Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Samsung S21 FE 5g

(Subiect creat la: 09-03-2023 07:43 PM)
1437 Vizualizări
Ionita1983
Explorer
Opțiuni
Sunt pe digi și vreau sa trec la ESim. Am scanat codul QR dar nu merge. Scanează dar îmi apare un rand de litere și cifre.. Am semnalul tăiat. Cei de la digi informații nu ma pot rezolva. Voi a-ți mai întâmpinat probleme de genu?

1 Soluţie
Soluţie
david240
Big Cheese
Opțiuni
S21 Fe nu suporta eSIM din păcate

Vizualizare soluţie în postul original

1 Soluţie

13 Răspunsuri
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut. Ai încercat și un restart la telefon după ce ai scanat codul QR?
Ionita1983
Explorer
Opțiuni
Da. Am vorbit cu 3 de la digi🤣. Pe site-ul lor spune ca e compatibil. Acuma alta cartela.
0 Aprecieri
CosminV
Troubleshooter
Opțiuni
Pe pagina celor de la Samsung nu scrie nimic că ar suporta eSIM. Iar nici pe pagina celor de la Digi nu specifică asta.Screenshot_20230309_211844_Chrome_1000002764_1678389653.jpgScreenshot_20230309_211521_Chrome_1000002763_1678389321.jpg
0 Aprecieri
Ionita1983
Explorer
Opțiuni
Ia uitate cu atenție pe pagina digi. Ei tot susțin ca e compatibil și nu știu eu cum sa activez ESim
0 Aprecieri
CosminV
Troubleshooter
Opțiuni
M-am uitat ai două capturi de ecran mai sus una de pe site-ul Digi iar alta după site-ul Samsung.
Uite aici site-ul cu telefonul S21 FE by Digi https://www.digi.ro/magazin-online/telefoane/samsung-galaxy-s21-fe-5g-g781-negru-33395? dacă pe situl celor de la Samsung nu scrie că ar avea eSIM înseamnă că nu suportă, dar nu știu de ce alte companii de telefonie susțin altceva decât ceea ce scrie direct pe site-ul producătorului.
0 Aprecieri
CosminV
Troubleshooter
Opțiuni
Salut,
Samsung Galaxy S21 FE nu vine cu opțiunea de eSIM.
Soluţie
david240
Big Cheese
Opțiuni
S21 Fe nu suporta eSIM din păcate
silvergol
Hotshot
Opțiuni
E simplu.de verificat dacă ai sau nu e sim pe telefon întri în conexiuni manager sim și îți arată toate opțiunile inclusiv dacă are ESim dar din ce vad pe gsmarena S21fe nu.are suport Esim
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Scanarea codului QR pt eSIM nu se face din camera sau opțiunea de Scan QR din quick settings. Este o opțiune specifica de scanare cod QR în setările pentru eSIM. Dacă nu ai la setările SIM posibilitatea sa adaugi eSIM, scanezi degeaba Screenshot_20230310_184418_Call settings_1000002649_1678466659.png

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
Ionita1983
Explorer
Opțiuni
Cei de la digi susțin în continuare ca nu am știut eu sa scanez și sa urmez pasii. Pana la urma am luat alta cartela.
0 Aprecieri
GheorgheDosaru
Journeyman
Opțiuni
Salut! S21 fe nu are tehnologia esim, în schimb S21 5g are aceasta tehnologie am folosit eu, dar și ști ca la esim ai unele limitări. Asa ca sfatul meu e sa ramai pe sim clasic.
agkIID
Helping Hand
Opțiuni
Eu oricum nu îți recomand. Dacă rămâi fără baterie sau se strică telefonul nu poți muta de unul singur în alt telefon. E cam trist. Eu am trecut înapoi pe SIM normal.
dragon89
First Poster
Opțiuni
Salut am si eu un samnsung s21 fe 5g si nu are e sim nu imi apare la meneger cartele ce e de facut ca nu mai am semnal la cartela doar apeluri de urgenta imi scrie stie cineva vreo rezolvare
0 Aprecieri