Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

S21 Plus - se stinge si restarteaza singur de mai multe ori pe zi

(Subiect creat la: 23-01-2022 08:05 PM)
1324 Vizualizări
LacramioaraElena
Explorer
Opțiuni

Se stinge singur de multe ori pe zi. Se restarteaza... Nu inteleg de ce!!! Se stinge cand accesez unele aplicatii... 

32 Răspunsuri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Buna,

Te sfătuiesc sa dai o resetare generală.. stiu ca e bataie de cap, dar ajuta. Fa back-up cu Smartswitch sau cu altceva.
0 Aprecieri
LacramioaraElena
Explorer
Opțiuni
Buna! La resetarea generala, se sterge tot din galerie?
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Da, din păcate toate datele se sterg.
De asta e important sa salvezi ce ai nevoie sau sa faci un back-up.
0 Aprecieri
LacramioaraElena
Explorer
Opțiuni
Se face back up in contul google. Nu stiu cat se stocheaza acolo... Multumesc !
Marius_M
Legend
Opțiuni
Poți sa faci back up în contul One Drive dacă îți faci ( acolo îți poți salva poze sau lucruri importante), mai există o metodă, aplicația Folder securizat, la fel și acolo îți poți păstra.....
0 Aprecieri
LacramioaraElena
Explorer
Opțiuni
Acum de ex, nu imi da voie sa accesez google, aplicatii. Cum dau click pe ele..ma si scoate in sec2.
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Daca zici ca acum vreo doua luni au inceput problemele cred ca au inceput o data cu sosirea Android 12 pe telefonul tau, nu-i asa?

De atunci, au mai fost trimise vreo 3 actualizari de sistem. Le-ai primit si instalat? Aplicatiile sunt toate actualizate?
Daca da, eu zic ca resetarea sigur te va ajuta.

0 Aprecieri
LacramioaraElena
Explorer
Opțiuni
Da, fix aplicatiile care nu m au lasat sa le accesez...NU erau actualizate😑. Le am actualizat... Telefonul este actualizat la inceput de decembrie. Acum nu ii mai pot descarca actualizare noua... Astept sa vad ce figuri mai face 🥺. Multumesc 🤗
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Poți citi despre problema ta şi aici:
https://eu.community.samsung.com/t5/galaxy-s21-series/s21-keeps-restarting-randomly-after-andoid-12-...

Ideea mea era aceasta:
Până găseşti o rezolvare corectă să ai acel backup făcut,să nu pierzi datele.
Nu există certitudinea că factory reset ajută ,poate următorul update de la Samsung să fie benefic în sensul remedierii problemei tale.
Oricum o resetare generală nu strică.
Poți apela şi la un service autorizat Samsung dacă vei considera necesar.
Există soluții.
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
De când mai exact ai aceste restarturi?
0 Aprecieri
LacramioaraElena
Explorer
Opțiuni
Uhh...au inceput de acum doua luni...sau mai bine... Dar n am dat importanta. Doar ca acum e deja ceva zilnic...si de mai multe ori pe zi. Nu imi place deloc... 😭
Marius_M
Legend
Opțiuni
Relax, atât timp cât telefonul este în garanție, nu trebuie să îți faci griji....doar ptr muzica, poze, lucruri personale din memoria telefonului. De asta e indicat o resetare generala din fabrica dar înainte de asta, trebuie făcut back-up
0 Aprecieri
LacramioaraElena
Explorer
Opțiuni
Acum de ex, nu imi da voie sa accesez google, aplicatii. Cum dau click pe ele..ma si scoate in sec2.
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Eu îți recomand pentru început aceşti doi paşi:
1 .Verifici manual direct pe smartphone sau prin SmartSwitch for PC/Laptop dacă există actualizări disponibile pentru modelul tău de smartphone.
Sunt tutoriale,link-uri oficiale Samsung care explică cum se face.

2.Salvezi tot ce este important/existent ca date pe smartphone-ul tău, undeva...
Indiferent de faptul că optezi pentru spațiul cloud,PC/Laptop,memory stick,card SD...
Dar mare atenție,nu are sens să salvezi aplicații sau setări pe care nu le-ai utilizat niciodată.
Poți utiliza Samsung Cloud mai puțin partea de Gallery căreia i s-a sistat suportul şi trebuie făcută migrarea către OneDrive.
Dacă nu te descurci te rog să ne spui şi sigur te va ajuta cineva.
Orice are un început,important este să fie corect.
0 Aprecieri
LacramioaraElena
Explorer
Opțiuni
Multumesc tare mult!
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Nu ai pentru ce.
Sunt doar un om.
LacramioaraElena
Explorer
Opțiuni
Scuze...revin cu o intrebare, OneDrive Microsoft?! Sau e altul? Pt salvarea galeriei..
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni

Bună!
Este vorba de OneDrive-Microsoft.

https://www.samsung.com/ro/support/mobile-devices/changes-to-gallery-sync-samsung-cloud-drive-and-pr...

https://support.microsoft.com/ro-ro/office/galeria-samsung-%C8%99i-onedrive-99c4e77b-8e63-4ddc-aede-...

Nu ştiu însă care sunt în momentul actual condițiile şi dacă se mai poate face încă acea migrare.
Dar pentru fişiere imagine,audio,video ai posibilitatea să faci backup cu aplicația SmartSwitch for PC.
https://www.samsung.com/ro/support/mobile-devices/how-to-transfer-and-backup-data-using-smart-switch...
Sau să salvezi din telefon direct pe SD card daca ai,cu ajutorul Smartswitch mobile din Settings/Accounts and backup/External storage transfer.
LacramioaraElena
Explorer
Opțiuni
E perfect! Multumesc. Da, pe acesta l am activat
.. Multumesc! Mi ati fost de mare ajutor!
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
🙂 Pentru puțin.
Am editat postarea mea şi ți-am mai lăsat nişte variante de backup.