Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Blocare acces aplicații internet

(Subiect creat la: 23-02-2024 11:52 PM)
702 Vizualizări
bogdzda
Voyager
Opțiuni
Salutare,

Am o întrebare poate prostească dar nu am găsit pe internet și nici în setări un răspuns concret. 
Cum pot bloca total accesul la internet a unei aplicații? In meniul data usage poți alege intre wifi și date mobile. 
In data saver nu apar toate aplicațiile instalate. 

Mulțumesc. 
10 Răspunsuri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Iti trebuie ceva ce se cheama firewall...exista diverse variante in Play Store, de ex cum e cel de mai jos. Nu il folosesc, este primul pe care l-am gasit nu inseamna si ca e cel mai bun. Vezi ce aplicatii similare gasesti si testeaza

https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.faircode.netguard&hl=en&gl=US

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
bogdzda
Voyager
Opțiuni
Știu ce este firewall. Eu mă gândeam la ceva integrat in UI.
Ideea este la jocurile free to play. Cum pot izola de internet jocurile pentru a nu mai afișa reclame.
0 Aprecieri
iamfocsa
Voyager
Opțiuni
Integrat in ui ai varianta de a seta un dns privat. Opreste reclamele atat in jocuri cat si in browser.

Daca vrei sa ai posibilitatea de a jongla mai usor, poate nu tot timpul vrei sa ai blocate reclamele, poti folosi aplicatia DNS66. 1708736078115.jpg1708736083686.jpg
bogdzda
Voyager
Opțiuni
Am dns.adguard de 2 ani. Blochează undevaa 20% din reclame. Maxim. Mulțumesc.
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

adguard, nextdns.io sau blokada...in afara acestor variante nu exista nimic fara root. Daca nu te multumesc, nu prea exista alta varianta

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
bogdzda
Voyager
Opțiuni
Eu inca sunt șocat că nu există o setare default Android in care dai de un slider sa blochezi internetul unei aplicații. Mulțumesc pentru info.
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
De blocat internetul se poate dar tu ai zis ca vrei sa blochezi reclamele...asta inseamna sa ai acces internet dar sa nu primest feclame. Este ca un ad-blocker system wide. In afara de cele 3 indicate mai sus, nu exista ceva care sa mearga fara root. Daca vrei sa tai complet accesul la internet unei aplicatii, pui firewall

0 Aprecieri
bogdzda
Voyager
Opțiuni
Eu doresc pur și simplu să blochez internetul unei aplicații. Cu asta am inceput. Scopul final este blocarea reclamelor și protecție date.
Pe net am văzut ceva setări la alte telefoane android ce au opțiunea de oprire internet pe aplicații dar pe Samsung nu o găsesc.
Pe scurt vreau sa dau acces doar câtorva aplicații, in rest ce nu consider că au nevoie de acces la internet pur și simplu să nu aibă. Nu mă așteptam să am nevoie de alte aplicații.
Mulțumesc pentru timp!
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Ok, nu exista din pacate pe Samsung ce vrei tu, a fost in trecut dar a fost scoasa optiunea de vreo 4 ani (nu stiu de ce). Nu exista o optiune care sa blocheze complet accesul la Internet al unei aplicatii. Stiu ca exista la alte marci, dar nu stiu cat te ajuta asta. Instalezi un firewall si gata ai rezolvat.

bogdzda
Voyager
Opțiuni
Da. Cred că asta e singura varianta.
Mulțumesc încă o dată.