Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Probleme S20 plus - apar dungi pe ecran

(Subiect creat la: 15-03-2022 10:50 PM)
3259 Vizualizări
Stefan89
Explorer
Opțiuni

Pe un s 20 plus nu știu de la ce este dar la  display atunci cand îl deblochez apar niște dungi că și cum as avea display-ul stricat am făcut teste cu setările din telefon și display-ul este ok .Poate cineva sa spună de unde vine aceasta problema? De menționat ca îmi îngheață și meniul câteodată și trebuie sa îl opresc ,o fi de la Noul update ,sau trebuie sa ii schimb display-ul.Astept un răspuns Mulțumesc 

14 Răspunsuri
GigiDamian18
Voyager
Opțiuni
Dungile persista doar pe ecranul de deblocare sau continuu, daca poti lasa si o poză..
0 Aprecieri
Stefan89
Explorer
Opțiuni
Doar pe ecranul de deblocare nu pot face un print durează o fracțiune de secunda după dispare am testat și culorile la pixeli totul ok doar acele dungi de după deblocarea ecranului se formează acele dungi că sa dau un exemplu se misca in directia print screenului cu palma durează o secunda
0 Aprecieri
GigiDamian18
Voyager
Opțiuni
Am înțeles. Presupun ca este un bug de la noua actualizare încerca un factory reset. Sau daca nu te mulțumește fă-i downgrade..am racit si eu 2 vorbe succes
Stefan89
Explorer
Opțiuni

Mulțumesc pentru răspuns
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Dungile apar atunci cand folosesti senzorul de amprenta, la deblocare?

Daca da, e un bug intalnit la mai multi... nu e nimic grav, se va rezolva cu vreun update.

Stefan89
Explorer
Opțiuni
Am și pin de deblocare și amprenta .Mulțumesc pentru răspuns sper sa fie bug pentru a nu fi nevoit sa schimb display-ul 🙂 Am sa încerc și factory reset
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Cei care au mai raportat asta, au spus ca nu a ajutat factory reset. Poti incerca... sa ne zici daca reusesti ceva.

Stefan89
Explorer
Opțiuni
Ok am sa încerc. Mulțumesc pentru sfaturi
Stefan89
Explorer
Opțiuni
Aveam de gând sa schimb display-ul dar dacă este bug semnalat de mai mulți voi mai aștepta pana la următorul update poate se va rezolva acest bug 🙂
0 Aprecieri
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Hei, @Stefan89 ,

Pentru problema dungilor pe ecran încearcă soluțiile propuse în acest articol: https://gamingsym.in/pink-stripe-on-the-screen-of-a-samsung-phone-how-to-fix/, poate îți vor fi de ajutor.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
Potato25
Pathfinder
Opțiuni
Poate ai activata developers
Este ultima in setări Screenshot_20220317-210502_Settings.jpg
0 Aprecieri
Stefan89
Explorer
Opțiuni
Am activat developers este vro problema cu asta ?
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Nu are absolut nici o treaba cu developer options.

Potato25
Pathfinder
Opțiuni
Sunt niste funcții care apare dungi pe ecran
0 Aprecieri