26-05-2023 01:26 PM - editat 26-05-2023 01:28 PM
Salut! Va rog sa imi spuneti daca ati mai intampinat aceasta problema.
De vreo trei zile telefonul meu (Samsung Galaxy S20 Ultra 5G) se tot restarteaza de capul lui la un timp destul de variat. Am incercat sa ma documentez si am dat de un ghid in care se sugerau niste fix-uri precum intrarea in Safe Mode (pentru a vedea daca o aplicatie instalata este problema), dezactivarea optiunii de auto restart (care era oricum dezactivata), stergerea cache-ului din Recovery Mode si pana la urma cum nici una dintre aceste sugestii au functionat am incercat sa dau Factory Data Reset cu speranta ca se rezolva (nici asta nu a rezolvat problema). Am incercat sa imi schimb bateria crezand ca de acolo vine problema (am crezut ca asta este problema din cauza ca bateria era destul de abuzata deoarece modulul de incarcare era defect si cand il bagam la incarcat se tot conecta si deconecta, astfel uzand bateria) dar din pacate nici asta nu a functionat.
Astept opiniile dumneavoastra
la 26-05-2023 01:47 PM
Salut,
Interventia in service a fost facuta intr-un centru autorizat Samsung? Daca nu, eu l-as trimite sa vad pentru ca din ce spui, pare sa fie defect hardware.
la 26-05-2023 02:04 PM
Daca este autorizat de Samsung nu stiu dar nu era o interventie cine stie ce schimbarea bateriei si service-ul are o reputatie buna. Ma gandeam sa ma duc cu el la un service autorizat Samsung in Bucuresti dar voiam mai intai sa vad daca a mai avut cineva problema asta inainte.
la 26-05-2023 02:01 PM
la 26-05-2023 02:25 PM
Da, s-ar putea totusi sa fie placa de baza si aia din cate am vazut ma duce vreo 700-1000 lei lejer si in cazul ala nici nu stiu daca se mai merita sa pastrez telefonul.
la 26-05-2023 03:23 PM