Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Eroare camera foto Samsung S21 FE

(Subiect creat la: 10-09-2023 07:18 PM)
562 Vizualizări
MariusMMG
Explorer
Opțiuni
Salut, de când am luat telefonul tot întâmpin problema. Cum deschid camera sa fac o poza imediat se blochează. Trebuie sa bag aplicația în bara, sa închid aplicațiile deschise și api-ul sa redeschid camera, și sa sper ca pot face poza, pt ca de obicei eroarea reapare. Am ultima versiune de Android disponibila. Pot face ceva sa rezolv? Mulțumesc! 
14 Răspunsuri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
Ce fel de eroare apare? Încearcă să dai un clear cache + clear data și un restart la telefon. Vezi cum se comporta după.
MariusMMG
Explorer
Opțiuni
AVERTISMENT! Eroare la aparatul foto! Și opțiunea da dai ok. A făcut iar, asta după ce am șters care.
0 Aprecieri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Încearcă să intri in aplicația camera iar în stânga sus apare settings. Dai acolo și dai reset settings. Vezi daca dispare eroarea.
MariusMMG
Explorer
Opțiuni
Mulțumesc, voi face și asta 🙂
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Sa ne spui daca a funcționat.🙂
MariusMMG
Explorer
Opțiuni
N-a mai făcut momentan. Multumesc
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Incearca du.pa market o aplicatie de camera sa vezi daca este hardware sau software.
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salutare,

Tine apasat pe aplicatia camera, apesi pe "i", storage si dai un clear data aplicatiei Camera. Vezi cum e dup.a.

MariusMMG
Explorer
Opțiuni
Mulțumesc, încerc sss
MarIan_B
Pathfinder
Opțiuni
Și eu am tot probleme... vreau sa fac o filmare în 4k 30 fps și se blochează în unele momente am văzut ca ar fi din cauza de la rami nu mai am disponibili, 500 de mb (ram) nici un GB disponibili mi se pare asa... când deschis aplicația cameră
0 Aprecieri
MariusMMG
Explorer
Opțiuni
Uite eroarea!Screenshot_20230910_232222_Camera.jpg
0 Aprecieri
MariusMMG
Explorer
Opțiuni
E jale, atât de spab...
0 Aprecieri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salut. Dacă aceasta eroare apare de la început e foarte posibil să fie o defecțiune hardware. Ar fi mai bine să îl duci într-un service autorizat.
0 Aprecieri
MariusMMG
Explorer
Opțiuni
Am dat resetare la camera foto su vad ca momentan n-a mai facut