Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

S21 - la apel nu pot auzi si nici nu sunt auzit

(Subiect creat la: 15-10-2021 12:29 PM)
1371 Vizualizări
MariaCorina
Apprentice
Opțiuni

Bună! Am o problema cu apelurile, dacă sun nu pot auzi și nici persoana apelata nu ma aude! Am umblat prin setări dar nu pot să-mi dau seama care este problema! Specific ca pe Facebook, merge, nu e de vina difuzorul și nici microfonul 

7 Răspunsuri
Alecx23
Voyager
Opțiuni
Bună,ai încercat sa dai o resetare din fabrica la telefon?
CatalinDM
Black Belt 
Opțiuni
Incearca sa scoti cartela sim si sa o reintroduci. De asemenea si o resetare la setarile de retea.
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Buna,

Este posibil sa fi facut ceva gresit prin setari, dar nu imi pot da seama ce. Incearca o resetare generala, asa cum ti-a sugerat si @Alecx23 . 

Daca nu vrei sa dai o resetare genearala, dai in prima faza doar la setarile de retea (o sa uite retelele wifi si dispozitivele bluetooth conectate), asa cum ti-a sugerat @CatalinDM . Poate ajuta.

Daca si dup.a resetare generala la fel se comporta, iti sugerezi sa contactezi un centru autorizat Samsung pentru investigatii.

MariaCorina
Apprentice
Opțiuni
S-a rezolvat! Am dat actualizare! Mulțumesc tuturor
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Hei, ma bucur ca s-a rezolvat!

Ai avut o actualizare de sistem pe care ai instalat-o, sa inteleg?

Bine ca a fost asa de simplu! :smiling-face:

MariaCorina
Apprentice
Opțiuni
Da!
pac666
First Poster
Opțiuni
Nu este o problema de sim sau setari, pur și simplu de la aplicația de telefon.
Am avut aceeași problema la fostul telefon (Samsung S10 plus) și am aceeași problema la noul telefon ( Samsung S21 ultra). Am schimbat și cartela sim și degeaba. După aceea sa aflu ca mai multe persoane aceeași problema. Mai mult ca sigur este o problema de software la aplicația de telefonie. Am sunat și la relații cu clienții și mi-au sugerat sa schimb sim sau să îi dau resetare din fabrica, dar povestindule ca am aceeași problema și cu alt telefon mi-au spus să aștept un eventual update.
0 Aprecieri