Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Lipsa semnal S20FE Digi

(Subiect creat la: 03-09-2023 09:46 AM)
453 Vizualizări
Mfsasu
Journeyman
Opțiuni
Buna ziua! Am un S20FE 5G si un S20FE 4G. Din cand in cand pierde semnalul complet si trebuie sa dau restart telefonului sau mod avion. Sim-ul a fost schimbat cu un sim nou Digi. Problema persista cu afisarea Doar apel de urgenta!. Ma poate ajuta cineva cu un sfat. Multumesc! 
10 Răspunsuri
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
In momentul in care semnalul dispare este semnal in acea zona.
Adica daca mai inca un telefon tot cu digi acela are semnal ?
Sa poti elimina telefonul recomand un alt sim de la alt operator sa vezi daca este in alta retea semnal.
Poate digi nu are acoperire acolo.
Incearca sa dai detalii de lucul unde pierzi semnal. In casa ,afara etc
Mfsasu
Journeyman
Opțiuni
Stau in Bucuresti, chestia asta se intampla si in casa si afara. Mai am in casa un xiaomi si nu are probleme cu semnalul
0 Aprecieri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salut. Ai încercat să resetezi setările de rețea: Setari>Gestionare generală >Resetare>Resetare setări rețea. Dar apoi trebuie să refaci toate conexiunile bluetooth și wifi. Dar semnal este sigur în zona aceea?
Mfsasu
Journeyman
Opțiuni
Am resetat toate retelele. Sotia are un xiaomi si functioneaza fara probleme,deci semnal in zona exista. Sunt in Bucuresti
0 Aprecieri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Și ambele s20 fac asta? Ce CSC au? De unde sunt cumpărate? Xiaomi are semnal puternic sau slab?
0 Aprecieri
Mfsasu
Journeyman
Opțiuni
S20FE 4G cumparat de la altex si S20FE 5G cuparat de la emag. Xiaomi are semnal full non-stop. Merg azi la garantie cu el in Baneasa. Multumesc pentru ajutor
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
În acest caz e cel mai bine cu service-ul. Deși e foarte ciudat ca ambele să aibă aceeași problemă.
0 Aprecieri
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Totusi daca si cu alt sim / operator problema persista ,e posibil sa fie ceva pe la antenele telefonului.
Poti merge la servis Samsung ai cere o expertiza
0 Aprecieri
Mfsasu
Journeyman
Opțiuni
Am facut o diagnosticare cu aplicatia cand telefonul nu avea semnal si imi spune ca reteaua si datele mobile sunt ok, dar telefonul nu are semnal 🤣🤣. Merg azi cu el la garantie . Multumesc pentru ajutor!
0 Aprecieri
Mfsasu
Journeyman
Opțiuni
Am fost azi cu telefonul la sevice în Băneasa. Au înlocuit placa de baza,dar au uitat sa îmi calibreze senzorul de amprenta asa ca mâine merg iar la service. Acum am semnal (să vedem cât timp) dar nu mai am senzorul de amprenta