Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Dezactivare sunet declanșator foto

(Subiect creat la: 11-10-2023 10:38 PM)
4987 Vizualizări
Alexbzzzz
Navigator
Opțiuni
Ma poate ajuta cineva cu dezactivarea sunetului aplicației camera ? Am găsit pe net sa dau pe mute sonorul din bara "sistem",dar nu mai îmi trimite notificări sinore,în nici o aplicație.
În setări camera nu apare dezactivare sonor dezactivator.

image

2 Soluţii
Soluţie
iamfocsa
Voyager
Opțiuni
Singura optiune pe care o vad eu. Asa nu mai stai sa setezi tu volumul de fiecare data cand folosesti camera.Screenshot_20231011_230354_Modes and Routines.jpg

Vizualizare soluţie în postul original

Soluţie
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Este foarte simplu, iti dau cativa pasi mai jos (am S23 Ultra dar ar trebui sa fie similar la tine)

1. Settings - Modes & Routines, alegi jos in dreapta tab-ul Routines.
2. Apesi sus in dreapta pe semnul + pentru a adauga o noua rutina.
3.. La sectiunea IF (DACA) apesi pe + pentru a adauga conditia de declansare si alegi acolo "App opened" apoi din lista alegi aplicatia "Camera"
4. La sectiunea THEN (ATUNCI) dai pe + pentru a adauga ce anume sa se intample cand conditia de la IF este indeplinita....adica vrem volumul la System sa fie 0. Pentru asta dai pe +, alegi "Sound mode and volume" si in fereastra care se deschide, setezi sunetul la System sa fie 0 apoi dai ok.
5. In final rutina va arata ceva asemanator cu cea din print-ul meu
6. Salvezi rutina si ii dai un nume apoi poti inchide tot

Testeaza facand poze cu camera si vei vedea ca nu ai sunet la declansare

Bafta, sper ca ai inteles explicatiile...Screenshot_20231012_171907_Modes and Routines.jpg

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare

Vizualizare soluţie în postul original

2 Soluţii

26 Răspunsuri
Soluţie
iamfocsa
Voyager
Opțiuni
Singura optiune pe care o vad eu. Asa nu mai stai sa setezi tu volumul de fiecare data cand folosesti camera.Screenshot_20231011_230354_Modes and Routines.jpg
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Merge si cu 0 doar la system

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
roxidea
Helping Hand
Opțiuni
Nu ma lasa sa pun sus camera
0 Aprecieri
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut. Din păcate, dacă nu exista aceasta opțiune în setările camerei, varianta este, ca atunci când folosești camera, sa dai volumul la minim, în "sistem".
Alta variantă ar fi să creezi o rutină Bixby când folosești camera.
https://www.samsung.com/us/support/troubleshooting/TSG01002007/
_cvH
Pioneer
Opțiuni
Poți folosi gcam
0 Aprecieri
Alexbzzzz
Navigator
Opțiuni
Ca sa evit am dat pe mute sonorul din bara ,,sistem". Fac poze. Nu știu cât cât de mare este pauza între ele. As umbla prea des la volum.
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Varianta oferita de @iamfoca este usoara si nu necesita sa umblii la volum de fiecare data

0 Aprecieri
Alexbzzzz
Navigator
Opțiuni
Dar umplu la butonul de Power. Tot înnebunesc un buton.
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Ce treaba are butonul de power? E o rutina automats, nu apesi niciun buton

0 Aprecieri
Alexbzzzz
Navigator
Opțiuni
Rutina nu înseamnă un program? Cand fac poze, fac când se nimerește.
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Nu, rutina inseamna un algoritm sau o automatizare,ce se implementeaza in Bixby Routines si care se declanseaza automat atunci cand conditiile sunt indeplinite.

Cea indicata de colegul @iamfoca face practic urmatorul lucru... De fiecare data cand deschizi camera foto, pune sunetul pe 0/mute, dupa ce iesi din aplicatia camerei, aduce sunetul la valorile anterioare.

Practic nu apesi nimic si nu faci nimic...esti pe mute cat esti in camera si normal cand iesi din ea. In plus eu am spus ca piti pune doar volumul la syatem pe 0 cat esti in camera ceea ce ar fi si mai ok.

0 Aprecieri
Alexbzzzz
Navigator
Opțiuni
Ok. Sa vad cum o implementez în condițiile în care nu folosesc de loc bixby.
0 Aprecieri
Soluţie
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Este foarte simplu, iti dau cativa pasi mai jos (am S23 Ultra dar ar trebui sa fie similar la tine)

1. Settings - Modes & Routines, alegi jos in dreapta tab-ul Routines.
2. Apesi sus in dreapta pe semnul + pentru a adauga o noua rutina.
3.. La sectiunea IF (DACA) apesi pe + pentru a adauga conditia de declansare si alegi acolo "App opened" apoi din lista alegi aplicatia "Camera"
4. La sectiunea THEN (ATUNCI) dai pe + pentru a adauga ce anume sa se intample cand conditia de la IF este indeplinita....adica vrem volumul la System sa fie 0. Pentru asta dai pe +, alegi "Sound mode and volume" si in fereastra care se deschide, setezi sunetul la System sa fie 0 apoi dai ok.
5. In final rutina va arata ceva asemanator cu cea din print-ul meu
6. Salvezi rutina si ii dai un nume apoi poti inchide tot

Testeaza facand poze cu camera si vei vedea ca nu ai sunet la declansare

Bafta, sper ca ai inteles explicatiile...Screenshot_20231012_171907_Modes and Routines.jpg

Alexbzzzz
Navigator
Opțiuni
Mulțumiri pentru lămuriri. Am folosit soluția indicata de coleg. Ultimul samsunf înainte de cel actual a fost un note 9,prin 2019. De atunci am fost pe Huawei. Am luat primul Huawei fără servicii google și l.am folosit vro 2 ani. 2 ani cu niște nervi. Nu merge instalata aia,aialaltă. Descarca aplicația aia,loghează.te în fiecare zi pe contul google...nu merg serviciile de localizare...
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Mda, te inteleg. Ma bucur ca ai rezolvat. E ok asa nu?

Daca te-a ajutat, poti marca solutia indicata de coleg ca rezolvare, asa ii va ajuta si pe altii

0 Aprecieri
Alexbzzzz
Navigator
Opțiuni
Am făcut asta. Am bifat răspunsul ca soluție. Asta îmi da de gândit. Oare câte rutine pot adaugă? Cât o sa influențeze, pozitiv sau negativ bateria.
0 Aprecieri
Alexbzzzz
Navigator
Opțiuni
Tocmai am creat a 2.a rutina. Când activez date mobile sa treacă pe vibrații. Fără sa mai dau eu manual. Saca sunt cazuri în care se intercalate rutine, ce se întâmplă? Uit ca am bifat ceva la o rutina. Setare facuta cu mult timp în urma la o chestie pe care o folosesc mai rar.
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
In general conditiile de acrivare ale rutinei se suprapun, daca ai doua rutine cu criterii similare vor fi activate. Practic ruleaza toate si se evalueaza cobditiile...daca sunt indeplinite, rutina ruleaza, daca nu, nu. In cazul in care sunt contradictorii si iese conflict cred ca cobteaza ordinea in care sunt, ultima care va rula va determina rezultatul

0 Aprecieri
roxidea
Helping Hand
Opțiuni
La mine nu apare camera ce pot face
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Trebuie sa apara. Daca dai ca si criteriu "App" ar trebui sa te lase sa alegi din aplicatiile existente pe telefon, intre care este si Camera