce vrei tu, poze audio documente. Nu selecte chiar tot ca apoi se face și tableta ca telefonul, poza fundal, aranjamentele aplicațiilor pe ecran și setări.
Poze, documente, notițe și ce mai e important, aplicațiile ți le instalezi la loc.
Dacă cumva ajuta, poți pune telefonul și în acel mod de service, e posibildoar sa îți șteargă ei un fișier de sistem ca să reseteze bateria noua fără sai mai dea resetare cu totul.
Totuși sa fi safe.

0 Aprecieri
Soluţie
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
După cum am spus , te conectezi pe tabletă și de acolo restabilește datele, ai opțiunea să selectezi s-au să debifezi ce date dorești tu (poze, video, apeluri, aplicații, mesaje, documente, melodii, etc)
In momentul in care urmezi pașii sa faci backup îți va cere să instalezi aplicația Smart switch , dacă nu o ai deja instalată pe telefon.

7 Soluţii

34 Răspunsuri
Soluţie
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Îmi pare rau de ce ai pățit... Folie compatibila cu amprenta sa fie și din sticla cam greu. White stone și Spigen parca sunt cele mai ok.
Eu îți recomand de la white stone , nu știu de cele de la Spigen (nu știu dacă sunt compatibile 100%cu amprenta)1709742691497.jpg1709742691515.jpg
Rapha24
Legend
Opțiuni
Mulțumesc din suflet !😇
0 Aprecieri
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Totuși investește si într-o husa mai de doamne ajută.
0 Aprecieri
Rapha24
Legend
Opțiuni
Mulțumesc! Dar mi-o pun eu sau merg la un service ? Cum trimit telefonul la un service Samsung autorizat ? Cum procedez ? Si daca umblă la el este posibil să mi se șteargă toate datele ??
0 Aprecieri
Soluţie
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Dacă nu merge amprenta din prima cu folia pe ecran o poți reseta și reface alta. De durat durează câteva zile! Nu aveai folie pe ecran? E și curbat ecranul, la S22 Ultra, parcă și cam greu cu sticla. Sper sa merite schimbatul ecranului!
Rapha24
Legend
Opțiuni
Mulțumesc! Am avut folie de sticlă și am dat-o jos pentru ca nu îmi mergea amprenta prin ea.
0 Aprecieri
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Nasol! Cred ca peste 1000 de lei costa la S22 Ultra schimbatul ecranului și nu știu ce sa zic dacă merita sau nu, tu ce părere ai?
0 Aprecieri
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Dacă ți se pare mult fă un test pe flip sau TotalComvert și vezi cât ai lua pe el asa cu ecranul spart (eu cred ca mai mult de 1000 de lei) și e mai bine decât sa dai pe reparatie, sau nu știu, tu ști ce ai de gând
0 Aprecieri
Rapha24
Legend
Opțiuni
Îl repar . Mi se pare OK! Mulțumesc!!
Soluţie
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Din păcate, costa destul de mult, cam 1500 lei. Și aici găsești mai multe detalii. Acum tu știi dacă merita sau nu.

https://esdservice.ro/programeaza-te-singur.php1709743616330.jpg
Rapha24
Legend
Opțiuni
Merită! Mulțumesc!!
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Am făcut un test pe TotalComvert și am bifat ce ai da de exemplu. Acuma cred ca ti-ar spune alt preț cand îl examinează, dar ma interesez dacă ia cu ecranul spart 1709744167171.jpg
Rapha24
Legend
Opțiuni
Mulțumesc din suflet pentru interes ! Dar o să îl trimit la service autorizat Samsung pentru ca mi se pare în regulă. Ma descurc ! Mersi !!😊😇🫠🙃🤩😘😘🥰🥰🥰
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Baftă 💪🏻
Rapha24
Legend
Opțiuni
Mersi fain!
Rapha24
Legend
Opțiuni
Cum trimit telefonul la un service Samsung autorizat ? Cum procedez ? Si daca umblă la el este posibil să mi se șteargă toate datele ??
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Găsești în setări opțiunea la întreținere dispozitiv, jos-mod întreținere. Suni și vezi ce îți spun cei de la service, cum sa îl împachetezi și dacă trimit ei un curier sau soliciți tu1709745005363.jpg1709745005399.jpg
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Chiar dacă setezi acea opțiune, este posibil sa îți reseteze telefonul. Fa și un back-up înainte. Am pus un link în comentariul meu despre cum poți trimite telefonul la service-ul autorizat
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Întreținere dispozitiv - Mod Întreținere - Faceți backup datelor ( ai acolo două opțiuni, in spațiu cloud Samsung ori pe un stick usb să faci backup datelor).1709745554257.jpg
Rapha24
Legend
Opțiuni
Și cum fac de pe telefon sa trimit backup pe tabletă??
0 Aprecieri