Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Contacte dispărute.

(Subiect creat la: 12-06-2023 05:47 PM)
3047 Vizualizări
laur1997
Journeyman
Opțiuni
Bună ziua . De când am făcut update la soft acum câteva zile au început sa îmi dispară contactele memorate în telefon . Au dispărut o parte din ele cu care vorbisem și erau la recente , afișând doar numărul de telefon fără nume ,apoi următoarea zi a revenit totul la normal. Astăzi au dispărut din nou din agenda numele numerelor salvate și de data aceasta alte numere fără de data trecuta . Este foarte deranjant și as vrea sa știu care este problema . Numerele le am salvate pe sim , pe telefon , pe cont . Nu am ce back up sa fac , as vrea sa știu de ce se întâmplă pla lucrul asta ieșit din comun și ca SAMSUNG sa facă ceva .
 Multumesc .
15 Răspunsuri
laur1997
Journeyman
Opțiuni
Menționez faptul ca dacă întru în agenda și dau pe căutare, scriu numele unei persoane și îmi apare doar numărul de telefon și pentru o fracțiune de secunda apare numele și dispare din nou în număr de telefon
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Ar trebui sa le sincronizezi ori cu contul Samsung ori cu cel Google ca sa nu mai ai probleme de astea.

Verifica in aplicatia Contacts, meniul din stg sus daca ai afisate ALL CONTACTS. Daca nu, apasa acolo si verificace variante ai si in dreptul carora exista trecut numar de contacte...

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
laur1997
Journeyman
Opțiuni
Îl am în romana telefonul , am citit despre asta dar nu știu exact unde sa dau
0 Aprecieri
laur1997
Journeyman
Opțiuni
Am afișate toate contactele da . Și acum am accesat acolo și am dat din nou căutare pe un număr și îl găsesc după nume și e salvat cu revolutul. Adică îmi da doar numele asociat către revolut și fără număr de telefon
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Cand deschizi contactele ai stanga sus 3 linii si e un meniu, după ai grupate contactele...vezi pozaScreenshot_20230612_180829_Contacts.jpgScreenshot_20230612_180844_Contacts_1000030821_1686582524.png

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
laur1997
Journeyman
Opțiuni
Îmi arata asa , da
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Si la All contacts/Toate contactele ce numar ai? Ar trebui sa le vezi

0 Aprecieri
laur1997
Journeyman
Opțiuni
Le vad pe toate acolo și când caut numele la persoana respectiva îmi apare doar ca e din revolut , fără număr de telefon
0 Aprecieri
PACRi
Maestro
Opțiuni
Doar pe telefonul asta ai emailul introdus? Mai ai vreun telefon care sincronizeaza contactele pe acelasi cont?
2b old & wise u have 2b young & stupid 1st.
0 Aprecieri
laur1997
Journeyman
Opțiuni
Da , mai am un telefon cu același gmail dar contul Samsung doar pe asta îl am .
Acum si a revenit la normal . Nu am făcut nimic la setări sau conturi , pur si simplu a făcut ca un refresh în contacte și au apărut toate numerele cu nume. Nu pot sa îmi explic
0 Aprecieri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Încearcă să cureți cache-ul aplicațiilor contacte și telefon
0 Aprecieri
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Salvează numerele în contul google și nu îți mai dispar ever!
laur1997
Journeyman
Opțiuni
Mi am făcut backup din nou la toate contactele actuale . Dar tot știu cum se poate explica mai clar ce înseamnă erorile astea de soft . Va mulțumesc pentru ajutor.
0 Aprecieri
deeez
Explorer
Opțiuni
Salvează contactele pe contul Google,nu telefon sau SIM.In felul asta nu le vei pierde niciodată,vor rămâne selavate online in contul tau google
laur1997
Journeyman
Opțiuni
Le am salvate. Acum a reapărut problema si mi au dispărut alte numere .. chiar nu înțeleg
0 Aprecieri