Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Camera foto

(Subiect creat la: 20-12-2023 05:01 PM)
298 Vizualizări
LastOnMars
Voyager
Opțiuni
Salutare! Iarăși revin cu aceeași problema: Eroare camera foto. Da, am dat clear data și cache, asta e a doua oara. Vad ca problema o rezolva pentru câteva zile, apoi revine.
Nu mi s-a întâmplat asta la versiunea precedenta a androidului. Întrebarea este, tuturor vi s-a întâmplat sau se întâmplă asta la S22 după ultimul update? 
10 Răspunsuri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
Intră în camera foto, iar în stânga sus ai settings. Dai in jos până găsești reset settings. Vezi dacă mai apare eroarea.
LastOnMars
Voyager
Opțiuni
Acum merge ca am făcut chestia cu clear data+cache și reset, asa cum mi-ai mai zis. Presimt ca o sa persiste problema și atunci o sa fac chestia cu reset settings.
As mai vrea sa știu dacă și la alții apare aceasta eroare după ultimul update (pentru ca înainte nu o aveam)
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Daca persistă problema, poți încerca să dai un wipe cache partition și repair apps din recovery mode. Binevenita este și o resetare generală la telefon după un update major.
LastOnMars
Voyager
Opțiuni
O sa încerc și astea. Mulțumesc!
BogdanDanielS
Voyager
Opțiuni
si eu am s22 si nimic din ce zici tu...merge telefonul la fel ca si cu 5.1...
LastOnMars
Voyager
Opțiuni
De cât timp îl ai? Poate încă e proaspăt 😆
BogdanDanielS
Voyager
Opțiuni
telefonul de 6 luni...
LastOnMars
Voyager
Opțiuni
Deci încă e nou practic. Eu îl am de 1 an jumate. Totuși sper sa se rezolve chestia asta
Pvr
Voyager
Opțiuni
A fost cumva scăpat pe jos sau a fost udat când a plouat ? Am avut ceva asemănător ca și problema la un Samsung A72
Ma prins ploaia si făcea exact la fel .
LastOnMars
Voyager
Opțiuni
Nu, nu a fost scăpat, am mare grija de el
0 Aprecieri