Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

S21 Ultra - nu se mai încarcă rapid și super rapid

(Subiect creat la: 17-09-2022 11:56 AM)
950 Vizualizări
stefansuk
Apprentice
Opțiuni

Salutare. Am observat ca de un timp nu mi se mai incarca rapid si super rapid telefonul s21 ultra. Oare care e problema?

19 Răspunsuri
VladMarian
Voyager
Opțiuni
Schimbă încărcătorul
0 Aprecieri
stefansuk
Apprentice
Opțiuni
Am incercat si asta
0 Aprecieri
EmiliaDuna
Hotshot
Opțiuni
Salut,
Folosești un încărcator original? Ai încercat sa schimbi cablu?
0 Aprecieri
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Salut. Să nu fie de la ultima actualizare vreun bug. Poate sa ne spună și altcineva eventual care are modelul telefonului tău dacă întâmpină aceeași problemă ca a ta. Baftă.
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Păi în titlul topicului ai scris doar de încărcarea super rapidă nu şi de cea rapidă.În ambele situații nu se încarcă corect?
Ai posibilitatea să încerci accesarea în Safe Mode să testezi încărcarea să vezi dacă apare altceva.Poate fi vorba şi de o problemă a portului USB.Dacă totuşi încarcă dar nu corect,poți şterge memoria cache pentru setările portului USB.Va trebui să intri la setările generale ale smartphone-ului,să alegi rubrica Aplicații,să permiți afişarea aplicațiilor de sistem iar apoi la USBSettings cureți memoria cache.
Ulterior restartezi normal smartphone-ul şi testezi din nou.Verifică să fie şi portul USB curat,să nu aibă praf,scame,etc.
Dacă ai mai utilizat Recovery Mode şi ştii să utilizezi comenzile de acolo,încearcă şi Wipe cache partition urmată de Repair Apps.
Dacă nu reuşeşti cu nici una din soluțiile acestea mai rămâne resetarea generală şi service-ul autorizat în cazul în care totuşi este o problemă a portului USB şi trebuie înlocuite acele componente. Sau bug şi se rezolvă ulterior cu update.
Să utilizezi pentru încărcare doar charger şi cablu originale.De 25W sau de 45W.
0 Aprecieri
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
S21+ ultimul update nu a adus nici un bug.
Cel mai bine incearca un restart la tel si pune la incarcat cu un alt incarcator si cablu si vezi daca da rezultat. Ceva de genul am patit la tel sotiei si asa sa rezolvat
0 Aprecieri
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Salut, problema asta am pățit-o și eu pe un a71. Nu îmi mai mergea încărcarea" super rapida " . I am dat resetare din fabrica si apoi totul a revenit la normal. Încearcă și tu asta. Dacă tot nu merge, posibil este bug.
0 Aprecieri
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Pur și simplu nu a mai încărcat cu încărcare super rapida sau rapida
0 Aprecieri
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Fără sa ii fac ceva. Acum nu știu dacă are legatura cu asta, dar după ceva timp nu a mai încărcat deloc și am fost nevoit sa schimb mufa de încărcare într-un service autorizat samsung. Iar după 3 luni și bateria
0 Aprecieri
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Dura de la 100% pana la 20% în jur de 2 ore. Practic se descarca prea rapid
0 Aprecieri
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Asa tine și al meu acum.
0 Aprecieri
stefansuk
Apprentice
Opțiuni
Deci am dibuit-o. Acum imi incarca normal cu mufa usb C intr-o parte si daca intorc mufa, imi incarca super fast. Ce parere aveti?
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
@stefansuk
Este nefiresc.Deşi are o îmbinare foarte subtilă,ambele poziții ale mufei ar trebui să funcționeze la fel.
Poate calitatea ei lasă de dorit,cu un cablu bine construit,original nu ar trebui să existe astfel de situații.Problema este cablul practic,în acest context.
0 Aprecieri
stefansuk
Apprentice
Opțiuni
Poate ca asa e. Desi e cablul original
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
O fi original,dar trebuie să iei în calcul altceva.Acea răsucire nu e specifică neapărat mufei.Poate firele din acea zonă a cablului(din interior) nu făceau legătura corect.
Roxanne22
Pathfinder
Opțiuni
Ptr mine e mai nașpa. Se imcarca foarte greu la încărcarea normala, prin cablu. Am schimbat cablul, e nou și la 44% baterie mai durează 1h 21 min pana la 100%. De 2 update-uri încoace asa face. La 70% mai are 40 min...
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Schimba cablul.. chiar daca ai zis ca ai incercat si cu alt incarcator, mai jos spui ca daca intorci mufa incarca rapid. E clar problema cu cablul / incarcatorul.

MadalinHR
First Poster
Opțiuni
Salut,am avut și eu această problemă pe s21 fe,de vina a fost portul de încărcare al telefonului
0 Aprecieri
gioni666
Hotshot
Opțiuni
Curăță mufa telefonului de praf, ușor cu un ac de siguranță, cu atenție, eu zic că asta este cauza.
0 Aprecieri