Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Probleme notificare email nou aplicație GMAIL

(Subiect creat la: 20-10-2022 03:51 PM)
809 Vizualizări
Androidus
Voyager
Opțiuni
Salutare!
Celor cu Samsung S20FE mă adresez în special sau oricărui are o soluție concretă și funcțională.
Încă de la început și pe mai multe device-uri S20FE 4G/5G cu Snapdragon, am observat ca nu primesc notificările de la Gmail. 
Mai apare câteodată una, dar rar.
Iar când deschid aplicația atunci îmi vin mailurile ca notificări, cum ar fi trebuit inițial.
Am încercat tot, resset de toate tipurile și toate update-urile, plus setări Gmail cu toate notificările posibile activate. 
Vreau sa aflu ceva nou ce îmi scăpa mie.
Parcă am mai văzut problema asta și aici și pe alte site-uri și tind sa cred ca tine de telefon+soft, luate la pachet...
Mulțumesc anticipat!
14 Răspunsuri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Stiu ca nu te ajuta in situatia ta insa un workaround ar fi sa configurezi casuta de gmail in Samsung Email. Eu nu folosesc aplicatia Gmail ci am mailul configurat in Samsung Email. Se comporta impecabil.

Androidus
Voyager
Opțiuni
Prefer Gmail direct. Dar e o soluție.
Mersi pentru sfat
CosminV
Troubleshooter
Opțiuni
Salut.
Intră în Gmail dai pe acele 3 linii dai în jos până la setări după dai pe adresa ta de email după cauți notificări pentru fiecare mesaje primite după dai pe sincronizează mesajele și dai pe toate și apoi bifezi notificări pentru fiecare mesaj, eu am așa setările și nu pierd niciun mail fără să fiu notificat.

Sper că ți-am fost de folos, și să revii cu replay la acest comentariu dacă a mers setarea.Screenshot_20221020_163116_1000004525_1666272676.jpg
Androidus
Voyager
Opțiuni
Cred ca tu ai avut soluția magică.
Nu degeaba ești "Helping Hand" 😁.
Uite cum era înainte.
Acum am făcut exact setările tale. Screenshot_20221020-214848_Gmail_1000001768_1666291729.png
0 Aprecieri
Androidus
Voyager
Opțiuni
Mersi si rămâne sa îți mulțumesc și mâine dimineață dacă mă "disperă" notificările cu mail-uri.
0 Aprecieri
CosminV
Troubleshooter
Opțiuni
Cu plăcere!
Din ce ai zis tu în descrierea acestui subiect duce direct la faptul că uneori primești mailurile alteori doar atunci când deschizi aplicația de mail, așa cu siguranță nu vei pierde niciun mail pe care o să îl primești.

Mă bucur că te-am ajutat !
Androidus
Voyager
Opțiuni
Salut!
Nu fuctionează nici așa...
Am avut impresia ca s-a rezolvat, pentru ca tot așa primisem o notificare, dar nu vin toate.
Revin la ideea mea ca S20FE nu se împacă cu GMAIL pentru ca am avut peste 10 unități...
Cum deschid GMAIL intra toate...
0 Aprecieri
CosminV
Troubleshooter
Opțiuni
Salut.
Dacă ai făcut acele setări, dacă ai verificat ca aplicația să nu fie trecută în mod complet în sleep, atunci chiar nu pot știi ce are de nu primești în timp real mailurile. Așa am făcut la mine și la mine a mers bine la mine nu am avut nicio problemă cu Gmail-ul, ba din contră la mine la Gmail este la bateria dat în mod implicit pe optimizat.
Androidus
Voyager
Opțiuni
I-am dat acum update-ul pe octombrie.
Dezinstalez aplicația la setările inițiale, fac un hard resset, actualizez Gmail, aplic setările tale și revin cu un răspuns
0 Aprecieri
Androidus
Voyager
Opțiuni
Cred ca am rezolvat.
Am făcut reset-ul și update-ul din nou al aplicației.
Dar văzusem ca parcă tot asa făcea.
Problema cred ca fost aici, legat de consumul bateriei.
Era pe "Optimizat" by default.
Am dat pe nerestrictionat.
Plus ca am activat și sincronizarea din butoanele de sus.
Cred ca asta îmi scăpa mie de nu reușisem înainte.
Plus setarea ta activată.
Mersi ca m-ai îndrumat!Screenshot_20221023-230302_Settings_1000001867_1666555382.pngScreenshot_20221024-182029_Samsung Members_1000001894_1666624829.png
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Verifica daca nu e bagata la sleep sau deep sleep, este una din posibilele cauze

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
Androidus
Voyager
Opțiuni
Știu ca am verificat și asta in trecut și am făcut un "double check" acum cu mesajul tău.
Nu e trecută și nici nu a pus-o androidul automat pentru ca o folosesc des.
Mersi de replay
Androidus
Voyager
Opțiuni
Salut!
Era ceva legat de ce ai presupus tu in legatura cu bateria sau asa cred.
Am verificat setarea aplicației și cred ca la oricine este setată default pe "Optimizat".
Am bifat "Nerestrictionat" știind ca o sa am consum mai mare de baterie.
Dar vad ca funcționează acum.
Plus alte 2 "modificări" specificate mai sus.
O sa le iau prin eliminare sa vad care din ele blochează notificările.Screenshot_20221023-230302_Settings_1000001867_1666555382.png
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Aata era

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare