Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Conectare cont Samsung

(Subiect creat la: 23-08-2022 10:55 PM)
2659 Vizualizări
gioni666
Hotshot
Opțiuni
Cum fac să mă conectez la contul Samsung dacă am activată verificarea în 2 pași dar am alt număr de telefon.
Am încercat cu contul de google, unde numărul este la zi, dar sms îmi da tot pe număr vechi. 
Am încercat și apelare, dar tot pe număr vechi. 
Mulțam. 
1 Soluţie
Soluţie
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Pentru probleme legate de cont, apeleaza ultimul numar (Samsung account):

Asistență pentru clienți pentru aplicații și servicii

Vizualizare soluţie în postul original

1 Soluţie

20 Răspunsuri
EmiliaDuna
Hotshot
Opțiuni
Înainte sa fi făcut acesti pași, trebuia sa iti schimbi numărul de pe dispozitiv, cu unu pe care sa poți primi codul.
gioni666
Hotshot
Opțiuni
Știu asta, un prieten care nu are treabă cu tehnologia, a trecut de la S10, la S22 la alt operator.
0 Aprecieri
P3tr1
Black Belt 
Opțiuni
Alt cont de la 0 cu nr nou si gata
gioni666
Hotshot
Opțiuni
Cred că așa, dar trebuie să îi creez altă adresă de mail, iar uită, etc.. de aceea am întrebat dacă am cum să îi recuperez pe singura adresă de mail pe care o are, dacă am cum să îi modific nr de tel
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Aşa este.
🤗
EmiliaDuna
Hotshot
Opțiuni
🤗
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Trebuie făcuți următorii paşi. Setări/Cont Samsung(prima rubrică din setări)/Securitate şi confidențialitate/Verificare în doi paşi/Mesaje text.
Screenshot_20220823-233043_Samsung account_26621.jpgScreenshot_20220823-233522_Samsung account_26625.jpgScreenshot_20220823-233011_Samsung account_26619.jpgScreenshot_20220823-233223_Samsung account_26623.jpg
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Continuare
După ce introduce numărul nou,îl şterge pe cel vechi apăsând acolo în dreapta sus pe cele 3 puncte.Screenshot_20220823-233546_Samsung account_26627.jpgScreenshot_20220823-233715_Samsung account_26629.jpg
gioni666
Hotshot
Opțiuni
Așa nu merge decât dacă ești conectat la contul respectiv.
Mulțam.
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Înțeleg.Practic el nu are acces şi vrea să introducă noul număr.Îi cere password-ul la conectare,poate se poate aşa.Eu recomand autentificarea cu fingerprints.Sau să sune la suportul tehnic Samsung, poate este şi o altă metodă.Dacă nu are ceva date importante care le poate pierde să facă un cont nou.

P.S. Asta te salvează de la multe!
https://www.samsung.com/ro/apps/samsung-pass/
0 Aprecieri
gioni666
Hotshot
Opțiuni
Am încercat să sun eu, număr inexitent, iar să fiu sunat, tot la număr vechi.
0 Aprecieri
cdi12
Big Cheese
Opțiuni
Vezi ca numărul de telefon Samsung din Samsung Members este greșit.
https://www.samsung.com/ro/support/contact/
gioni666
Hotshot
Opțiuni
Încerc mâine, dacă mă văd cu el, mulțam.
0 Aprecieri
gioni666
Hotshot
Opțiuni
Dacă nu mă luminează cineva, îl trimit la Apaca, la esd
0 Aprecieri
Soluţie
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Pentru probleme legate de cont, apeleaza ultimul numar (Samsung account):

Asistență pentru clienți pentru aplicații și servicii

gioni666
Hotshot
Opțiuni
Ok, mulțam
PACRi
Maestro
Opțiuni
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Exact asta îi spuneam,i se solicită password când ajunge la punctul cu Verificare în doi paşi.La mine nu este o problemă fiind totul corelat perfect şi în plus am ce scriam mai sus,mai exact Samsung Pass cu fingerprints.Aşa treci uşor de multe.Nu ştiu însă dacă va funcționa în cazul lui.
Suportul tehnic dacă se contactează rezolvă în marea majoritate astfel de situații,nu ştiu căt durează (1-2 zile) dar ei pot reface contul corelat cu noul număr.Screenshot_20220824-104305_Samsung account_26640.jpg
Sprìtz
Pioneer
Opțiuni
Salut,
Se poate rezolva 100% această problema doar prin suportul tehnic Samsung,ei pot dezactiva verificarea în 2 pași,ca să poți accesa contul de Samsung prin web,ulterior modifici nr de telefon
0 Aprecieri
gioni666
Hotshot
Opțiuni
Ok, mulțam
0 Aprecieri