Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Am primit si eu One UI 6.1 pe S22 Ultra (Vodafone)

(Subiect creat la: 17-05-2024 10:24 AM)
350 Vizualizări
Molid
Helping Hand
Opțiuni
Acum îl

image

descarc. Are 3 Gb.
Toate bune și frumoase!
6 Răspunsuri
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Super!
Așteptăm și o părere despre update dacă nu te deranjează 🙂😀
Molid
Helping Hand
Opțiuni
Da, în următoarele ore și zile o să descopăr îmbunătățirile. Dacă reușesc, revin cu comentariu despre ce am găsit nou.1715932250573.jpg
Molid
Helping Hand
Opțiuni
Descarcarea și instalarea lui One ui 6.1 la mine au durat putin peste 12 min (viteza de descărcare cam 7 mb/s). Am folosit apoi imediat Good Guardians, Galaxy App Booster pentru optimizarea aplicațiilor (ștergerea cache-ului din ele).
Apoi am "purces" la căutarea noutăților:
1) la "protecția bateriei" am găsit 3 opțiuni pentru optimizarea încărcării bateriei:
a) de bază - încarcă pana la 100% apoi se opreste incarcarea pana cand se descarca la 95%, apoi se reia încărcarea pana la 100%;
b) adaptabila - noaptea cand dormi cu tel in priza, bateria sta la 80%, iar cu ceva timp înainte de a te trezi o duce la 100% - 95%, ce vorbeam mai inainte;
c) maxim - opreste incarcarea cand bateria ajunge la 80% si o tine acolo.

2) "circle to search", functia asta de a încercui pentru a cauta e super utila; în propriile fotografii am dat pe o poza cu un caine, am apasat butonul de jos din mijloc, am incercuit cainele si mi-au aparut rezultatele unei cautari de imagini pe Google, am vazut cam din ce rasa ar putea fi acel caine; super!

3) functia de mutare sau stergere a unui subiect (vietate, obiect), dintr-o imagine e mult îmbunătățită față de înainte, completările sunt mult mai reușite acum;

4) deși s-au adăugat aceste îmbunătățiri (și altele pe care o să le descopăr) intr-un pachet de 3 Gb, nu am observat nicio încetinire sau sughiț, totul se mișcă fluent, rapid, dar nici înainte nu mă plângeam de rapiditatea lui S22 Ultra, încă sunt impresionat de el.1715938864867.jpg1715938864898.jpg1715938864932.jpg
Marius_M
Legend
Opțiuni
Circle to search poate și să traducă 😉
BogdanDanielS
Voyager
Opțiuni
instant slow motion nu am primit nu , pe s22
Molid
Helping Hand
Opțiuni
Nu, nu e.