Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

S20 Ultra - Probleme focus camera

(Subiect creat la: 24-06-2021 09:31 AM)
2839 Vizualizări
Parajoy
Voyager
Opțiuni

Cumva a mai intampinat cineva problema camerei principale de a nu intra in focus dupa actualizarea cu noile functii la camera sau ultima actualizare?

Daca intru la camera si vreau sa fac o poza, nu este in focus si trebuie sa maresc pana la 4.0x sau sa micsorez zoom-ul pana la 0.9x si chiar daca apas pe ecran unde sa aiva focus imaginea, tot nu merge si ce este intre 0.9 si 4.0 nu intra in focus...
Ceva idei de rezolvare?
39 Răspunsuri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Incearca cu un clear cache si clear data la aplicatia camera (tii apasat pe aplicatie, info, storage si clear din partea de jos).

Parajoy
Voyager
Opțiuni
Am incercat. Am facut asta si in safe mode si normal si nu s-a schimbat nimic. Am observat ca problema este doar pt camera de 108mpx si la rezolutia maxima si daca dau pe mod portret sau [3:4]
Parajoy
Voyager
Opțiuni
Am trimis si raport la baietii de la samsung pe aplicatia de Members. Momentan inca astept raspuns...
Members_i4oLExQ
First Poster
Opțiuni

Salut ..am aceeeasi problema chiar și pe filmare ..nu îmi focalizează decât dacă dau zoom out/zoom în...de aproape (macro)i în 0.5x focalizează bine ..1x -2x ..praf ..nu pot face o poza descifrabila ..de la 4x începe sa mai focalizeze (cu ceva rateuri) ..am încercat clar cache..revenire setări din fabrica ..nu s-a schimbat nimic 😔

0 Aprecieri
Parajoy
Voyager
Opțiuni
Am vorbit cu cei de la samsung si au spus ca da este o problema de la ei de la actualizare si ca rezolvarea v.a venii la urmatoarea actualizare de securitate
0 Aprecieri
Cosmix
Journeyman
Opțiuni
Salutare . La voi sa rezolvat problema ? La mine tot la fel e . Nu pot face o poza calumea . Doar în modul pro focalizează
0 Aprecieri
Parajoy
Voyager
Opțiuni
Tot la fel si la noi...
0 Aprecieri
LaurCos87
Apprentice
Opțiuni
Asa e si la mine... am dat reset la aplicație, reset la telefon și degeaba... dar am observat ca atunci cand încerc sa fac o diagnosticare, de acolo funcționează fara probleme camera principala
Parajoy
Voyager
Opțiuni
Stiu, am scris sj sunat la ei si chiar am foat cu tel la servis, singurul sfat a foat sa asteptam actualizarea cu rezolvarea problemei...
0 Aprecieri
Cosmix
Journeyman
Opțiuni
Am observat ca atunci când pui zoom și dupăia scoți zoom face poze cum trebuie dar dacă vreau sa fac poze direct din Messenger sau Whatsapp se vede ca o camera VGA nu se înțelege mai nimic
0 Aprecieri
Parajoy
Voyager
Opțiuni
Stiu, asa patim toti de la actualizarea de iunie...eu ca sa isi revina, misc repede telefonul intr.o parte si inapoi ca sa focalizeze..
Cosmix
Journeyman
Opțiuni
Dar la tine se aude ceva în telefon când îl zdruncini ca să focalizeze ?
0 Aprecieri
Parajoy
Voyager
Opțiuni
La toata lumea se aude, sumt camerele care au stabilizarea optica. Nu sunt fixe si asta ca sa iti stabilizeze cand mergi si filmezi. Si la s8 ul lui mama se aude asta
Cosmix
Journeyman
Opțiuni
A ,ok . Mulțumesc
0 Aprecieri
Members_pp53TPI
First Poster
Opțiuni

Aceeasi problema si la mine!

Eu il trimit in service...sa vedem ce vor spune!

0 Aprecieri
Parajoy
Voyager
Opțiuni
Am fosy si eu cu al meu si nu am rezolvat nimic, au spus ca tot ce pot face e sa astept actualizarea cu rezolvarea problemei.
0 Aprecieri
Members_pp53TPI
First Poster
Opțiuni

Mi-a venit raspunsul din service: "Operatii efectuate in SAP: - Testare. OIS și sistemele AF cu buclă închisă de pe terminal sunt proiectate pentru durabilitate. Cu toate acestea, la fel ca în cazul multor produse electronice de larg consum care includ sisteme precum OIS, expunerea directă pe termen lung la vibrații de amplitudine mare în anumite intervale de frecvență poate degrada performanța acestor sisteme și poate duce la o calitate a imaginii redusă pentru fotografii și videoclipuri. Este recomandat să evitați expunerea terminalului la vibrații extinse de mare amplitudine."

Sincer...nu am inteles nimic :))

0 Aprecieri
DumitruG
First Poster
Opțiuni
Altfel spus, ȚEAPĂ !
0 Aprecieri
Bădiță
Student
Opțiuni
2 X 0 focalizare.. x4 e ceva mai bine.. dar se pare ca toți avem aceasi problema .. 20210913_003506_17077.jpg20210913_003517_17078.jpg
0 Aprecieri
Parajoy
Voyager
Opțiuni
Da stiu, la toti face asta... chiar acum am mai trimis o raportare la ei.
0 Aprecieri