Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 
Salt la soluție REZOLVAT

Subiect inițial:

Date mobile - telefon neutilizabil S22 Ultra

(Subiect creat la: 19-10-2022 03:24 PM)
868 Vizualizări
BogdanFilipovici
Explorer
Opțiuni
Salutare tuturor,

Mai intampina cineva probleme cu datele mobile? Mie imi pica netul o data la cateva secunde, si nu functioneaza pentru cateva secunde (alteori minute intregi) si tot asa, non stop.
Semnal am full, am schimbat placa de baza (la insistentele celor din service), ca la final sa se ajunga la concluzia ca nu e problema hardware (ca la romani, prima oara spargem si apoi constatam).

Daca da, ati gasit vreun fix? Ce fix? 

Ps: pe langa service, s-a incercat si resetarea de 180 de mii de ori, atat a telefonului cat si a retelei, fara niciun rezultat.
1 Soluţie
Soluţie
BogdanFilipovici
Explorer
Opțiuni
Salutare baieti. Intr-un final am pus mana inapoi pe telefon. Practic, cei din service nu i-au mai schimbat nimic, nici nu l-au mai desfacut, pentru ca datele mobile au mers (cand l-am lasat, am sters toate aplicatiile instalate de mine). L-au testat pe toate partile si datele mobile nu pica, ceea ce e adevarat. Chiar merg.
Concluzia : whatsapp da la pamant cu ceva in telefon. Ieri am instalat whatsappul, la vreo 8 ore ***** preluarea telefonului din service, si la nici 1 minut ***** instalare, deja a inceput sa pice netul. Am sters app-ul, si-a revenit netul. Stiu, e absurd ce se intampla.
Legat de modulul de antena, mi-au zis ca el vine impreuna cu placa de baza, deci atunci cand mi-au schimbat-o, s-a schimbat si modulul. (Ma gandesc ca sansele sa ai placa+modul defecte si sa fie schimbate cu alta placa+modul defecte sunt relativ nule).

Vizualizare soluţie în postul original

0 Aprecieri

1 Soluţie

41 Răspunsuri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Cu operatorul de telefonie mobila ai discutat? Nu e de la ei problema?

Ai incercat si cu o alta cartela SIM (poate de la alt operator) sa vezi cum se comporta?

Eu sunt pe digi.mobil si nu am absolut nici o problema pe un S22 Ultra.

BogdanFilipovici
Explorer
Opțiuni
Salut

Mersi de raspuns. Din pacate nu e de la operator. Da, am discutat cu ei si au spus ca nu au ce face decat sa-l trimit non stop la service, ceea ce e absurd. Am incercat si cu alte cartele si este aceeasi poveste. Mi-a fost schimbata si cartela si nimic (pe alt telefon, cartela functioneaza in parametri).
Am care+ pe el, dar daca e problema soft de la vreun security patch, poate sa-mi tot schimbe telefonul...
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Ciudata treaba.

In safe mode se comporta exact la fel?

BogdanFilipovici
Explorer
Opțiuni
identic. Si eu am crezut initial ca e vreun app care nu functioneaza ok, dar din pacate nu e asta.
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

In cazul acesta, eu zic sa insisti la service.

L-ai dus direct la Samsung sau ai discutat cu retailer-ul de unde l-ai achizitionat?

BogdanFilipovici
Explorer
Opțiuni
Din pacate am fost la Orange, care mi-au spus de un service autorizat samsung din oras, la care ulterior am fost si unde mi-au schimbat chipsetul. Sfatul tau e sa vorbesc direct cu cei de la samsung, iar pe baza asigurarii sa fac replacement?
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Da, eu as merge direct la Samsung. Daca poti cere inlocuire, e perfect. Cred ca ai nimerit un produs defect... seria 22 este una reusita si ar fi pacat sa renunti la ea.

BogdanFilipovici
Explorer
Opțiuni
Iar daca nu-mi pot inlocui, ma gandesc ca pot doar sa astept update-uri in speranta ca se va rezolva problema. Perfect. Mersi frumos pentru timp si sfat! 🤘
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Sincer sa fiu, din ce ne-ai zis, eu zic ca sunt slabe sansele sa se rezolve printr-un update. 
Dar, vine Android 13 pe finalul lunii si poate, poate.

Tine-ne la curent cu ce rezolvi, te rog, chiar sunt curios.

Bafta!

