Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Cutout Camera S22 Ultra

(Subiect creat la: 15-08-2023 05:13 PM)
588 Vizualizări
Alexandra2306
Journeyman
Opțiuni
Am un S22 Ultra de aproximativ 8 luni.. de ceva timp se tot modifica cutout-ul singur. Am încercat orice si nu isi revine la forma sa inițială. Se muta in tot felul de locuri si forme inegale. Las mai jos o poză pentru a înțelege mai usor la ce ma refer. A mai pățit cineva asta? Cum pot rezolva ?

image

1 Soluţie
Soluţie
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Hello. Pare ca e fisurat ecranul oled si se tot mareste pata de pixeli morti. Nu trebuie neaparat sa fie fisurata sticla exterioara. Exista aplicatie de testat ecranul pe diverse culori pe ecran complet. Daca acea pata neagra nu se modifica, e clar, ecranul de vina.

Vizualizare soluţie în postul original

1 Soluţie

18 Răspunsuri
Alexandra2306
Journeyman
Opțiuni
Ceau, nu l-am scapat. Menționez ca pozele sunt la fel de clare. Nu am probleme cu funcționalitatea camerei. Doar ca arată foarte dubios cutout-ul. Acum o lună aproximativ era putin mai mic si extins pe stânga.. acum e extins si pe dreapta.
0 Aprecieri
Alexandra2306
Journeyman
Opțiuni
Mulțumesc frumos 🥰
0 Aprecieri
Soluţie
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Hello. Pare ca e fisurat ecranul oled si se tot mareste pata de pixeli morti. Nu trebuie neaparat sa fie fisurata sticla exterioara. Exista aplicatie de testat ecranul pe diverse culori pe ecran complet. Daca acea pata neagra nu se modifica, e clar, ecranul de vina.
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salut. Aceea pare o problemă hardware a ecranului. Contactează un service autorizat. E aceeași problemă cu asta de aici: (copiază link-ul și pune-l în Chrome)
https://eu.community.samsung.com/t5/galaxy-s22-series/black-circle-around-the-front-camera-on-s22-ul...
Alexandra2306
Journeyman
Opțiuni
Mulțumesc frumos pentru sfat!
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Presupun ca telefonul este încă în garanție. Poți găsi sau cere o reparare și prin aplicația samsung members
Și apropo, dacă îl trimiți poți activa modul întreținere, ca să nu aibă nimeni acces la date. 1692111431074_1692111431064_0.jpg
Alexandra2306
Journeyman
Opțiuni
Mulțumesc. Da, este încă in garanție.
0 Aprecieri
David889
Hotshot
Opțiuni
E o problema cu ecranul
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Tasteaza *#0*# si o sa iti apara un meniu secret al telefonului.
Verifica aici daca sunt problema la ecran.
Primele 3.de sus. Daca se vede pata aia si pe fundalul testului inseamna ca e problema la display.Screenshot_20230815_191737_HwModuleTest.jpg
Alexandra2306
Journeyman
Opțiuni
Mulțumesc. Am încercat acum, apare in continuare pata aceea.
0 Aprecieri
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Din pacate cred ca se rezolva doar cu schimbarea display-ului.
Mai e un fix in ghilimele care te poate ajuta.
Camera cutout. Ascunde acea pata cu o dunga neagra.
Cred ca trebuie sa selectezi toate aplicatiile pe care doresti sa ascunda acel "bug"Screenshot_20230815_192923_Settings.jpgScreenshot_20230815_193059_Settings.jpg
Alexandra2306
Journeyman
Opțiuni
Da, am facut si asta. Din pacate cand sunt pe home screen nu se ascunde cutout-ul. Sau nu am stiut eu să il setez in asa fel 🤦‍♀️💁‍♀️
0 Aprecieri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Dacă tot e în garanție, trimite-l în service, altfel cel mai probabil problema se va agrava.
lazlar14
Black Belt 
Opțiuni
mama... ce l ai făcut
0 Aprecieri
Mariusbz
Voyager
Opțiuni
Salut cum se numește acel font de îl folosești? Că pare super ok, mulțumesc!
0 Aprecieri
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Salut , fontul se cheama "Made evolve sans"
Mariusbz
Voyager
Opțiuni
Salut, mulțumesc frumos!
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni