20-02-2022 08:29 AM
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
Kupiłem samsunga s21 w grudniu i cały czas mam problem z zacinaniem się muzyki na słuchawkach i transmiterze w samochodzie. Jaka może być przyczyna?
20-02-2022 12:15 PM
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
20-02-2022 12:21 PM
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
@sevka Ciężko powiedzieć po czyjej stronie może być problem, można próbować resetować telefon, zgłosić błąd oprogramowania do Samsunga przez Samsung Members, a może pomogłoby wymiana transmitera...
20-02-2022 01:04 PM
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
23-02-2022 01:18 AM — edytowano 23-02-2022 01:20 AM
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Witam, mam podobny problem, również z S21, wykonałem wszystkie kroki, te z poprzedniego tematu również, jak i twardy reset, nic nie pomaga. Co ciekawe z słuchawkami oppo nie ma problemu, ale za to z transmiterem samochodowym i tanim głośnikiem-chińczykiem już jest. Na pewno nie jest to wina transmitera, gdyż na starym S10e śmiga, więc ewidentnie wina S21-ki którą mam od 2 tygodni.
Czy autoryzowany serwis coś na to poradzi, czy trzeba czekać na następną łatkę?

23-02-2022 11:35 AM
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
@p1ta, skontaktuj się z najbliższym autoryzowanym serwisem i zapytaj, czy mają jakieś rozwiązanie: https://www.samsung.com/pl/support/service-center/
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.
28-02-2022 07:06 PM
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Dziś odebrałem telefon z autoryzowanego salonu, diagnoza: wymiana płyty głównej. Niestety nawet po takiej naprawie, dźwięk dalej przycina, tnie i się zawiesza. Bardzo dużo korzystam z połączenia bluetooth, dla mnie taka wada jest dyskwalifikująca... Czy ma ktoś pomysł co dalej, znów zanosić telefon do serwisu?
Pozdrawiam

01-03-2022 12:11 PM
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
@p1ta, zobacz jeszcze ten wątek i takie rozwiązanie: https://eu.community.samsung.com/t5/seria-galaxy-a/problem-z-s%C5%82uchawkami-bluetooth/m-p/4711479/...
"Znalazłem w sieci tymczasowe rozwiązanie problemu, polegające na włączeniu opcji "Wyłącz odciążenie sprzętu A2DP" w Opcjach programisty." Są też informacje, że najnowsze aktualizacje to poprawiają.
Alternatywnie proponuję raz jeszcze zgłosić się do serwisu.
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.
08-03-2022 12:45 PM
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Wyłączenie opcji odciążenia sprzętu A2DP załatwiło sprawę, dzięki wielkie! Szkoda że w autoryzowanym serwisie tego nie wiedzą.
19-01-2023 09:54 PM
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Witam . Od pewnego czasu mój telefon przestał się łączyć z radiem w samochodzie (także android) . Dosłownie z dnia na dzień , gdzie nie było w ten dzień żadnej aktualizacji systemu . Próbowałem resetować ustawienia sieciowe w smartfonie - tak jak opisane zostało na forum . Następnie wykonałem Wipe Cache Partition . Kolejno przywróciłem do ustawień fabrycznych radio . Nic to nie dało . Inne telefony są w stanie się podłączyć i korzystać z funkcji bluetooth bez żadnego problemu . Opadają mi już ręce , nie chciałbym robić hard resetu na telefonie (i tak boję się że to może nie pomóc) .
Kiedy próbuje się połączyć telefon jakby się paruje ale nie do końca .
Tak to wygląda w samochodzie :
Po kliknięciu w ten pytajnik przy nazwie urządzenia wyświetlają się takie informacje :
Bardzo proszę o pomoc . Może już ktoś spotkał się z takim problemem wcześniej lub zna rozwiązanie .
19-01-2023 10:00 PM
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Pozdrawiam