Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Bara navigare

(Subiect creat la: 19-10-2024 11:21 PM)
228 Vizualizări
Andreeei
Voyager
Opțiuni
Buna seara!! Am o intrebare, nu se mai poate scoate bara de navigare? Gen sa nu se mai vada, inainte stiu ca se putea..multumesc! 

image

2 Soluţii
Soluţie
GalaxY_S_
Troubleshooter
Opțiuni
Salutare, cu ce încurcă acea bară de navigare? Știu că era mai bine dacă se putea ascunde de tot. De exemplu, eu la S10+ al meu se poate ascunde, dar la S24 Ultra nu merge ascunsă. Poate vor face ceva modificări la bara de navigare odată cu One UI 7, dar dacă vrei neapărat să o ascunzi, cred că e posibil cu acea aplicație Good Lock. Nu știu, dar sincer pe mine unul nu mă deranjează. M-am obișnuit încet-încet cu gesturile. Trebuie să ne obișnuim cu tot ce aduce nou fiecare update.

Vizualizare soluţie în postul original

Soluţie
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salut. Acea bară a fost pusă de către Google. Poți să o scoți doar cu Good Lock, dar cum nu este disponibil în România, trebuie să folosești Fine Lock sau Nice Lock.
Vezi și acestă postare:
https://eu.community.samsung.com/t5/alte-seria-galaxy-s/bara-navigare-update-6-1/td-p/9952953?src=Sh...

Vizualizare soluţie în postul original

2 Soluţii

4 Răspunsuri
Soluţie
GalaxY_S_
Troubleshooter
Opțiuni
Salutare, cu ce încurcă acea bară de navigare? Știu că era mai bine dacă se putea ascunde de tot. De exemplu, eu la S10+ al meu se poate ascunde, dar la S24 Ultra nu merge ascunsă. Poate vor face ceva modificări la bara de navigare odată cu One UI 7, dar dacă vrei neapărat să o ascunzi, cred că e posibil cu acea aplicație Good Lock. Nu știu, dar sincer pe mine unul nu mă deranjează. M-am obișnuit încet-încet cu gesturile. Trebuie să ne obișnuim cu tot ce aduce nou fiecare update.
Andreeei
Voyager
Opțiuni
Păi sunt obisnuit, dar vreau doar sa o scot, inainte la altele mai vechi mergea.
GalaxY_S_
Troubleshooter
Opțiuni
Deși știu că mergea în alte actualizări de One UI, a scos-o în altele și în altele a reintrodus-o, poate vom vedea vreo schimbare la anul cu One UI 7.
Soluţie
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salut. Acea bară a fost pusă de către Google. Poți să o scoți doar cu Good Lock, dar cum nu este disponibil în România, trebuie să folosești Fine Lock sau Nice Lock.
Vezi și acestă postare:
https://eu.community.samsung.com/t5/alte-seria-galaxy-s/bara-navigare-update-6-1/td-p/9952953?src=Sh...