Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Focalizare cameră

(Subiect creat la: 05-06-2022 07:25 PM)
638 Vizualizări
AlexPetrisor
Navigator
Opțiuni

image1x

image3x

Salut. Știe cineva de ce pe modul foto la 1x îndepărtare se vede blurat și dacă dau pe 3x se vede bine? Problema aceasta este și la video. Știe cineva cum se poate rezolva? P.S. Am incercat să îi dau reset din fabrică la setările camerei și rămâne tot aceeași problemă. 
13 Răspunsuri
TauReNN
Navigator
Opțiuni
Poate nu-ti focalizeaza bine, ai incercat sa faci tu manual? Si... parca era si o setare sa-ti focalizeze el automat.
0 Aprecieri
AlexPetrisor
Navigator
Opțiuni
Și cum fac să focalizez manual?
0 Aprecieri
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Apeși cu degetul pe zona pe care vrei sa faci focus.
0 Aprecieri
AlexPetrisor
Navigator
Opțiuni
Am incercat și așa și tot aceeași treabă îi
0 Aprecieri
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
De vreme ce ai dat reset la camera sunt convins ca sunt aceleași setări ca și la alte telefoane când apeși pe rotita stânga sus. Asigurate ca camera e setata 4:3 o sa vezi în partea de sus restul nr știu ca au un nr mai mic de MP la camera. Ultima varianta posibila ar fi dacă ai primit un update de soft în legătură cu camera pentru ceva aplicații dacă nu greșesc. Mai poți încerca clar cache și date la aplicație iar dacă tot asa wipe cache din recovery iar resetarea totala as face-o doar dacă nu se rezolva nicicum.
0 Aprecieri
AlexPetrisor
Navigator
Opțiuni
Aceasta problemă o am de când s a actualizat la android 12 tot telefonul. Am primit și acutizare la camera și tot aceeași treabă îi
0 Aprecieri
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Ai avea 3 opțiuni din păcate. Wipe cache din recovery
Resetare telefon fabrica
Și service.
Am cautat aseară aici în app s21 și mai sunt și alții cu problema la camera din păcate. Unul zicea ca trebuie zgaltait telefonul sa facă acel focus.
0 Aprecieri
AlexPetrisor
Navigator
Opțiuni
Am zis că mai aștept o nouă actualizare și pe urmă daca problema persistă o sa merg la service. O sa încerc să îl zgâlțâi să văd dacă merge
0 Aprecieri
AlexPetrisor
Navigator
Opțiuni
Sper să își revină
0 Aprecieri
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Ți-am scos paragraful în limba engleză, te rog să folosești doar limba română în această comunitate.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
0 Aprecieri
AlexPetrisor
Navigator
Opțiuni
👍🏼
0 Aprecieri
Danmatrix
Navigator
Opțiuni
Si eu am probleme mari cand filmez in 60fps cu camera 0.5 pe s21plus... se vede blurat, plin de zgomot de imagine chiar si in lumina buna... in rezolutie fullhd 60fps... se vede oribil, imposibil de utilizat daca esti vlogger sau content creator... nu te poti folosi de acest telefon.
0 Aprecieri
AlexPetrisor
Navigator
Opțiuni
Eu acolo în schimb nu am am probleme pentru că mi se vede bine
0 Aprecieri