Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Bateria S22 Ultra

(Temat utworzony: 28-08-2022 06:14 PM)
373 Wyświetlenia
intercontinental
Navigator
Opcje
Jak u was bateriia bo u mnie żre baterię szybciej niż roczny s21 ultra. Mam wrażenie że 2 razy szybciej. Teraz jeszcze sie uczy wzorca, wiec zobacze co bedzie potem. Ale potrzebna tu jest chyba optymalizacja softu temu modelowi.
391 Odpowiedzi
mazurak7
Explorer
Opcje
Cześć, od jakichś 5 dni jak sprawdzam statystyki zużycia baterii, to usługi są ciągle na górze i ich zużycie energii jest bardzo niepokojące. Ktoś jeszcze tak ma? Jakieś sposoby na naprawę tego? Mógłbym wyczyścić dane, ale wtedy mi zerwie połączenie z watchem i znów będę musiał konfigurować od nowa.

image

image

mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Spróbuj wykonać wipe cache partition. Zabieg nie kasuje danych użytkownika. Daj znać czy po wykonaniu tej czynności coś się zmieniło.

Instrukcja - wipe cache partition
https://eu.community.samsung.com/t5/telefony-i-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczny-i-...

HalliwellA40
Helping Hand
Opcje
Dobry wieczór, witam serdecznie.
Ten sam problem mam z aplikacją Samsung Healt, wyskakuje komunikat w raporcie o dużym zużyciu baterii w tle, jednakże jeżeli jest aplikacja uśpiona to jest wszystko w porządku tylko nie zlicza kroków.
Może przyszła aktualizacja aplikacji coś pomoże?
0 Like
FNCSpecial
Journeyman
Opcje

Witam posiadam nowego s22 ultra i jestem niesamowicie rozczarowany bateria, ciężko wycisnąć nawet 5h SoT na yt każdy test jaki był s22 ultra przebijał barierę 8h nawet czasem i 10 w moim przypadku ciężko czasem przekroczyć 4h czy jest to wina tego że telefon jest nowy i robi jakieś rzeczy w tle czy też po prostu wadliwy model i muszę go wymienić, pozdrawiam. 

Screenshot_20220828-161108_Device care.jpg

0 Like
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam, od jakiego czasu posiada Pan urządzenie ?
0 Like
FNCSpecial
Journeyman
Opcje
Witam, urządzenie posiadam od czwartku, tzn 25.08.2022r.
0 Like
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
No to nie ma się co dziwić, dlaczego tak jest. Każde nowe urządzenie potrzebuje ok 8 dni na nauczenie się wzorców użytkowania.
Po tym czasie bateria powinna działać normalnie ( najwydajniej)
FNCSpecial
Journeyman
Opcje
Lecz czy jest to możliwe że czasy wzrosną do oczekiwanych 8h włączonego ekranu ?
0 Like
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Wszystko zależy od użytkowania
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Przyznam, że czas 5 godzin SoT to raczej dobry wynik. Osiągam podobne rezultaty na moim egzemplarzu. Oczywiście wszystko zależy od tego jakich aplikacji oraz usług używamy ponieważ każda z nich może mieć inny wpływ na zużycie baterii.