Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Am S21 de o lună, vreau să știu și părerile altor despre el

(Subiect creat la: 03-03-2021 09:19 PM)
5301 Vizualizări
CezarS21
Pioneer
Opțiuni

Sunt curios sa aud parerea altor persoane despre s21 , il am de o luna si nu am avut probleme cu el si sunt curios sa vad parerile altora.

0 Aprecieri
25 Răspunsuri
M61661
Navigator
Opțiuni
Eu am făcut precomanda la el, sunt foarte incantata de el,nu am avut nicio problema. Prețul puțin cam ridicat la precomanda, în aceasta perioada au început sa scadă. Dacă ai făcut precomanda și vei primi și accesoriile va fi super ok
DaveS23Ultra
Explorer
Opțiuni
Imi place absolut tot la el (Ultra). Nu mă așteptam de la un Samsung. Am avut câteva Huawei de care eram încântat.
VDT
Navigator
Opțiuni
0 Aprecieri
Marius_M
Legend
Opțiuni
e mai slabă camera, pe naiba.... unde ai auzit sau văzut tu
r3m1x
Explorer
Opțiuni
nu e mai slabă
0 Aprecieri
Agentul007
Navigator
Opțiuni
Am postat poze **bleep** S21 ultra si acolo am mai pus si cei **bleep** Note20 si S20 poze.
poti sa le compari si tragi concluzile singur pe urma.
0 Aprecieri
DaveS23Ultra
Explorer
Opțiuni
Pentru mine nu au fost irosiți. Cea mai buna achiziție chiar.
0 Aprecieri
Agentul007
Navigator
Opțiuni
In seara asta **bleep** s 21 ultra

20210304_010916_9770.jpg

20210304_010925_9771.jpg

20210304_010855_9768.jpg

20210304_010914_9769.jpg

0 Aprecieri
mbcc
First Poster
Opțiuni

Nici vorba.. S21 are o camera superba. Foarte bună totul la acest telefon.

0 Aprecieri
VDT
Navigator
Opțiuni
"Samsung Galaxy S21 Ultra 5G (Exynos) Camera review: Dual-tele with room for improvement" https://www.dxomark.com/samsung-galaxy-s21-ultra-5g-exynos-camera-review-dual-tele-with-room-for-imp...
0 Aprecieri
VDT
Navigator
Opțiuni
nu eu am constatat asta...si mie mi se pare ciudat sa fie sub iphone 11 pro max, pe care il posed si stiu ce poate. ce cred ca samsung nu a adus nici o imbunatatire la acest nou telefon, in afara de preț, care se pare ca e cam mare pentru ceea ce face. asta si au dat si ei seama, scazand pretul enrom de mult la nici o luna de la aparitie. nu am zis ca nu e bun telefonul, doar ca samsung a facut valuri pentru un lucru vechi.
0 Aprecieri
DaveS23Ultra
Explorer
Opțiuni
Eu înțeleg prin S21 Ultra, un telefon mai mult decât o camera foto. Pentru ce face, îl consider Ultra. Omul a cerut păreri, eu mi-am dat-o. Clar tu deții acest telefon și nu ești mulțumit. Că nu cred că îți spui oful pentru un telefon pe care nu îl ai. Am înțeles toți că nu e pentru tine.
0 Aprecieri
VDT
Navigator
Opțiuni
nu e telefonul de vina...e foarte ok hardware. mi pare cam nebalansat, camera trage mult spre partea din fata, daca il lasi pe masa la fel este instabil daca lucrezi pe el.zgomotul care il face cand il misti, de la lentile camerei este un pic deranjat. ca se incinge cand stai pe el, chiar si pe web, probabil de la placa video. dar se poate trece peste astea. problema era ca samsung nu a revolutionat **bleep** nimic telefonul, adica e chiar mai slab decat versiunea anterioara. a fost o remarca asupra acestui lucru, nu a telefonului. si este frustrant cand incepi sa afli asta ***** ce il cumperi...ca zici, ba este totusi samsung, nu vreo chinezărie, trebuie sa fie mai bun, ca de asta cumpăr ultimul model, si ultra.
0 Aprecieri
LauraMoro
Explorer
Opțiuni
Bună, eu am s21 plus, nu am nici o problemă **bleep** el, sper sa nu am nici pe viitor! Mi se pare super din toate punctele de vedere, având in vedere ca am avut foarte multi ani doar IPhone.
0 Aprecieri
AG86
Navigator
Opțiuni
foarte incantat de s21 ultra. bateria e ft buna(scoti **bleep** ap 20-30% mai mult daca renunti la adaptive display), camera e peste asteptari. daca prind si buds o sa fiu si mai incantat de el:)
0 Aprecieri
Marius_M
Legend
Opțiuni
Să îl stăpânești sănătos. Părerea mea este că, se merita să ai cel mai nou S de la Samsung. **bleep** toți știm specificațiile acestui telefon, cei drept cam scump în opinia mea și nu toți si-l pot permite
CezarS21
Pioneer
Opțiuni
Samsung a spart gheata cum s ar zice **bleep** acest telefon , la pretul lui mi se pare extrem de bun
TheodorDinu
Voyager
Opțiuni
Si eu sunt foarte multumimt! mi se pare net superior s20 ultra! am vazut ca a aparut acel filmulet unde s21 u scoate un scor foarte mic pe partea de camere chiar si fata de s20 u! dar parca s-a descoperit ca testele au fost facute incorect si c.u. o varianta de soft mult inferioara celei care este acum!
C.u. toate astea eu sunt foarte multumit, si de camere, si de baterie care de mult nu am vazut un telefon sa aiba asa viata la baterie! pun aici poze c.u. bateria pe ziua de azi si ceva poze c.u. luna! cel putin la pozele c,u. luna este muult, dar muult mai bine decat cele pe care le scotea s20 u!

20210303_000324_10422.jpg

20210227_235204_10070.jpg

20210228_234135_10218.jpg

Screenshot_20210303-225146_Device care.jpg

0 Aprecieri
AndyMarin
Navigator
Opțiuni
S21 la precomanda și nu regret. Se mișcă foarte bine, foarte foarte bine, pic de lag nu am avut.
Exynos 2100 e foarte bun, foarte foarte bun în comparație **bleep** precedentele procesoare, mai ales pe partea de heat managemnet. Bateria(exemplu: azi la 7:00 l-am scos din priza, iar acum 23:00 mai am 18%)
La camera mai aștept ceva update-uri, bitrate-ul pe video parca e prea mic și e cam muddy rezultatul. Pe Rear camera la portrait nu au scos beauty fileterul(chiar dacă e la 0), doar pe selfie camera e scos.
Totuși la selfiuri parca e prea oversharpened, însă sunt chestii care pot fi rezolvate ușor printr-un software update, și îl aștept
:face-with-tears-of-joy:
CezarS21
Pioneer
Opțiuni
Da , mai sunt chestii mici de retusat dar e perfect !
0 Aprecieri