Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Problema backup notite

(Subiect creat la: 25-03-2022 02:03 AM)
602 Vizualizări
Amalia7
Explorer
Opțiuni

Salutare tuturor! Am si eu o problema care... din pacate... nu cred ca are rezolvare, dar totusi... poate stie cineva daca ar fi totusi vreo solutie. Am schimbat telefonul. Am transferat toate pe noul telefon cu ajutorul aplicatiei Smart Switch.

Toate bune si frumoase. Pana in seara asta (după două zile), cand am descoperit ca lipsesc notitele (si aveam destule... si importante).

Foloseam aplicatia KeepMyNotes (da, stiu, era bine daca foloseam una... mai... oficiala, de-acum o sa stiu)

Intrebare: mai am vreo sansa sa recuperez notitele după ce i-am dat resetare din fabrica? In Google Drive nu gasesc nimic... in Samsung Cloud am gasit asa ceva...nu stiu daca e ce caut si daca pot accesa...

image

Oare ma poate ajuta cineva? Multumesc mult!
5 Răspunsuri
SorinDaniel
Helping Hand
Opțiuni
Și eu am pățit același lucru. Îmi păstram notițele în altă aplicație (alta decât una "oficială din Play Store sau Galaxy Store).
În disperarea mea de a-mi recupera notițele (unele importante) ,am inceput să caut soluții pe internet, când am dat peste un site unde scria că dacă faci transfer prin aplicația Smart Switch, îți transferă toate aplicațiile ,nu și conținutul lor. Însă dacă faci asta dintr-un backup din contul Samsung îți rearanjează tot ce ai avut, exact cum ai avut pe vechiul telefon și aplicațiile conțin inclusiv conținutul.
Am zis să încerc, ce am de pierdut? Și miracol, așa a fost, a funcționat în cazul meu.
Dacă ai un backup făcut înainte, eu zic să încerci, la fel ca și în cazul meu, ce ai de pierdut? Dacă merge e ok, everybody is happy, dacă nu ..sorry
0 Aprecieri
Amalia7
Explorer
Opțiuni
Incerc, multumesv
0 Aprecieri
Marius_97
Explorer
Opțiuni
Încearcă sa iei din nou aceeași aplicație pe care o foloseai. Keep my notes de care spui tu. Verifica în ea dacă e vreo opțiune sa recuperezi datele din samsung cloud sau o optiune de sincronizare. Dacă aplicația era conectata la un cont de samsung/google, iar tu ai ales atunci sa îți sincronizeze datele , sigur ai un backup.
0 Aprecieri
Amalia7
Explorer
Opțiuni
Nu are optiune de recuperat din Samsung, doar din Gpogle, cred
0 Aprecieri
hgfguhbbygvh
First Poster
Opțiuni
Notita
0 Aprecieri