Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Ce să aleg, S21 Ultra sau S22 Ultra?

(Subiect creat la: 20-09-2022 11:24 PM)
1262 Vizualizări
xPROP
Voyager
Opțiuni

salut,

ma gandesc sa fac un upgrade de la samsung galaxy a51 la s22 ultra. intrebarea este daca s22 ultra este la fel sau mai bun decat s21 ultra. m-am uitat prin recenzii la magazine si se zice ca nu tine bateria la s22 ultra
acum nu stiu ce sa aleg
11 Răspunsuri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Salut,

Eu sunt extrem de incantat de S22 Ultra. Bateria ma tine 1 zi jumate (aproape două zile) în stilul meu de utilizare.
Screenshot_20220918_151158_Device care.jpgScreenshot_20220919_221508_Device care.jpg
karla1988
Apprentice
Opțiuni
Salutare din câte vad folosești modul de economie a bateriei și de acea te tine pe tine și plus de asta cine știe cât îl utilizezi și cu ce deci știu ca ai un mod de al utiliza ca și oricine dar și eu îl dețin și sincer nu este cu nimic mai prejos de celalalt 21 ultra care îl dețin și se descurca mai bine mult mai bine pe baterie sa fim serioși nu zic ca nu este bun dar nu este nici o noutate fata de celalalt și software la camere o sa primească și 21 ultra deci aceleași camere și oricum nu vad nici o diferență chiar nici una și vb ca expert în foto optica și fotograf chiar nu este nici o diferență singurul plus pe care îl are este un spen care sincer și mie îmi place dar pentru un spen nu se merita prețul sau un upgrade de la unul la altul și da ar mai fi grafica care o oferă cu AMD care mulți gameri îl urăsc și Tim cu toți ca cea mai buna grafica este Nvidia deci nu cred ca va fi o foarte mare diferență de grafica da este normal sa fie mai buna dar sa zicem ca în fiecare an cum suntem obișnuiți o îmbunătățire de 10 sau 20 la suta fata de cele de anul trecut este părerea mea.
0 Aprecieri
BogdanRumânul
Voyager
Opțiuni
Wow! Felicitări! Ai reușit cea mai lungă frază din istoria literaturii române! Felicitări! Era să mă opresc pe la jumate, dar am reușit...👏👏👏
0 Aprecieri
david240
Big Cheese
Opțiuni
Bună! Și S22 ultra și S21 ultra o sa fie mult mai bune ca telefonul actual deci nu cred ca o sa ai probleme cu bateria :smiling-face:
0 Aprecieri
Oppenheimer
Voyager
Opțiuni
Salut, este o diferență considerabilă între cele 2 modele către care te-ai orientat tu pentru upgrade. Sincer, pe oricare l-ai lua, nu vei fi dezamăgit. Depinde dacă ai nevoie neapărat de S-Pen și integrarea S Pen ca la Note.
0 Aprecieri
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Salut, eu îți recomand s22 ultra. Faza cu bateria nu este o problema mare. Tine undeva la 5 ore, iar asta nu este rău de loc dacă ținem cont și de procesorul telefonului. Eu zic sa nu te uiți la s21 ultra ca sunt șanse ca bateria sa tina cam tot asa, iar după ceva timp sa iti para rău că nu ai achiziționat s22 ultra. Acum tu decizi ce crezi ca este mai potrivit pentru tine . Eu mi-am dat părerea:)
0 Aprecieri
Focisi
Voyager
Opțiuni
Oricum, fie S21 ultra, fie S22 ultra, tot este un upgrade față de A51
După mine ți-aș recoamnda S22 ultra, doar din cauza ca vine cu S Pen
0 Aprecieri
cdi12
Big Cheese
Opțiuni
Depinde de buget si diferența de preț între telefoane.
Autonomia este aproape la fel, cu un mic avantaj pentru s21U. Ca design arata mai bine s22u si are S-pen. In rest cam la fel, diferențele pe parte de display, camere, procesor nu sunt semnificative.
Si dacă ai de gând sa ții telefonul mai mulți ani, 1 an in plus de update-uri pentru S22U.
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Hei, @xPROP ,

Doar bateria este criteriul tău de departajare?

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Nu prea găseşti un flagship cu hardware performant să te țină bateria mult cu o utilizare solicitantă atât pentru procesor cât şi pentru partea de display,camere,memorie,date mobile,localizare,etc.Toate au bateriile corelate cu mărimea display-ului care în principiu este principalul consumator.Optimizând consumul energiei bateriei prin diverse setări şi cu un mod de utilizare eficient se poate obține un consum decent.Nu trebuie să ai aşteptări prea mari de la nici un fel de baterie dacă nu ajuți şi tu la rândul tău diminuarea consumului.Ambele smartphone-uri sunt excelente,S22 Ultra având un hardware mai nou şi un mic plus pe partea de camere.Diferența este dată şi de S-pen care are suportul integrat nativ în carcasă şi de design-ul specific seriei Note(chiar dacă S22 Ultra a fost încadrat la seria S).S22 Ultra are şi avantajul software-ului,venind cu 12 din fabrică va primi un upgrade major în plus,însă aşa ca încheiere eu consider că ambele sunt un upgade foarte mare raportat la A51.Nici nu se pune problema să nu simți asta în mod foarte evident.Având S22 Ultra ți-l recomand cu toată încrederea.
0 Aprecieri
OdoClaudiu
Big Cheese
Opțiuni
Sunt utilizator de s21ultra, bateria e identica cu S22 ultra. Recomandarea mea e sa iei S22 ultra, de ce?
La s21ultra prețul e apropiat de S22ultra.
S22ultra e generație mai noua.
Ai s Pen încoronat și e foarte eficient mai ales ca e cu Bluetooth și îl poți folosi ca telecomanda la poze sau pe YouTube etc...
În rest nu greșești cu nici unul din aceste 2 modele din gama Samsung.
Iar dacă vrei doar bateria sa te tina foarte mult peste aceste 2 modele iei iPhone 13pro max sau 14 pro max. Au baterie de 2 zile cu ușurință.
0 Aprecieri