Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Blocare s pen

(Subiect creat la: 12-08-2022 06:54 PM)
1437 Vizualizări
mihai8448
Journeyman
Opțiuni
Salutare! I s-a mai blocat cuiva "pixul" in compartimentul special dedicat al telefonului? Soluția este sa-l duc la reprezentanta? Cam care ar fi cauza? Merci!
18 Răspunsuri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Ai o poza? In ce fel este blocat? A fost introdus corect cred nu? Daca apesi butonul din capat iese partea aia afara? Nu poti trage de ea mai tare?

Nu are cum sa se blocheze decat daca avea in interior ceva care sa il tina, lipici sau ceva pe el dar ai fi observat. Sau ar mai putea sa sara sau sa se desprinda butonul lateral care sa il blocheze dar e greu de crezut. Daca nu poti sa il tragi, mergi in service decat sa il rupi

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
mihai8448
Journeyman
Opțiuni
E băgat puțin în interior...pare ca e blocat. Când apăs pe el sa iasă afara, nu acționează arcul. Posibil sa fi prins ceva în interior când l.am băgat...O sa-l duc în service. Au mai pățit și alții, din ce am văzut pe YouTube tube
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Eu nu am pățit aşa ceva niciodată însă încerc să intuiesc cumva care ar putea fi motivul.Dacă ai forțat introducerea lui în suport s-ar fi putut deterioara acel mecanism din capăt,cu arc,poate chiar vârful s penului s-a rupt în interior..Sau dacă în acel spațiu dedicat a intrat ceva mizerie,vreo scamă,praf,etc s-ar fi putut bloca după ce l-ai introdus dar asta s-ar fi simțit imediat pentru că acea culisare ar fi fost mai grea. El trebuie să intre uşor. Sau avea pe el ceva stropi insesizabili pe moment care se puteau întări ulterior şi să devină ca un adeziv(suc,cafea,etc).Important este cum anume s-a blocat? Brusc? Sau l-ai introdus şi după o vreme ai constatat că nu îl mai poți scoate din acel suport.Mecanismul acela din capăt este esențial,acolo poate e o problemă.Scoate husa/carcasa dacă există şi încearcă să scuturi uşor smartphone-ul cu podul palmei în acea zonă cu s penul.Poate îşi revine şi îl poți recupera însă nu îl forța dacă nu reuşeşti. Apelează la un service autorizat cu încredere pentru că doar aşa rezolvi dacă a rămas "înțepenit".
Ciudat oricum, dar este interesantă situația în sine. Chiar sunt curios ce soluții ți se mai oferă şi dacă au pățit-o şi alții.
🤔
mihai8448
Journeyman
Opțiuni
Lichide nu am vărsat. L-am folosit odată când l-am cumpărat. Am realizat ca nu pot scoate creionul, după câteva zile. Cei de la Altex, mi-au spus sa-l duc în service și se rezolva...bănuiesc ca desfac telefonul.IMG_20220812_210019_447_1660327253.jpg
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Salut!
Da, se observă că este intrat mai mult decât ar fi firesc.Mă uitam la al meu,cât anume iese acel capăt din planul părții de jos a smartphoneului. Sincer,nu am habar ce fac ei în service ,cel mai probabil îl vor desface să recupereze,să scoată de acolo acel s pen.
mihai8448
Journeyman
Opțiuni
Găsesc ei o soluție. Da, e puțin întrat în interior. Posibil sa fi prins ceva pe canal. Asta e, oricum nu prea ma omor după acel pen, doar ca îmi da o stare de frustrare, având 5 zile de l-am cumpărat.
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Te cred, bani mulți dați şi deja probleme.Dar se va rezolva fiind nou.Să fi prins ceva pe canal nu cred,asta ar fi însemnat să intre mai puțin,nu mai mult.Fie s-a rupt vârful s penului fie ceva la acel mecanism din capăt.

