Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

S21 - Ecou apel pe speaker

(Subiect creat la: 09-11-2021 04:11 PM)
597 Vizualizări
ioanamaria
Explorer
Opțiuni

Bună ziua,

Se aude un ecou la persoana cu care vorbesc când am telefonul pe speaker, la mine se aude bine, persoana cu care vorbesc se aude pe ea cu ecou, care o fi problema?
Telefon s21
10 Răspunsuri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Hello,

Indiferent cat de aproape esti de telefon cand este pe speaker? Sotia nu are problema aceasta cu S21-le ei (cel putin in apelurile cu mine , pe speaker, nu am sesizat nici o problema de genul). De obicei ma suna de pe speaker atunci cand conduce, deci e relativ aproape de telefon.

ioanamaria
Explorer
Opțiuni
Eu îl pun pe masă în bucătărie și de exemplu spal vasele.. am mai avut un S9 înainte și nu am pățit la fel...trebuie sa testez și în alte locuri.
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Da, eu zic sa testezi cu telefonul mai aproape de tine. E posibil sa fie mai sensibil la partea de anulare zgomote de fundal si din cauza asta sa se auda cu ecou. 

Daca nu uit, testez si eu pe telefonul sotiei si revin cu feedback.

ioanamaria
Explorer
Opțiuni
Ok mulțumesc.
ioanamaria
Explorer
Opțiuni
Am întâmpinat problema cu doua persoane diferite, dar nu cu toate persoanele cu vorbesc. Am primit răspuns de la Samsung și o sa fac pașii de acolo.
Dar e posibil să fie de la volumul dat prea tare la mine, azi nu am avut probleme de ex.
Seara frumoasă.
0 Aprecieri
ioanamaria
Explorer
Opțiuni
Samsung îmi zice să restarteaz
telefonul în safe mode, să dezinstalez aplicațiile pe rând, să vedem
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Atunci cu siguranta este din cauza volumului prea tare la tine si @RapierXDA  avea dreptate. Am testat pe S21 sotiei si nu se comporta asa.

RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Nu are legatura cu el si distanta la care sta. A spus ca persoana cu care vorbeste se aude pe ea in ecou...nu ca el se aude in ecou.

Persoana cu care vorbește se aude in ecou pt ca are volumul dat prea tare la speaker si sunetul este preluat de microfon...asa se produce ecoul. Trebuie sa dea mai incet volumul difuzorului pe speaker sau sa foloseasca casti.

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Pai nu prea are logica. Persoana cu care vorbeste nu este pe speaker ci @ioanamaria  este pe speaker.

Daca doar cu o singura persoana se intampla asa, atunci poate e de la telefonul persoanei respective.

@ioanamaria  cu oricine vorbesti pe speaker se intampla asta sau cu o singura persoana?

Au mai fost cateva plangeri de genul si in cel putin unul din cazuri problema se manifesta doar cand era la o anumita distanta de telefon (tot s21).

RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Pai da, exact asta se intampla... Persoana cealalta se aude in ecou pt ca sunetul de pe speaker este preluat de microfon

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare