Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Încărcătorul se încălzește

(Subiect creat la: 03-12-2022 12:07 PM)
705 Vizualizări
Brilliant
Pioneer
Opțiuni
Folosesc un telefon S21 FE iar încărcătorul de 25W se încălzește uneori încinge, nu de fiecare dată.
Încărcătorul l-am luat separat care e original puteți vedea în poze iar cablul usb cel din cutia telefonului. 

image

image

image

Menționez că încă nu am făcut update la Android 13 și că am lăsat bifată opțiunea de încărcare rapidă din setări. 
17 Răspunsuri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Salut,

E normal ca incarcatorul sa se încălzească. Mai bine incarcatorul decat telefonul, nu crezi?
Brilliant
Pioneer
Opțiuni
La alte telefoane cu super fast charging nu se întâmpla asta, de asta întreb dacă ar fi undeva vreo problemă.
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Eu zic ca nu e nimic in neregulă. Si incarcatorul meu se incinge.
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Conteaza mai multe aspecte aici, sunt tot Samsung? Functia Super Fast Charge nu incarca la fel pe toată durata de la 0-100%, pe unele vei găsi scris și "adaptive fast charge". Asta inseamna ca va incarca mai rapid când bateria este foarte descărcată și din ce în ce mai incet pe masura ce se apropie de 100%.

In aceste condiții este de inteles faptul ca, uneori, este mai cald, alte ori "fierbinte" si alte dati normal. Poate si celelalte tel cand faci probe cu ele sunt incarcate mai mult si nu functioneaza la maxim incarcatorul, asta în caz ca testele le faci cu acelasi.

După cum au afirmat și colegii, nu iti face multe griji

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
Brilliant
Pioneer
Opțiuni
Nu, am un Huawei Nova 5T și il încarc cu încărcătorul original din cutie Super Charge de 22.5W, nici nu poate fi dezactivata din soft opțiunea de încărcare rapidă.
Am dezactivat pe S21 FE încărcarea rapidă sa vad ce se întâmplă la următoarea încărcare.
Eu pun de obicei telefonul la încărcat când am 20% baterie, nu îl las niciodată sa se descarce complet.

Dacă la telefonul ala nu se încălzește în aceeași priza nu e de la priza, logic.

Ma gândeam sa fie de la încărcător, cablu usb poate nu duce cât da încărcătorul, eventual ca telefonul ar fi cu probleme și ca se mai poate rezolva cu un update.
Am întrebat un prieten cu Samsung și a zis ca la el nu se încălzește deloc.
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Huawei este cunoscut pt valorile ridicate ale puterii de incarcare, cu siguranta nu functioneaza in acelasi mod cu Samsung. Este posibil ca la Huawei sa ramana mai rece incarcatorul, pe de alta parte nu il poti folosi la Samsung eficient deoarece nu are 25W ci 22.5W asa incat nu va incarca la fel de rapid. E bine sa nu compari 2 modele/marci diferite deoarece nu e concludent, fiecare foloseste propria tehnologie si nu vor semana.

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salutare,
Este perfect normal sa se încălzească. Nu îți face griji. 🙂
Oppenheimer
Voyager
Opțiuni
Salutare.

Cum au spus și colegii mei înainte, este absolut normal să se încălzească încărcătorul. Trece tensiune și electricitate prin el și este automat însoțită și de căldură.

Nu îți face griji.
0 Aprecieri
Brilliant
Pioneer
Opțiuni
Voi mai dezactivați încărcarea rapidă sau completă pentru a păstra sănătatea bateriei?
GeorgeH
GrandMaster
Opțiuni
Da, sau mai bine spus, tot timpul stă dezactivat iar când mă grăbesc, activez încărcarea rapidă.
PACRi
Maestro
Opțiuni
Ai scris "nu de fiecare data". Priza face contact cum trebuie? Se incalzeste intr-o priza anume? E normal sa se incalzeasca dar ai scris "incinge". Pentru mine asta inseamna o temperatura mai mare decat "incalzeste". E posibil si din cauza prizei (daca nu face contact cum trebuie)
2b old & wise u have 2b young & stupid 1st.
Brilliant
Pioneer
Opțiuni
Da, făceam niște probe. Priza e un prelungitor Bachmann, contactul e ok pentru ca are și protecție copii.
Încercam să schimb partea încărcătorului în priza cât și cablul usb în telefon, o data cu scrisul "Vietnam" în sus o data în jos. Uneori se încinge alteori încălzește alteori e normal.
Voi încerca să încarc și în alte prize sa vad ce se întâmplă...
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Salut. Dacă se încălzește nu foarte puternic încât să miroasă a ars din interiorul încărcătorului as spune să n-ai motive de îngrijorare. De asemenea dacă telefonul îl ai setat pe încărcare super rapidă s-au rapidă este normal ca energia cerută de telefon/baterie de încărcare să fie mai mare și în felul acesta se încălzește și încărcătorul. Mai poți eventual să îl încarci și pe modul normal fara încărcare rapidă și vezi cum se comportă. Baftă!
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Stai calm! Este normal sa se încălzească încărcătorul.
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Nu te îngrijora!
Este normal chiar dacă se încinge şi miroase a ars, chiar şi dacă ia foc tot normal este. Pentru asta există Emergency call. Un lucru firesc şi absolut normal.
Dacă pui mâna pe adaptor şi te arzi, este normal pentru că industria farmaceutică îți pune la dispoziție o gamă largă de soluții pentru arsuri. Cum este şi normal.
Dacă observi că după o vreme ți se umflă bateria nu te panica. Este absolut normal! Există service autorizat şi o înlocuieşti.
Dacă ai vreo priză sau vreun prelungitor cu probleme nu te îngrijora dacă face scurtcircuit. Este normal, chemi un electrician să le înlocuiască. Nu cumva să încerci tu!

Totuşi atunci când încarci smartphone-ul să ai mereu lângă tine un extinctor chiar dacă totul, dar absolut totul este normal mai ales când printr-un dispozitiv trece curent electric. Din când în când mai sunt şi excepții. De asta zic.

Precizez că este o postare de tip umor negru. Acum faptul că acel negru al umorului poate fi de la ceva care a ars nu este nefiresc.
Este NORMAL!
😄
0 Aprecieri
Brilliant
Pioneer
Opțiuni
Am dezactivat încărcarea rapidă din setări și am observat că nu s-a mai încălzit încărcătorul, poate foarte puțin dar nu ca înainte când era fierbinte bine uneori.
0 Aprecieri
AdyCO
Helping Hand
Opțiuni
Daca folosesti incarcarea rapida si pe deasupra mai folosesti telefonul cat se incarca este normal sa se incalzeasca ceva mai tare.Atentie ca incarcarea rapida combinata cu o utilizare a telefonului suprasolicita bateria prin incalzirea ei si te vei trezi d u p a ceva timp ca si-a mai pierdut din capacitate.Bateriile Li-ion sunt sensibile la tempetaturi sub si peste limita si de incarcarea lor la 100%.