Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

A intrat apa in camera de 10x in s21 ultra

(Subiect creat la: 16-03-2023 07:15 PM)
694 Vizualizări
Arnold1212
Pathfinder
Opțiuni
Ce a-și putea face să las asa sau sa trimit in garantie? Sar usca sau nu ?Dacă scriu pe să nu umble la date adică sa nu pierd nimic ar umbla oare sau ar șterge ceva ?
Sau fac ceva în garanție dacă a intrat apa în camere adică sa făcut condens?
21 Răspunsuri
CatalinDM
Black Belt 
Opțiuni
Poti incerca, insa sunt sigur ca datele vor fi sterse.
Arnold1212
Pathfinder
Opțiuni
Ok,ms
Deea2003
Black Belt 
Opțiuni
încearcă mod întreținere ca să nu pierzi datele cred
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Salutare,
Încearcă sa folosești modul întreținere. Screenshot_20230316_221914_Android System.jpg
Robert-M
Voyager
Opțiuni
Din câte știu, garanția nu acoperă reparația dispozitiv-ul care a luat contact cu lichide, dar poți încerca.
Arnold1212
Pathfinder
Opțiuni
Asa stiu și eu dar a inceput deja să se usuce adică un pic
Arnold1212
Pathfinder
Opțiuni
Dacă nu se se usca 3-4 zile atunci ii conatcezi
Robert-M
Voyager
Opțiuni
Am înțeles, dar în momentul în care folosești camera, se vede clar ? Sau blurat ? Exista posibilitatea ca după un timp piesele care au luat contact cu lichidele sa corodeze , moment în care telefonul este cam imposibil de reparat. Totuși îți sugerez sa mergi intr-un service autorizat pentru câteva teste.
Arnold1212
Pathfinder
Opțiuni
Un pic blurat da am pus pe calorifer și o dispărut sa văzut clar și după iarăși o venit înapoi:)
Arnold1212
Pathfinder
Opțiuni
Dar acum a început sa se usuce
Arnold1212
Pathfinder
Opțiuni
Nu știu ce sa zic ca poate nu intrat numa la camere și nu o intrat la alt undeva adică sper adică ii pe lentila numa da o oricum o să merg la un service
Robert-M
Voyager
Opțiuni
Nu-l mai pune pe calorifer 😀 vei degrada și bateria în acest mod.
Arnold1212
Pathfinder
Opțiuni
Da știu numa ca vroiam sa se usuce cât mai repede și caloriferul nu era foarte cald vreo 30 de grade maxim si nam ținut mai mult de 15 min era în husa și nu sa încălzit tot telefonul
Arnold1212
Pathfinder
Opțiuni
Da oricum mersi pentru sfaturi
Robert-M
Voyager
Opțiuni
Cu drag ! 🤗
Arnold1212
Pathfinder
Opțiuni
So uscat și parca a început sa trmuar camera de 10x și se vad pozele mai rău parcă
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Du telefonul la service. O sa se strice si mai rau in timp si nu vei avea ce sa-i mai faci. Poate ti-l repara pe garantie daca nu are urme de lovire. S21 Ultra are certificare IP68, nu are voie sa intre apa in el. Daca a intrat totusi, ori a fost lovit sau tinut la caldura si s-a dus adezivul, ori are defect de fabricatie și atunci se face pe garanție.

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
Arnold1212
Pathfinder
Opțiuni
Singură chestie ii că îmi trebuiesc toate datalee de pe telefon și dacă activez modul de intretinere se sterg unele date da sper ca na intrat numa la cameră
0 Aprecieri
Arnold1212
Pathfinder
Opțiuni
Și are urme de zgarieturi de la husa și am si scăpat cu husa de samsung cu spen și sa zgariat
0 Aprecieri
Arnold1212
Pathfinder
Opțiuni
Adică sa rupt husa și sa zgariat coltul
0 Aprecieri