Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czytnik linii papilarnych s22 ultra

(Temat utworzony: 03-04-2022 08:38 PM)
6399 Wyświetlenia
Marcin_pn
Explorer
Opcje
Witam
Czy wy też macie problem z odblokowaniem telefonu odciskiem palca? Wielokrotnie mam problem z odblokowaniem telefonu palcem. Mam na wyświetlaczu orginalna folię.
110 Odpowiedzi
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Taka jest charakterystyka działania ultradźwiękowego czytnika linii papilarnych. Przy zdecydowanej większości szkieł występują problemy z działaniem. Jeżeli zależy Ci na jak najlepszej pracy czytnika to zachęcam do założenia folii ochronnej.

Mariuszuzd
Helping Hand
Opcje

Kupiłeś szkło czy folię ? To duża różnica...ze szkłem nie zawsze działa, i na pewno trzeba dodawać palce raz jeszcze. Z folią u mnie poszło bez. 

0 Like
derce
Explorer
Opcje
Szkło panzer
0 Like
Mariuszuzd
Helping Hand
Opcje

no czyli nie szkło Samsung, bo takie nie istnieje. Musisz dodać odciski raz jeszcze, ponadto niektóre szkła nie pomagają i działa to słabo.

0 Like
derce
Explorer
Opcje
Mariusz, dodawałem kilkanaście razy. To po co sprzedają buble???
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

W Internecie znajdziesz mnóstwo ofert ze szkłami ochronnymi. Podejrzewam, że większość dobrze zabezpieczy wyświetlacz. Niestety, tak jak wspomniałem wcześniej, szkło wpływa na działanie czytnika.

jvilla1
First Poster
Opcje

Ja mam podobny problem z moim nowiutkim Samsungiem Galaxy S22 Ultra. Założenie dedykowanego do tego modelu szkła hartowanego z 3mk (bardzo cenię tę firmę) wywołało problemy z czytnikiem linii papilarnych. Nie pomogło zwiększenie czułości ekranu i ponowne wielokrotne wczytywanie odcisku palca. Zwróciłam się o pomoc do Samsunga. Otrzymałam link do filmu instruktażowego - u mnie to pomogło:

https://www.youtube.com/watch?v=5RrGHHwvARM

Members_YFkVll7
First Poster
Opcje

Mam S22+. Czytnik również nie działa.

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Czy sprawdzałeś wskazówki podane w tym wątku?

Paaatka
First Poster
Opcje

Witam założyłam szkło UV (takie mi polecili nie wiem czy dobre? )i również nie mogę dodać odcisku palca. Przed założeniem również nie dodałam. Czy są jakieś rady na to?

0 Like