Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Problema focus camera s21 ultra

(Subiect creat la: 07-03-2022 10:08 PM)
1411 Vizualizări
Roxanne22
Pathfinder
Opțiuni
Hello!
De ceva vreme de fiecare data când întru în camera foto telefonul ori nu focalizează și este blurry, ori ii ia foarte foarte mult pana focalizează pe ceva. Dacă îl scutur puțin imediat începe sa focalizeze. Nu am mai avut problema asta niciodată. De acum 2 update-uri a început sa facă asa și numai pe zoom 1x.
Totuși, am încercat testele din aplicația samsung members și când am testat camera foto telefonul a focalizat foarte bine, totul clar.
Nu înțeleg care este problema. Ma poate ajuta cineva cu un sfat ? 
Am făcut deja clear cache aplicației.
Mulțumesc!
16 Răspunsuri
OMZ
Troubleshooter
Opțiuni
Buna, s-a mai semnalat aceasta problema la seria s21, am si eu ocazional probleme cu focalizarea, la s21. Asteptam un update. Sper sa nu fie o problema mecanica la lentile/senzori.
0 Aprecieri
Roxanne22
Pathfinder
Opțiuni
Asta sper și eu, ca pana acum nu mi s-a întâmplat și vad ca la testul din aplicația samsung totul a fost ok.
0 Aprecieri
CatalinDM
Black Belt 
Opțiuni
Incearca sa-i dai un clear cache aplicatiei camera.
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Hello,

Pe langa clear cache dai si un clear data. Poate ajuta.

Roxanne22
Pathfinder
Opțiuni
Am sa încerc și asta, mulțumesc pentru sugestie!
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Folosesti o husa cu protectie in zona camerei? S-a intamplat datorita reflexiei sau particulelor de praf sa nu focalizeze camera bine, daca folosesti asa ceva incearca si fara husa/protectie sa vezi daca isi revine

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

A spus că a încercat testele din aplicația Samsung Members, situație în care camera foto a focalizat cum trebuie. În plus, a spus că problemele au început acum două update-uri, deci pare a fi un bug.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Problema cu focalizarea datorita unor huse sau protectii nu se manifesta intotdeauna si pt un utilizator normal poate parea aleatoare....depinde de iluminarea scenei, de modul camerei si obiectivul folosit, eu nu am cum sa stiu. Putea cand a facut testul in aplicatie sa fie niste conditii care nu generau problema. Am zis ca mai bine sa amintesc de aceasta posibilitate decat sa o ignor, au fost destule cazuri in care oamenii s-au chinuit si au cautat expkicatii in software sau setari si cauza era doar o banala husa. Daca nu se aplica va astepta un fix cel mai probabil

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
0 Aprecieri
OMZ
Troubleshooter
Opțiuni
Salut, eu am aceeasi husa de cand am telefonul. Pare a fi un bug aparut acum vreo 2 3 luni. Se manifesta rar la mine
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Nu mi-am dat seama că o husă poate cauza probleme în mod aleatoriu, însă tind să-ți dau dreptate pentru că, într-adevăr, în funcție de context focalizarea poate fi influențată diferit.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
Roxanne22
Pathfinder
Opțiuni
Nu, husa nu ajunge pana în jurul camerelor. Trebuie doar sa îl scutur puțin și își revine...sper sa fie doar din soft și nu din interior...sper sa se rezolve problema.
Members_GrclrAS
First Poster
Opțiuni

Aceiasi problema o am si eu de cateva luni,inculpatul S21 Ultra, pana acum nici un update nu a adus nimica, din cate am inteles o sa vina un update important in aceasta vara, am facut deja 3 tichete la ei, multumesc pt pontul cu scuturatul...daca samsung o tine tot asa ma intorc la dagostea din tinerete, nokia, tare is curios de x70 pro si de x200, ce pot face acele carl zeiss de 200mp

0 Aprecieri
DenisCazacu
Navigator
Opțiuni
Bună ziua, s a remediat problemă la voi? Eu am crezut că am o problemă cu senzorul focalizare. Întradevăr dacă il scutur își revine sau dacă acopar senzorul cu punct rosu își semi-revine. Bine problemă nu o am de mult, de aprox 1 lună să zic.
0 Aprecieri
Roxanne22
Pathfinder
Opțiuni
Deocamdată eu nu am mai observat sa facă asta. De 2 luni a revenit problema cu încinsul telefonului când folosesc camera...
0 Aprecieri
Felixfhs
First Poster
Opțiuni
La mine aceeași problema. Nu știu ce s aii fac!
0 Aprecieri
MariusMyke
Apprentice
Opțiuni
Salut, și la mine a apărut aceasta problema cu focalizarea defectuoasa pe 1x.
Interesant este ca suntem mulți cu aceasta problema și cei de la Samsung nu fac nimic cu un update sau o remediere gratuita.
La mine își revine dacă apăs pe 10x apoi 3x și la urma 1x totul revine la normal.
0 Aprecieri