Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

S21 Ultra cu Android 12 - nu mai funcționează dual SIM

(Subiect creat la: 18-11-2021 12:44 PM)
1240 Vizualizări
Catalinus1976
Pioneer
Opțiuni

Azi am făcut upgrade la Android 12 în mod automat și observ ca optiunea de dual sim nu mai funcționează. Trebuie sa folosesc fie esim fie sim fizic ceea ce pana acum nu a fost cazul ambele au fost funcționale și puteam alege de pe ce număr sa apelez. Mai are cineva aceasta problema?

34 Răspunsuri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Cum adica nu mai functioneaza? Daca tii apasat iconita de Apel nu ai optiunea sa alegi de pe ce numar sa apelezi?

0 Aprecieri
Catalinus1976
Pioneer
Opțiuni
Nu . Și în meniul de sim manager te lasă fie sa activezi esim fie sim fizic. Dacă mergi la more sim setting dual sim always on este pe gri și nu se poate alege
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Ai incercat sa inversezi SIM-urile intre ele? 

0 Aprecieri
Catalinus1976
Pioneer
Opțiuni
Da
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Nu este un comportament normal. Ti-as sugera o resetare generala (daca nu e prea mare deranjul). Daca nu, incearca sa contactezi supportul Samsung. O poti face si direct din aplicatia Samsung Members.

0 Aprecieri
Catalinus1976
Pioneer
Opțiuni
Am trimis deja la samsung
Catalinus1976
Pioneer
Opțiuni
Am făcut și screenshotsScreenshot_20211118-125742_Gallery_11458.jpgScreenshot_20211118-125936_Gallery_11461.jpgScreenshot_20211118-125826_Call settings.jpg
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Daca dai pe Remove all mobile plans, se intampla ceva? Presupun ca nu folosesti eSIM.

0 Aprecieri
icsulescu
Explorer
Opțiuni
Este din cauză că ai SIM-ul fizic în slotul 2. esim înlocuiește întotdeauna SIM 2. Pune SIM-ul în slotul SIM 1
Catalinus1976
Pioneer
Opțiuni
Nu are nicio problema. E un singur slot.
0 Aprecieri
icsulescu
Explorer
Opțiuni
Telefonul tău nu e dualsim? Așa arată în printurile puse. Și că sim-ul fizic e pus în slotul 2.
0 Aprecieri
icsulescu
Explorer
Opțiuni
Și eu folosesc esim și așa a fost întotdeauna. esim întotdeauna a oprit sim2 și nu a putut fi folosit esim cu sim2 simultanScreenshot_20211118-131938_Call settings.jpg
0 Aprecieri
Catalinus1976
Pioneer
Opțiuni
Pai nu mai este activ always dual sim ca și pana acum. Nici nu pot alege pe care dintre cele doua numere sa inițiez apelul. Tu sigur folosești s21 ultra?
0 Aprecieri
icsulescu
Explorer
Opțiuni
Fă ce îți spun, pune SIM-ul fizic pe slotul 1 și revino cu răspuns.
esim întotdeauna a înlocuit SIM2.
Nu contează că ai doar un singur SIM fizic, el trebuie pus pe slotul 1 ca să funcționeze simultan cu esim. Pentru că esim nu înlocuiește niciodată cartela SIM de pe slotul 1, ci întotdeauna pe cea de pe slotul 2.
Catalinus1976
Pioneer
Opțiuni
Nu exista doua slot pe s21 ultra și default esim își ia slot 1. Nu se poate nici redenumi
0 Aprecieri
icsulescu
Explorer
Opțiuni
Există. Dacă te uiți cu atenție este imprimat pe partea metalică SIM1 și SIM2. Un slot este pe o față a SIM tray-ului, celălalt slot este pe verso.
esim întotdeauna înlocuiește doar slotul 2. Prin urmare, dacă ai o singură cartelă SIM fizică și vrei să funcționeze simultan cu un esim, pune SIM-ul fizic pe partea corespunzătoare SIM-ului 1 5eb32a47365f525cbf8315359cea5f60.jpg_720x720q80.jpg__38238_1637236254.jpg
0 Aprecieri
Catalinus1976
Pioneer
Opțiuni
Am făcut și asa. Rămâne sa vorbesc astăzi si intr-un magazin Vodafone
0 Aprecieri
icsulescu
Explorer
Opțiuni
Fă o înregistrare de ecran cu ce se întâmplă când încerci activarea.
0 Aprecieri
icsulescu
Explorer
Opțiuni
Iar esim-ul se poate redenumi dând click pe numele esimScreenshot_20211118-142013_Call settings.jpg
0 Aprecieri
Catalinus1976
Pioneer
Opțiuni
Oricare dintre ele se pot redenumi. Oricum am dat și un factory reset și minunatul cod QR pt esim pe care îl aveam îmi spune ca e deja folosit pe un telefon iar la relații cu clienții nu sunt în stare sa îmi genereze altul sau sa îl regenereze pe cel existent așadar m-am ales cu un drum pana la Plaza România:))
0 Aprecieri