Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

5G Sibiu

(Subiect creat la: 27-05-2023 06:20 PM)
322 Vizualizări
Samyyq
Helping Hand
Opțiuni
Bună ziua!Astăzi am fost în Sibiu,iar telefonul meu Galaxy S22 a afişat doua iconițe 5G diferite.Aş vrea să ştiu care este diferența celor două.Mulțumesc!

image

image

10 Răspunsuri
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Pai folosesti 2 simuri in telefon?
0 Aprecieri
Samyyq
Helping Hand
Opțiuni
Da,un SIM si un eSIM,insa folosesc doar eSIM-ul,apelurile,mesajele si datele sunt setate pe eSIM.SIM-ul este si inactiv,apare doar "Only Emergency Calls"
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Cea plina este teoretic mai buna, posibil sa fie ceva experimental. Ce operator de telefonie ai?

Iconita plina inseamna retea curata 5G iar cea care are doar conturul inseamna retea 5G care ruleaza pe infrastructura de 4G. Am zis mai sus ca este probabil experimental pt ca nu stiu sa existe la noi in tara retea 5G dedicata, toate sunt legate de infrastructura de 4G pt ca sunt la început. Este posibil insa ca unii operatori sa testeze trecerea la modul "standalone" si sa prinzi semnal bun acolo

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
Samyyq
Helping Hand
Opțiuni
Mulțumesc!Sunt pe DIGI
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Digi a intrat mai curand la "masa" operatorilor de telefonie mobila comparativ cu Vodafone si Orange si au construit reteaua probabil diferit. Este posibil ca in anumite orase sa fi implementat solutii experimentale cu capabilitati superioare in vederea testarii si implementarii la scara larga

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
agkIID
Helping Hand
Opțiuni
Pare diferit in functie de culoarea de pe fundal. La fel cum in functie de wallpaper o sa ai textul alb sau negru. Nu e nici o diferenta.
0 Aprecieri
Samyyq
Helping Hand
Opțiuni
Nu cred,si pe speedtest by Ookla cateodata era diferit
0 Aprecieri
Samyyq
Helping Hand
Opțiuni
Am cautat pe Google și am gasit ceva,insa nu am prea inteles1685265857696_1685265857688_0.jpg
0 Aprecieri
Diamant42
Big Cheese
Opțiuni
Apropo de benzi am mai spus o dată cu riscul am în repeta 2 g 3G va fi dezactivate până în 2024 2025 2g 3G dispare va rămâne doar 4G și 5g iar Digi deja A început să implementeze 5g la fel Orange și Vodafone mai nou a început și Telekom ul
Samyyq
Helping Hand
Opțiuni
DIGI a inchis 3G in majoritatea României.Insa 2G nu se va inchide prea de curand pentru ca este folosit de majoritatea telefoanelor in GSM
0 Aprecieri