Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

5G Orange

(Subiect creat la: 16-09-2023 07:22 PM)
431 Vizualizări
Samyyq
Helping Hand
Opțiuni
Buna ziua!Am o cartela oe abonament la Orange si nu imi merge 5G.Am inteles ca trebuie sa sun la 300 si sa cer activarea.Am sunat de mai multe ori dar nu am reusit.Ce as putea sa fac?Mai am un alt abonament identic caruia i s-a activat optiunea 5G singura

41 Răspunsuri
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Trebuie sa fii intr-o zona cu acoperire 5g.
Si daca este cartela cu 5g nu cred ca trebuie sunat la ei pt activare.
Dar suna la 300 si parca ***** ce virbesti cu 'gia' sau cum se cheama dai 5,2,0 parca.(sau 2,5,0)
Samyyq
Helping Hand
Opțiuni
Sunt in Timisoara
Samyyq
Helping Hand
Opțiuni
Am inteles,o sa incerc
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salut, dar ai semnal 5G în zonă și telefonul este setat să folosească 5G? În mod normal trebuia să se activeze automat.
Samyyq
Helping Hand
Opțiuni
Mai am un abonament identic caruia i s a activat singur.Am semnal 5G,sunt in Timişoara
Samyyq
Helping Hand
Opțiuni
Si telefonul este setat pe 5G/4G/3G/2G Auto
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Atunci doar serviciul clienți e sigura soluție.
https://comunitate.orange.ro/t5/abonament/activare-abonament-5g/m-p/46080
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Apropo ești pe Orange, sau ai venit de pe Telekom și ești pe Orange Comunications?
Samyyq
Helping Hand
Opțiuni
Un prieten are mutat de pe Telekom,iar 5G i s a activat singur.Iar eu am de la Orange si nu imi merge
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Atunci sună la 300 sau pe chat.
Samyyq
Helping Hand
Opțiuni
Multumesc!
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut. Dacă nu reușești cu niciuna din variantele propuse îți recomand să mergi și într-un magazin Orange, eventual sa îți schimbe și cartela sim.
Samyyq
Helping Hand
Opțiuni
Am mers la ei.Cartela Am schimbat-o acum o luna.Au zis ca trebuie sa plătesc 20 lei in plus.Dar pe site ul lor era o promoție în care vara asta se putea activa 5G pe abonament gratuit.
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Probabil promotia se referea la activarea de abonamente (numere) noi, daca tu ai abonament mai vechi, se activeaza contra cost

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
Samyyq
Helping Hand
Opțiuni
Da,dar un prieten de al meu are numar mutat de pe Telekom de 2 ani și acum i s-a activat singur 5G
0 Aprecieri
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Cel mai bine contactează-i pe cei de la Orange. Trebuie sa fie activa opțiune sau un abonament 5G din ce știu eu. Cu siguranță ei îți pot oferi mai multe detalii.
Samyyq
Helping Hand
Opțiuni
Mulțumesc!
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Telekom este parte a Orange acum (Orange Communications Romania) si poate la trecerea asta se procedeaza altfel. Oricum este ceva ce tine de politica operatorului nu de telefonul in sine

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
Samyyq
Helping Hand
Opțiuni
Am văzut acum ca Telekom a reapărut pe piața.Inca mai este parte a Orange ului?
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Orange Romania Communications este fostul Romtelecom sau partea de voce fixa, internet, TV, etc a lui Telekom. Divizia de voce mobila a lui Telekom a ramas la ei in continuare si de asta probabil vezi oferte in piata. Din pacate, nu sunt un competitor serios pentru Vodafone si Orange, nici chiar pt Digi. Cred ca vor doar sa mai ia un pic cota de piata ca sa o vanda mai bine