Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Limba introducere vocala

(Subiect creat la: 21-02-2021 12:02 AM)
1321 Vizualizări
sdouazeciultra
Journeyman
Opțiuni
Salutare,introducerea vocala pe s20ultra în limba romana nu este disponibila? 
9 Răspunsuri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salutare,

Te referi la tastatura sau la Bixby? De fapt, indiferent la ce te referi, raspunsul este nu.

sdouazeciultra
Journeyman
Opțiuni
Ma refer la tastatura
0 Aprecieri
CalinM
Pathfinder
Opțiuni
Nu prea sa chinuit Samsung pt. România 😞
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Sunt foarte multe tari in aceeasi situație. Nu suntem noi mai speciali si nici mai prejos.
Incep sa fie tot mai multe programe si funcționalități disponibile si la noi (inclusiv aceasta aplicație). Sunt pe drumul cel bun cei de la Samsung, as putea zice 🙂
cdi12
Big Cheese
Opțiuni
SwiftKey!
TuMih
First Poster
Opțiuni
Dar, ElfStone, avem pretenții de la Samsung... Huawei ori Xiaomi și probabil multe alte mărci pot oferi mai mult decât un brand cu prestigiul lui Samsung?
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Cu siguranta nu pot oferi 🙂 Cel putin din experienta mea.

Nu cred ca vei gasi un brand care sa ofere mai multe lucruri utilizatorilor decat o face Samsung (ma refer la optiuni... ai seria M, A, S + pliabile). Un S22 Ultra este cel mai complet telefon pe care il poti gasi pe piata la ora actuala, din punctul meu de vedere.

Pe langa asta, ai Samsung Community, un loc unde poti gasi raspuns la mult din probleme si un loc unde toti utilizatorii Samsung pot comunica. 

Ca nu avem nu stiu ce aplicatie disponibila sau nu avem limba romana.. e un minus, dar nu atat de mare incat sa te faca sa mergi la Xiaomi sau Huawei (nici ei nu ofer mare lucru special pietei din Romania).

Andreiaswq
Student
Opțiuni
Exista Gboard de la Google. Se integrează perfect
0 Aprecieri
ValyHoreca
First Poster
Opțiuni
Gboard este foarte bun, poti folosi functia vocala in Romana insa dezamagirea este ca pierzi modelul de tastatura de la Samsung. Sunt acolo cateva modele de Keyboard dar nu este ca cel de la Samsung
0 Aprecieri