Descarcarea și instalarea lui One ui 6.1 la mine au durat putin peste 12 min (viteza de descărcare cam 7 mb/s). Am folosit apoi imediat Good Guardians, Galaxy App Booster pentru optimizarea aplicațiilor (ștergerea cache-ului din ele).
Apoi am "purces" la căutarea noutăților:
1) la "protecția bateriei" am găsit 3 opțiuni pentru optimizarea încărcării bateriei:
a) de bază - încarcă pana la 100% apoi se opreste incarcarea pana cand se descarca la 95%, apoi se reia încărcarea pana la 100%;
b) adaptabila - noaptea cand dormi cu tel in priza, bateria sta la 80%, iar cu ceva timp înainte de a te trezi o duce la 100% - 95%, ce vorbeam mai inainte;
c) maxim - opreste incarcarea cand bateria ajunge la 80% si o tine acolo.
2) "circle to search", functia asta de a încercui pentru a cauta e super utila; în propriile fotografii am dat pe o poza cu un caine, am apasat butonul de jos din mijloc, am incercuit cainele si mi-au aparut rezultatele unei cautari de imagini pe Google, am vazut cam din ce rasa ar putea fi acel caine; super!
3) functia de mutare sau stergere a unui subiect (vietate, obiect), dintr-o imagine e mult îmbunătățită față de înainte, completările sunt mult mai reușite acum;
4) deși s-au adăugat aceste îmbunătățiri (și altele pe care o să le descopăr) intr-un pachet de 3 Gb, nu am observat nicio încetinire sau sughiț, totul se mișcă fluent, rapid, dar nici înainte nu mă plângeam de rapiditatea lui S22 Ultra, încă sunt impresionat de el.