Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Tastatura Samsung

(Subiect creat la: 05-08-2023 02:34 PM)
447 Vizualizări
Lo_ok
Journeyman
Opțiuni
Salutare,
Am modificări la tastatura samsung pe care o utilizez in aplicatia whatsapp. Bara de emoji apare în partea de jos, iar bara cu cele 3 categorii de emoji gif și stickere apare în partea de sus a tastaturii. Cum pot revenii la tastatura inițială, când cele 2 categorii sunt poziționate invers?

9 Răspunsuri
Lo_ok
Journeyman
Opțiuni
La acest moment utilizez aplicatia cu bara de categorii emoji gif si stickere din varianta pe alb. As vrea sa revin la varianta inițială, sau sa modific, astfel încât sa îmi afișeze ca în varianta cu tema întunecată.
Va mulțumesc! Screenshot_20230805_134946_WhatsApp.jpgIMG-20230805-WA0000_1000017297_1691235489.jpg
0 Aprecieri
Deea2003
Black Belt 
Opțiuni
Asta e un update de la wapp , nu știu dacă exista o varianta sa te poți intoarce la vechea versiune 😁
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salut. Cele doua categorii nu sunt din același loc. Cel alb e de la whatsapp, cel negru e de la tastatură
După cum crezi sunt doua smiley acolo. De la cel de sus se deschid emojiurile de la whatsapp, de la cel de jos, cele de la tastaturăScreenshot_20230805_144501_WhatsApp.jpg
Lo_ok
Journeyman
Opțiuni
Cel negru este tot de la whatsapp, de la un alt telefon samsung.
Și mai ales ca și eu foloseam aceeași tastatura în urma cu câteva zile. Nu știu exact ce setări au fost modificate.
Menționez ca telefoane au update-urile de soft si de aplicatie la zi.
0 Aprecieri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Da, ai dreptate, acum am văzut. S-a modificat la ultimul update. Acum văd că și mie îmi apare așa. Acum două zile era ca și în cel alb
Lo_ok
Journeyman
Opțiuni
Eu nu înțeleg cum cele 2 telefoane cu aceeași versiune de Soft și aceeași versiune a aplicației whatsapp are 2 tastaturi diferite.
Din acest motiv tind sa cred ca încă se mai pot face modificări, fiind vorba despre tastatura samsung a carei funcționalitate se aplică la toate aplicațiile în care este utilizata.
0 Aprecieri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Acele icon-uri nu sunt de la tastatura samsung. Exact asta îți arătam în screenshotul de mai sus. Ele sunt de la whatsapp, nu au legătură cu tastatura
0 Aprecieri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
Ultimul update a modificat bara de stickere. (Vezi screenshot-ul)Screenshot_20230805_150031_Google Play Store.jpg
Lo_ok
Journeyman
Opțiuni
Salut, initial si eu am pus pe seama ultimului update aceasta modificare, insa am adus telefoanele la aceeași versiune de Soft și aceeași versiune a aplicației whatsapp șiiii cel din urma actualizat, a păstrat vechea tastatura....
0 Aprecieri