Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 
Salt la soluție REZOLVAT

Subiect inițial:

Viteză de internet slabă pe date mobile

(Subiect creat la: 12-10-2023 09:16 PM)
2611 Vizualizări
VladMarian
Pathfinder
Opțiuni
Salut am un Samsung s21 plus și cam de o săptămână merge foarte prost netul pe date mobile,paginile se incarca greu și chestii,am fost la operatorul de telefonie mobila care mi-a schimbat cartela,dar nu se observa mare diferență nici acum.
A mai întâmpinat cineva problema asta?
1 Soluţie
Soluţie
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salut. Acest lucru se întâmplă în mai multe locuri, sau doar acasă? Alte telefoane merg bine în același/ aceleași locuri?
Poți încerca să resetezi setările de rețea din Setări > Gestionare Generală > Resetare > Resetare setări rețea. După asta trebuie să refaci conexiunile wifi și bluetooth (vor fi resetate și ele).

Vizualizare soluţie în postul original

0 Aprecieri

1 Soluţie

15 Răspunsuri
FrostyUser
Journeyman
Opțiuni
Da si eu am pățit tot așa. N-aveam nicio problema cu s20-ul meu trecut. Chiar ciudat de tot...
0 Aprecieri
VladMarian
Pathfinder
Opțiuni
Și cum ai rezolvat?
0 Aprecieri
FrostyUser
Journeyman
Opțiuni
Am schimbat reteaua. Orange la Telekom. Telekomul n-are internetul cel mai bun dar e consistent. La orange îmi pica semnalul si netul prea frecvent
0 Aprecieri
VladMarian
Pathfinder
Opțiuni
Eu sunt la Vodafone și mergea bec pana acum o săptămână
0 Aprecieri
FrostyUser
Journeyman
Opțiuni
Si mie mi s-o întâmplat la fel in casa si după vreo 6 luni de folosire am schimbat. Nu stiu, mie mi s-o parut ca era reteaua de vină, dar nu m-ar surprinde daca e telefonul
0 Aprecieri
VladMarian
Pathfinder
Opțiuni
Telefonul?
0 Aprecieri
VladMarian
Pathfinder
Opțiuni
Am semnal 5G full da na
0 Aprecieri
FrostyUser
Journeyman
Opțiuni
La un moment dat 3g îmi mergea mai bine:))
0 Aprecieri
Soluţie
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salut. Acest lucru se întâmplă în mai multe locuri, sau doar acasă? Alte telefoane merg bine în același/ aceleași locuri?
Poți încerca să resetezi setările de rețea din Setări > Gestionare Generală > Resetare > Resetare setări rețea. După asta trebuie să refaci conexiunile wifi și bluetooth (vor fi resetate și ele).
0 Aprecieri
VladMarian
Pathfinder
Opțiuni
Bă fratele meu să știi că am făcut asta și merge mai bine
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Ma bucur. De obicei când sunt astfel de probleme, și pe date mobile, dar și pe wifi, această resetare ajută.
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Salut,
Încearcă o resetare a setărilor de rețea asa cum a spus și @AlphaBlue.
Aceeași problema am avut și eu, iar doamna de la Vodafone mi-a spus sa fac aceasta operațiune + sa opresc 5G-ul din setări dacă cred ca nu am nevoie de el, pentru ca nu este peste tot activ + ca mănâncă din baterie, iar 4G-ul este mai stabil în zona mea ( Prahova) momentan 😀
AlexHelios
Voyager
Opțiuni
Salut. Aceiași problemă o am și eu cât și prietena mea. Eu am Galaxy S21 și ea Google Pixel 7. Suntem în rețeaua Vodafone. Am observat această problemă cam acum o săptămână. Din experiența mea, au mai fost în diverși ani genul acesta de probleme și întotdeauna a fost de la rețea. Deși operatorii Vodafone spuneau că nu există înregistrate defecțiuni pe zona raportată de mine, problema s-a remediat de la sine, eu nefăcând nici o modificare la telefon sau SIM. Cred că fac teste și modificări în hardware și de asta viteza este restricționată. Zilele astea am citit că fac niște teste cu o nouă tehnologie, cei de la Orange împreună cu Vodafone.
0 Aprecieri
TanakaSenshin
Troubleshooter
Opțiuni
Eu când observ că datele mobile o iau razna (VDF) iau legatura cu operatorul lor și îmi face o resetare de la ei. De multe ori viteza de download era substanțial mai mică decât cea de upload.
0 Aprecieri
TanakaSenshin
Troubleshooter
Opțiuni
Acum, dacă tot sunt în această arie, o întrebare. Pentru date mobile 5G la VDF trebuie setări aparte? Cel mai mult îmi arată în bara de notificare 4G+ Am fost în zone care conform hărților de acoperire erau cu 5G, dar al meu telefon nu.
0 Aprecieri