Rapha24
Legend
Opțiuni
Și eu tot pe Digi și nu am deloc probleme . Merg mereu datele .
0 Aprecieri
cdi12
Big Cheese
Opțiuni
Trimite-l in service pana constata ca nu au ce sa ij facă și poate il schimba. Din câte știam, posibil sa ma înșel, dacă in primele 6 luni apar defecțiuni se poate solicita înlocuirea.
BogdanFilipovici
Explorer
Opțiuni
Pai in service nu vor constata ca nu merge. Testele au iesit perfect, iar reteaua a fost testata cateva minute. Daca resetez telefonul, datele mobile vor merge pentru aproximativ o ora, ***** care pica si intra in cercul asta vicios de up/down. Deci vor constata ca merge, iar cand mi-l vor preda, voi fi nevoit sa ma intorc iar urmatoarea zi, exact cu aceeasi problema :)))
0 Aprecieri
cdi12
Big Cheese
Opțiuni
Daca poți replica situația reclamație la ANPC contra service-ului.
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
De când anume a apărut această situație? A fost aşa mereu?
BogdanFilipovici
Explorer
Opțiuni
Din prima zi(candva prin mijlocul lui septembrie, atunci a fost achizitia). Deja in ziua 3 eu eram la orange pt schimbari de cartele si sugestii. La 6 zile ***** l am bagat in service, unde a stat aprox o saptamana. Si de atunci trag de el pe 3g/2g ca e mai stabil. Dar e o solutie de tot rahatul.
Astept sa mi vina o cartela noua de abonament, pe care sa o fac esim. Daca nici cu esim nu va functiona, cel mai probabil saptamana viitoare e pe curier inspre samsung sa mi faca replacement. Daca nu vor face, sper sa pot rezolva la anpc cumva. E frustrant.
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Întreb pentru că exact pe S22 Ultra tot la Orange datele mele mobile au luat-o razna atât ca semnal cât şi ca parametri. La tine din câte înțeleg din primele zile. La mine destul de recent, am contactat şi suportul tehnic Orange, mi-au resetat acolo la ei ce aveam ca opțiuni/configurare servicii deşi mi-au confirmat că este totul ok am insistat eu să o facă. Schimbat tot recent cartela SIM pe care o aveam de ani de zile cu una nouă, abonament 5G însă aici în locația unde am domiciliul şi biroul deşi am avut mereu 4G+ foarte stabil, acum este loterie. Ba am, ba nu am. Mi s-a sugerat că ar putea fi problema din motive de structură (pereți) însă nu s-au îngroşat peste noapte şi nici nu s-a transformat BCA-ul în beton. 😄
Am teste în diverse momente ale zilei şi erau varză parametrii dar undeva în jurul orei 1 dimineața aveam viteze şi conexiune foarte bună. Deduc că undele 4G, 4G+ chiar şi cele 5G au o perioadă de rătăcire, nu pot bănui smartphone-ul S22 Ultra care este nou practic având doar câteva luni de utilizare decentă, datele mobile utilizându-le chiar mult mai recent, eu bazându-mă mereu pe Wi-Fi. O să văd cum decurge situația, nu sunt genul care se panichează pentru astfel de probleme dar dacă au mai mulți sesizări în acest sens care implică seria S22 şi operatorul Orange în cazul de față atunci clar nu este ceva în regulă. Să bănuiesc ultimul update de software nu-mi permit încă neavând nişte certitudini dar voi urmări zilele care urmează cum se comportă, eventual voi scrie cu Odin firmware-ul anterior şi voi verifica din nou. Resetarea nu ajută dacă ultimul update făcut este posibil să fi generat probleme. Fireşte, în situația mea...la tine ar putea fi cu totul altceva. Dacă soliciți înlocuirea cu unul nou şi tot aşa face nu prea am explicații momentan. Să ne ții la curent.
0 Aprecieri
BogdanFilipovici
Explorer
Opțiuni
Oare ai putea sa lasi aici un ghid/tutorial cu cum sa faci rollback la un patch anterior te rog?
Am sa postez de indata ce primesc raspunsuri / telefon nou.
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Nu este greu, însă aici fiind platforma oficială astfel de ghiduri nu sunt recomandate. Dar este descrisă suficient de detaliat procedura în mediul online.Implică anumite condiții şi atenție, nimic mai mult. Să ne scrii ce ai rezolvat pentru că sunt interesat.
0 Aprecieri
BogdanFilipovici
Explorer
Opțiuni
Aaa, deci e genul de softat care pierde garantia. Acum sunt in drum spre service. Postez aici de indata ce se misca lucrurile.
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Nu se pierde garanția pentru că nu se intervine asupra software-ului original.Se scrie tot o versiune oficială însă mai veche, atâta tot.
0 Aprecieri