Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Bateria se descarcă mai repede

(Subiect creat la: 22-12-2024 03:59 PM)
177 Vizualizări
Luca20130502
Pioneer
Opțiuni
Salut! Pe la sfârșitul lui octombrie am depistat că telefonul se încarcă mai greu.
De ce?
Mulțumesc!
10 Răspunsuri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salut. Ai observat doar subiectiv, sau ai comparat timpii de încărcare?
Îl folosești în timpul încărcării? Ai încercat un alt încărcător și alt cablu.
Oferă mai multe detalii despre cum ai depistat problema, în cât timp se încărca înainte și în cât timp acum, ce aplicații folosești, eventual screenshot-uri de la baterie cu consumul (și încărcarea) sau din Good Guardians.
Luca20130502
Pioneer
Opțiuni
Salut! Ține minte că înainte se încărca 0-100 în 1h și 10m, acum se încarcă 1h 20 m sau 1h 30m.
Da am încercat și alte încărcătoare și e același rezultat.
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Dar tot nu ai răspuns dacă folosești telefonul în timpul încărcării (sau dacă activezi de multe ori ecranul), dacă ai aplicații/ sincronizări care rulează (semnificativ) în fundal sau dacă ai instalate aplicații de monitorizare a bateriei (AccuBattery de exemplu). Toate acestea pot reduce viteza de încărcare.
Încărcătorul și cablul sunt originale?
Luca20130502
Pioneer
Opțiuni
Nu îl folosesc niciodată în timpul încărcării, iar nu folosesc nici aplicații de genu, iar ecranul nu îl deschid niciodată.
Și da, încărcătorul, și cablul sunt originale (adaptor 45W și cablu 5A)
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Atunci încearcă să îl încarci oprit sau un safe mode (așa vezi dacă este vreo aplicație cauza).
Dacă tot așa se încarcă poți încerca o resetare la valori din fabrică.
Dacă nimic nu funcționează, atunci probabil este ceva hardware și ar trebui verificat în service.

Ai verificat și portul USB să nu fie ceva în el. Bateria în ce stare este? (Vezi în Samsung Members)
Nu ai schimbat cumva husa sau locul în care îl încarci și telefonul elimină mai greu căldura?
Ai încercat și în altă priză?
Luca20130502
Pioneer
Opțiuni
Am încercat toate metodele. Tot așa e
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Dacă bateria se descarcă mai repede și se încarcă mai greu, atunci ori rulează ceva în fundal, ori cedează bateria. Îți sugerez să faci o resetare la valori din fabrică și dacă tot așa merge, atunci trimite-l în service la o verificare.
Luca20130502
Pioneer
Opțiuni
M am uitat și nu rulează nimic în fundal
0 Aprecieri
TanakaSenshin
Troubleshooter
Opțiuni
Probabil are frâna de mână trasă.
Luca20130502
Pioneer
Opțiuni