Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Aktualizacje oprogramowania Galaxy S21 FE | S21 | S21+ | S21 Ultra

(Temat utworzony: 11-11-2022 04:18 PM)
482 Wyświetlenia
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Galaxy-S21.jpg

W tym wątku zachęcam wszystkich do dzielenia się informacjami odnośnie nowych aktualizacji oprogramowania w telefonach Galaxy S21 5G, Galaxy S21+ 5G oraz Galaxy S21 Ultra. Pamiętajcie, że z reguły w pierwszej kolejności aktualizacje trafiają do telefonów zakupionych w wolnej sprzedaży (wariant XEO lub EUX). Telefony pochodzące od operatorów otrzymują aktualizacje nieco później. Poniżej zamieszczam odnośniki do najnowszych informacji o aktualizacjach:

Galaxy S21 FE (SM-G990B):

Galaxy S21 FE (SM-G990B2):

Galaxy S21 5G (SM-G991B):

Galaxy S21+ 5G (SM-G996B):

Galaxy S21 Ultra (SM-G998B):

Przydatne odnośniki na forum:

Przydatne zewnętrzne odnośniki:

1 545 Odpowiedzi
Marszal1983
Helping Hand
Opcje
Na s21 też jest lepiej z baterią. Niczego niepokojącego z A13 nie zauważyłem ale zaznaczam zrobiłem wipe cache to co nie usuwa nam danych. Aktualizacje robiłem przez ota i nic nie utraciłem. W sumie to nie ma widocznych zmian w stosunku do A12. Muszę tylko jeszcze android auto w aucie sprawdzić czy A13 niczego nie popsuło.
0 Like
Kubek33
Student
Opcje
Dzień dobry czy ktoś wie kiedy w Play będzie dostępny Android 13 i one ui 5.
Dzięki z góry.
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. To chyba wie tylko sam operator. A tak na marginesie Play zawsze opóźniał swoje aktualizacje, więc proszę cierpliwie oczekiwać.
Kubek33
Student
Opcje
Ok, dziękuję
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Proszę bardzo. Pozdrawiam.
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Kubek33, jaki posiadasz model telefonu oraz wariant? Aktualizacji dla wszystkich modeli Galaxy S21 od operatora Play jest już dostępna.

[Poradnik] Jak sprawdzić wersję oprogramowania oraz wariant telefonu?
Przejdź kolejno w telefonie do: Ustawienia > Telefon - informacje > Informacje o oprogramowaniu i podaj jakie posiadasz wartości w miejscach czerwonych ramek widocznych na poniższym zrzucie ekranowym.

CSC.jpg

DrSzczur
Explorer
Opcje

Witam mam problem z aktualizacją mojego telefonu S21 Ultra.
Mianowicie jak widać na załączonych niżej zrzutach ekranu, mój telefon w żaden sposób nie znajduje aktualizacji oprogramowania, zarówno Android jak i One UI. Próbowałem dokonać tego z tej pozycji jak i przez Smart Switch. Znajomy ma ten sam model telefonu i posiada już Android 13. Mój telefon jak widać dalej pracuje na 11 z grudnia 2020 roku. Jest jakiś sposób w który mógłbym naprawić zaistniały błąd? Format telefonu do ustawień fabrycznych również nie pomógł.

Screenshot_20221112-104527_Software update.jpgScreenshot_20221112-104547_Settings.jpg

Marszal1983
Helping Hand
Opcje
Nie jest to czasem jakaś podróbka s21 ultra?
0 Like
Edys075
Samsung Members Star ★
Opcje
Tutaj występuje jakiś poważny problem z oprogramowaniem skoro posiadasz jeszcze Androida 11, a telefonu nie idzie zaktualizować od 2 lat. Jeśli urządzenia nie możesz zaktualizować nawet przez smart swich to jedynie pozostaje odwiedzenie serwisu. Posiadasz jeszcze gwarancje ?

Listę dostępnych serwisów znajdziesz pod tym linkiem :

https://www.samsung.com/pl/support/service-center/

Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

DrSzczur
Explorer
Opcje

Dokładnie tutaj zakupiłem telefon. W informacjach podane jest, że jest oryginalny. W telefonie po wejściu w Informacje o stanie również stan telefonu: oficjalny.

https://allegro.pl/oferta/samsung-galaxy-s21-ultra-5g-g998b-nowy-12-128gb-12359945377?snapshot=MjAyM...

0 Like