Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

S20 Ultra - camera nu mai focalizeaza

(Subiect creat la: 03-12-2021 08:29 AM)
1319 Vizualizări
BPavel
Voyager
Opțiuni

Salut, cum am menționat si in titlu camera la telefonul meu nu mai vrea sa i-a focusul si habar nu am de ce. Problema asta a aparut de curand si habar nu am ce sa ii fac:)) am dar si clear cache la camera, si restabilire setari, dar degeaba, va las mai jos câteva imagini.

image

image

7 Răspunsuri
CatalinDM
Black Belt 
Opțiuni
Daca ai incercat tot, ultimul pas este sa te duci cu el la garantie.
BPavel
Voyager
Opțiuni
Astept actualizarea de soft pe luna Decembrie, eu sper ca e de la soft, daca nu o sa merg cu el
0 Aprecieri
Cosmincon
Explorer
Opțiuni
Ai incercat sa bati usor cu palma in spatele telefonului cand are problema asta? Poate fi de la camera sau o problema de soft.
BPavel
Voyager
Opțiuni
Si eu la fel m-am gandit, sincer o aparut de la ultimul update de soft, pe luna Noiembrie, o sa astept sa apara actualizarea pe luna Decembrie sa vad daca se rezolva, daca nu o sa merg cu el la un service
0 Aprecieri
Cosmincon
Explorer
Opțiuni
Si eu am avut asa de la una din actualizari, dar cu urmatoarea actualizare si-a revenit.
DeliaSky
Pioneer
Opțiuni
Să sperăm că e de la update. Am intampinat si eu probleme acum multi ani, cu un Asus la focalizarea camerei si apoi a trebuit să schimb telefonul ptr că efectiv a murit. 😆 Noroc ca era in garantie si am primit banii pe el.
BPavel
Voyager
Opțiuni
Din cate observ am incercat sa "il agit" pana sa fac poza si ***** i-a focusul, posibil sa fie de la senzor, ceva.
0 Aprecieri