Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Reparatie baterie!!!!

(Subiect creat la: 13-08-2022 01:17 AM)
1914 Vizualizări
PaulUC
Pioneer
Opțiuni
M a avertizat twlefonul ca ii trebuie schimbata bateria pentru ca durata sa este slaba. Odata desfacut telefonul nu va mai fi waterproof din ce am citit. Doar ca stiu un gsm extraordinar de bun la mine in oras sau este mai bine sa merg la cei de la samsung in bucuresti la un centru pentru a schimba bateria?(am nevoie de cateva explicatii si detalii daca se poate)  
13 Răspunsuri
Gabitzu2310
Troubleshooter
Opțiuni
Cel mai bine mergi la cei de la Samsung. La ei din ce știu îți fac înapoi telefonul rezistent la apă.
0 Aprecieri
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Salut. Întrucât telefonul necesită schimbarea bateriei îți recomand să o faci într-un centru autorizat Samsung. Cât despre păstrarea eficienței la apă după intervenție în mod normal ar trebui să corespundă și după, conform specificațiilor tehnice după înlocuirea bateriei. Doar cei de acolo îți poate da garanția că nu vei avea neplăceri după. Baftă.
0 Aprecieri
PaulUC
Pioneer
Opțiuni
Astept si alte pareri multumesc! Si eu as merge pe aceeasi varianta
0 Aprecieri
delia92
Apprentice
Opțiuni
Părerea mea mergi la samsung nu la GSM măcar ai și siguranța că îți pune originala bateria părerea mea. Chiar dacă poate dai un bănuț în plus acolo dar ai calitate.
0 Aprecieri
PaulUC
Pioneer
Opțiuni
Cam ce pret ar avea?
0 Aprecieri
PaulUC
Pioneer
Opțiuni
Si cat timp dureaza interventia
0 Aprecieri
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Estimativ pentru schimbarea bateriei pentru S20 aceste este prețul afișat de cei de la ESD, service autorizat Samsung. Intervenția poate dura în funcție de cât de ocupați sunt cei de acolo. Poate sa dureze și o oră, poate chiar și 1-3 zile.Screenshot_20220813-014738_Chrome_24838_1660344458.jpg
0 Aprecieri
cdi12
Big Cheese
Opțiuni
De curiozitate, este prima oara când aud ca te avertizează telefonul ca ar fi bateria slaba, cum s-a întâmplat acea avertizare? Si ai primit de la sistem sau de la vreo aplicație?
0 Aprecieri
Lau_S10eUser
Navigator
Opțiuni
De la aplicatia Samsung Members,la tab-ul Diagnosticare,la baterie iti arata statusul
Eugen008
First Poster
Opțiuni
Salut ,si in cazul in care am schimbat bateria la service autorizat samsung la Băneasa ,Iar aplicația imi spune ca trebuie schimbată din nou,presupun ca trebuie sa o achimb ?
0 Aprecieri
10nut
Helping Hand
Opțiuni
Servus.
Daca te prezinți fizic la Samsung Plaza din București din Iuliu Maniu o să ai telefonul înapoi cu bateria înlocuit în maxim o ora (depinde și de disponibilitatea piesei pe stoc).
Avantajul reparației într-un service autorizat este că ai produsul reparat de cineva 100% autorizat Samsung,asta înseamnă că dacă apar erori ei te pot ajuta fiindcă ei au băgat mâinile în telefon.
Cât despre impermeabilitate este un subiect din punctul meu de vedere cu du-te vino,adică depinde de cat de mult a fost folosit dispozitivul in general,daca a căzut pe jos sau daca display -ul prezintă semne de folosire așa cum și alte garnituri sunt ok sau nu(aici mă refer la slotul dedicat Sim-Microsd).

P.s in afară de Samsung Plaza mai ai și Băneasa shopping,au și acolo un centru de asistență dar mai noi au unul și în Promenada mall.
Toate astea doar in București.

Pentru livrari din țară durata medie poate fi chiar și 15 zile. Clar că nu va dura atât,dar nu te aștepta la timpi foarte foarte scurți.
0 Aprecieri
PaulUC
Pioneer
Opțiuni
Pai fizic as vrea sa vin sa l repar ca sa fie durata mai mica. Telefonul e impecabil n a fost scapat odata e infoliat pe toate partile. Ma refer strict la faptul ca va fi dezlipit spatele si daca va mai fi waterproof ***** inlocuirea bateriei
0 Aprecieri
Alina1120
Apprentice
Opțiuni
Ce preț are înlocuirea bateriei pentru Samsung s20?
0 Aprecieri