Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Linie verde verticala după update

(Subiect creat la: 27-11-2023 11:19 PM)
486 Vizualizări
Sebi2212
Apprentice
Opțiuni
După noul update de securitate din noiembrie ,mi-a apărut o linie verticală verde pe ecran la un s20 plus ,din ce am citit ,nu e prima data când se întâmplă asta ,care este rezolvarea ?
9 Răspunsuri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salutare,
Singura rezolvare ar fi să mergi cu el într-un service autorizat Samsung. Ți-a apărut imediat după update?
0 Aprecieri
Sebi2212
Apprentice
Opțiuni
Da ,dupa câteva minute după update a apărut ,am fost la un service autorizat Samsung mi-au spus că nu are nici o legătură cu update-ul și mi-au spus că ,costa 1200 înlocuirea ecranului + bateria la pachet ,având în vedere ca telefonul a stat pe masa in timpul update-ului
Sebi2212
Apprentice
Opțiuni
Asta nu e o problema de la Samsung ? Nu cred că e normal ca displayul sa se strice in timpul update-ului..
0 Aprecieri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Nu știu dacă update-ul a cauzat această problemă. Telefonul a suferit vreun șoc puternic?
0 Aprecieri
Sebi2212
Apprentice
Opțiuni
Tocmai ,a fost lăsat pe masa in timpul update-ului ,nu a fost scăpat ,nu a fost strâns în buzunar sau ceva ,pur și simplu random a apărut fiind cu el în mână după ce am introdus codul pin al telefonului
0 Aprecieri
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Seria s20 a fost lăudată pentru probleme de încălzire din cauza procesorului exynos. În timp, a cauzat uzura la cablul ce leagă ecranul de placa de baza de la supraincalzire.
În timpul update era cald/foarte cald nu? Procesorul lucrând sa facă acel update.
Nu prea ai alta soluție decât sa îl schimbi sau sa ramai cu el.
0 Aprecieri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni

Salut. Acea linie verde (alba sau roz in alte cazuri) se datoreaza, asa cum a spus si @LioxTerra , uzurii in timp a ecranului/cablului de conectare si la un moment dat cedeaza. Dar nu update-ul in sine este cauza ci faptul ca in timpul updateului telefonul se incalzeste. Este un fenomen care a aparut pe aproape toate marcile de telefoane (si nu doar telefoane) care folosesc un ecran OLED (inclusiv la iphone). Deci si numai prin asta putem exclude un bug software ca si cauza. Iar faptul ca a fost raportata mai des problema dupa update, tine de psihologia umana. Atunci cand problema apare aleator, fie nu se raporteaza, fie nu este luata in seama. Dar daca apare dupa un update, atunci este raportata mai mult ca sigur, fiind ceva iesit din comun, si produce si valuri in comunitatile de utilizatori.

Din pacate singura rezolvare este in service.

Aici este un articol despre aceasta linie. Poti sa il traduci din Chrome in romana, daca e cazul:

https://www.androidauthority.com/how-to-fix-green-line-issue-on-phone-screen-3342058/

N20US22US23U
Hotshot
Opțiuni
Cere si el saracul schimbat !
0 Aprecieri
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Salutare,
Din câte am citit prin comentarii, ai fost la un service, iar ei ți au spus ca problema nu provine de la update. Într-adevăr, asa este, problema nu provine de la el, dar căldură pe care el o provoca, face ca mufa de conectare a telefonului sa se deterioreze. Singura varianta este înlocuirea ecranului cu altul nou dacă crezi ca mai folosești în continuare acest telefon încă 1-2 ani.
În caz de schimbi ecranul, nu cred ca o sa mai ai probleme de genul atunci când se încălzește telefonul.
0 Aprecieri