la 22-01-2021 11:45 PM
la 22-01-2021 11:48 PM
la 22-01-2021 11:56 PM
Pai daca ar fi asta cazul, toate telefoanele cu Exynos ar avea problema mentionata... asta nu e cazul.
la 23-01-2021 12:01 AM
la 23-01-2021 12:03 AM
la 23-01-2021 08:55 PM
la 22-01-2021 11:50 PM
la 23-01-2021 12:02 AM
la 22-01-2021 11:53 PM
23-01-2021 12:08 AM - editat 23-01-2021 12:09 AM
Nu ai nicio problema cu procesorul, ai problema cu aplicatiile pe care le utilizezi si modul in care le utilizezi.
Spui ca nu ai aplicatii in background dar in print screen ai 7 iconite in bara de status din care 3 sunt de la Facebook Messenger si LINE Messenger plus Samsung Health care iti monitorizeaza nush ce si vremea care face si ea ceva pe acolo...
Pai in topul celor mai mari consumatoare de baterie aplicatii sunt? Ai ghicit: Facebook (atat messenger cat si aplicatia in sine), Whatsapp (aprope sigur si pe asta il ai) si LINE Messenger. Daca vei da o cautare pe Google d.upa "line messenger" vei gasi o gramada de posturi pe diverse forumuri care acuza battery drain masiv datorita acestei aplicatii (LINE). Iar Facebook-ul este cunoscut ca battery hog de cand exista el...Whatsapp-ul s-a adaugat si el listei pt ca deh...e cumparat si el de Facebook si nu trebuie sa faca nota discordanta.
Iar temperatura din aplicatia cu care verifici este temperatura procesorului nu a telefonului. 55 grade este o temperatura normala pentru un procesor, mai ales la incarcarea pe care o arata acolo.
Sa iti mai dau un exemplu: am un coleg cu telefon identic cu al meu (ne schimbam amandoi telefonul in acelasi timp si luam acelasi model). Intotdeauna pe mine ma tine bateria pana seara iar el la 13:00-15:00 il baga la incarcat. Diferenta? El foloseste Facebook, eu nu.
Evident acum nu inseamna ca sa nu il mai folosesti, pana la urma milioane de oameni o fac DAR...poti incerca varianta "lite" a messenger-ului si aplicatiei FB, am inteles ca este mai ok ca si consum de resurse.
Poti instala o aplicatie de monitorizare baterie (gen GSAM Battery Monitor) si sa vezi ce aplicatii iti mananca baterie, care si cum ruleaza in background (aceleasi sunt cele care iti incalzesc telefonul). Chiar daca tu crezi ca nu ai aplicatii care ruleaza, se pare ca totusi ai. Restartul regulat sau curatarea memoriei nu te scapa de probleme pt ca la tine utilizarea este motivul.
la 23-01-2021 12:43 AM
la 23-01-2021 12:46 AM
23-01-2021 01:02 AM - editat 23-01-2021 01:10 AM
Nu am zis sa fii de acord si nici nu polemizez, am incercat doar sa te ajut si sa iti ofer niste explicatii pentru situatia pe care o intampini. Ai spus doar ca nu folosesti aplicatii in background si eu ti-am argumentat ca folosesti. De asemenea ti-am spus lucruri cunoscute in toata lumea legat de aplicatiile astea si anume ca mananca resurse la greu si baterie. Ca vrei sau nu sa crezi sau sa accepti este cu totul altceva.
Nu am facut decat sa iti dau niste explicații logice, aum nu trebuie sa si fii de acord cu mine. Am acelasi procesor cu tine si am SOT de 6 h 41 min (medie) cu standby de 21-23 h (medie). Ok, am bateria mai mare dar tot e diferenta uriasa. Si nici nu mi se incinge. Dar nu folosesc decat whatsapp din toate aplicatiile alea.
Poti face o vizita in service dar iti spun de acum ce se va intampla. Primul lucru pe care il vor face în service va fi sa iti dea un "reset to factory" apoi se vor apuca sa utilizeze telefonul un timp (nu stiu cat...ore, zile...). Vor constata probabil ca nici nu se incalzeste, nici nu se consuma bateria repede si ti-l vor da inapoi d.upa niste teste si masuratori care vor iesi bine. Tu il vei lua, vei instala iar aplicatiile tale si d.upa 2 zile vei avea aceasi situatie....si probabil o sa iti amintesti de ce ti-am scris aici.
Sper din toata inima sa ma insel si sa ai o problema la baterie dar nu cred. Eu nu ti-am zis sa renunti la nimic (ti-am sugerat sa folosesti versiunea lite de la FB pt ca mananca mai putin resurse), poti sa il folosesti cum consideri dar posibil ca unele asteptari pe care le ai sa nu coincida cu realitatea. Nu e treaba mea sa evaluez sau sa judec asta, este strict decizia ta.
la 23-01-2021 01:14 AM
23-01-2021 01:45 AM - editat 23-01-2021 01:55 AM
Asta e la mine dar eu am Note 20 Ultra si cum spuneam, bateria este ceva mai mare. Instaleaza totusi GSAM Battery, o sa iti ofere o imagine buna asupra consumului si mai ales daca si cum consuma bateria aplicatiile. Poti pune varianta "free" nu ai nevoie sa dai banii. Macar iti faci o idee, nu te costa nimic sa incerci
EDIT: Scuze, m-am uitat mai atent si am vazut ca aI s20+ nu normal, asta inseamna ca ai baterie fix ca a mea de 4500 mAh. Pune GSAM Battery si vezi ce iti consuma asa tare pt ca nu e normal ( si eu folosesc FHD+ cu adaptive display la 96 Hz max refresh setat). La service poti merge oricand dar as zice ca e bine sa faci si tu niste verificari inainte
la 23-01-2021 12:18 AM
la 23-01-2021 12:49 AM
23-01-2021 03:43 PM - editat 23-01-2021 03:43 PM