P.S.
Mă gândesc să nu fi stat în condiții improprii de temperatură şi să se fi casat plasticul.Ai apăsat şi s-o fi rupt uşor ceva prin interiorul acelui mecanism.Orice este posibil,deşi nu cred.Au fost situații de acest gen dar la modele vechi cum ar fi Note 9,care a stat mult timp prin vreun depozit pe undeva.Iar cel care l-a achiziționat a constatat că tot ce era din plastic era casant.Aşteptăm rezultatul celor din service.Succes!
mihai8448
Journeyman
Opțiuni
O sa revin cu rezultatul final.
mihai8448
Journeyman
Opțiuni
În final n-am mai avut răbdare și l-am scos singur. Am lipit un pai de frigărui, de acela lung, exact pe creion, cu un pistol de lipit (glue gun-plastic). După vreo 5min.am tras de bețișor și a ieșit s pen-ul vieții. Cam asa arata după.20220813_145745_714_1660391866.jpg20220813_145803_716_1660391885.jpg20220813_145756_715_1660391878.jpg
0 Aprecieri
mihai8448
Journeyman
Opțiuni
Paiul salvator. Dar mecanismul pen-ului nu mai merge. E blocat arcul. Funcționează totuși pe display.20220813_150453_717_1660392295.jpg
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Salut,cum s-a putut exfolia acel înveliş al S pen-ului nu prea înțeleg. Şi acolo la acel capăt(unde este mecanismul cu arc)se vede că este topit în zona de contact.Practic din acest motiv a rămas blocat şi apăsarea nu i-a mai permis să revină.
Foarte ciudat,doar pe o anumită porțiune pare că este topit învelişul.
🤔
0 Aprecieri
mihai8448
Journeyman
Opțiuni
Pai s.a exfoliat pentru ca l.am forțat sa iasă. Am tot apăsat pe el cu gândul ca se va declanșa arcul. Oricum urmează sa.l duc la reprezentanta dar nu am mari speranțe ca.mi va da altul.
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Important este să nu fie afectat spațiul interior unde intră s pen-ul (acel suport) în sensul că să nu fie zgâriat sau să fi rămas resturi pe acolo dacă l-ai forțat când l-ai scos. Dacă se încadrează sau nu în condițiile de garanție nu ştiu,dar achiziționezi unul nou dacă este cazul.De pe site-ul Samsung pentru S pen S22 Ultra,culoare Phantom Black, te direcționează spre doi retaileri,ei neavând în stoc.Prețurile diferă,unul din cele 2 magazine online îl are la un preț mai bun.Aici este link-ul:
https://www.samsung.com/ro/mobile-accessories/galaxy-s22-ultra-s-pen-phantom-black-ej-ps908bbegeu/
0 Aprecieri
agimox
First Poster
Opțiuni
Am pierdut pixu cum îl găsesc
0 Aprecieri
rlk123456
First Poster
Opțiuni
Bună....am un s 22 ultra
..am fost cu tel sa imi pună folie și cel care era acolo s a gândit sa bage in port s pan o pensula sa curețe portul, de ce nu știu pt ca nu avea probleme sau urma de uzura...întâmplarea face ca I s a rupt capul pensulei înăuntrul portului și nu a mai putut sa o scoată, am stat sa o scoată o ora și n a reușit,după care îmi spune sa merg acasă și sa încerc cu aspiratorul ,ceea ce nu merge ,nici o șansă.....știe cineva cum pot scoate capul acela de pensula( seama cu o pensula de rimel,gene) pt a reintroduce s panul la loc? Va mulțumesc anticipat...aștept rasp
0 Aprecieri
mihai8448
Journeyman
Opțiuni
Fără o poza, nu prea îmi dau seama, dar încearcă cu o penseta, dacă nu, la o spălătorie self wash și încearcă cu aspiratorul de acolo, poate merge :)) e destul de puternic
0 Aprecieri
rlk123456
First Poster
Opțiuni
Bună și mulțumesc pt rasp...nu am cum sa fac poza (am doar tel asta în casa) portul este gol și când bag s panul în port rămâne un sfert afara pt ca în capăt se afla capul acela de pensula care a băgat deșteptul care mi a schimbat folia ...iar o penseta asa subțire n am ...p.s. și aspiratorul meu este puternic ,dar tot nu merge 😔😔
0 Aprecieri
mihai8448
Journeyman
Opțiuni
Poți cumpăra o penseta sa încerci.
0 Aprecieri